Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 19/09/2020)

Италия има няколко прекрасни влакови пътувания. Тя има редица красиви и влакове изящни станции през държавата, но къде беше първият влак пътуването, правени някога в Италия?

 

първият влак пътуването, правен някога в Италия

Първият влак пътуване до момента в Италия – Началото

Първият влак пътуването, правен някога в Италия въведени железници беше, когато Италия е разделена държава. Отне няколко години, за да се свържат и да се свържете съществуващите железопътни линии, след като Италия обединени. Първата влакова линия, която Италия построи, беше линията Неапол до Портичи, която беше в тогавашното Кралство на двете Сицилии. Линията 7.25 километрова. Линията открита на 3тата октомври в 1839. Това беше 9 години след първия "модерен" вътрешноградски линия е построена, която е Ливърпул и Манчестър железница.

Първоначалната пистата е двойно писта и се проведе от текущия сайт на Corso Garibaldi в Неапол до Кралския дворец в Portici. Кралският дворец е в подножието на известния Везувий. Хората първо правят пътуването с влак в Италия тук, и тази линия сега е част от железопътната линия Неапол-Салерно.

Неапол до Салерно Влаковете

Флоренция до Салерно Влаковете

Бари до Салерно Влаковете

Рим до Салерно Влаковете

 

Modern Day

Железопътната линия Неапол-Салерно е основен жп линия в Италианската железопътна мрежа днес и има място в първия влак рейс някога в Италия. Така се формира връзка в основната багажника линия до Южна Италия. първо км Линията е първата жп линия. Хората вече използват влака за един от най- -известните дестинации, известен крайбрежен град, наречен Амалфи в района на Кампания. Това е грандиозно крайбрежен град. Това е безопасно да се каже, че пътуване с влак да отида там по крайбрежието е почти същата. Помислете кристално чисти води, бял пясък и буйна зеленина в и сред някои красива стара и нова архитектура. Вие ще бъдете по пътя си към представяйки си влак пътуване от Неапол до Салерно, където след това ще хвана автобуса или другите си организирани транспортни средства в Амалфи.

И така, какво се е случило с линията на Неапол-Portici? Факултетът по земеделие на университет Неапол Федерико II е основният потребител на тази линия поради своята близост до Везувий. Първият влак пътуване маршрут в Италия все още съществува днес.

Генуа до Милано Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Болоня до Милано Влаковете

Верона до Милано Влаковете

 

Първите железопътни линии в Италия проправиха пътя за бъдещето на пътуването с влак в страната. Някои от най-красивите пътувания с влак сте тук. Поглеждайки назад на първия влак пътуването, правен някога в Италия, можем да бъдем сигурни, че въпреки че много се е променило. Пейзажът е останала само като завладяващ след това, както е сега.

 

пътешествие природа влак

 

Така че сега, че сте научили за първия влак рейс някога в Италия, мислиш за Резервация билет за влака за европейско пътуване с влак? Защо да не се 3 минути на нашия сайт, за да намерите най-евтините билети за вашите маршрути. Влезте в сайта ни сега, за да книга Влаковете.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите Вграждане.

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml и можете да промените / йа да / де или / ИТ и повече езици.