Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 02/08/2021)

Една вълнуваща част от пътуване в чужбина е непредвидимостта на опита. Когато пътувате в чужда земя, ще бъдат изложени на различни култури, настройки, и преживявания. Дори и да се направят някои изследване, вие със сигурност ще бъдат изненадани от някои от това, което намери. за жалост, не всички от изненадите срещнете може да бъде добри, и просто защото сте на почивка не означава, че сме имунизирани срещу навреди.

Може да не искате да се смята, че тези нещастия могат да се случат, за да ви, но трябва да бъдат подготвени за възможността, че сте, или един човек, ще изисква медицинска помощ, докато далеч от дома. Дали това е толкова просто, колкото чакъла си зъб, spraining глезена си, слизайки с треска, или с инфаркт, получаване на медицинско лечение, което трябва да не е толкова лесно, колкото би било в САЩ.

Това е така, защото най-традиционните планове за здравно осигуряване, не се простират отвъд покритие, което се случва на американска земя. Това означава, че може да бъде на куката за хиляди долари в медицинските разходи за грижите, които получавате в чужбина. Ето защо не трябва да е пътник без медицинска застраховка за пътуване. Тези специализирани планове ще отидат там, където това е вашата национална покритие няма да, се гарантира, че ще бъде в състояние да се насладите на пътуването си без да се притеснявате за непредвидим хепънинга.

За още информация за пътуване медицинска застраховка и защо трябва да помислите за това, вижте ръководството, съдържащи се по-долу.

 

Защо е медицинска застраховка за пътуване е добра идея?

• Пътуване до чужбина може да въведе редица опасности за здравето. Например, качеството на водата не може да бъде същият, което води до сериозни инфекции. Различни климат може да напрегне си вече съществуващи условия, като сърдечно-съдови заболявания или алергии, оставяйки ви е зле подготвена да се справи със ситуацията.

• Дори ако вече имате здравна застраховка, тя не може да ви покрие извън САЩ. Това означава всякакви заболявания или травми, които срещате по време на пътуване в чужбина може да доведе до изключително високи медицински сметки.

• Ако решите да посетите отдалечена част на света и изисква незабавна медицинска помощ, може да се наложи да бъдат евакуирани в болница. Без подходящо застрахователно покритие,, това може да струва десетки хиляди долари на върха на всички други свързани разходи.

• В някои случаи, може да се наложи да има пътуване здравна застраховка за времето на пътуването си. Например, посетителите на Русия, Куба, и народи в Шенгенската зона на ЕС трябва да докажат, че имат покритие.

• Въпреки че здравето пътуване покритие може да бъде изключително ценен, тя обикновено се падат по-малко от 10 процента от всички пътувания застрахователни продукти, закупени от туристи, като същевременно е сравнително евтина.

 

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

Как медицинска застраховка за пътуване ви предпазва


• медицинска застраховка за пътуване се различава от стандартните пътни застраховки преди всичко с това, че не осигурява покритие на разходи, свързани с отмяна, закъснения, или прекъсвания.

• С медицинска застраховка за пътуване, може да има покритие в случай на неочаквана спешна помощ за здравето. Те могат да варират от счупен зъб или пристъп на хранително отравяне до животозастрашаващи наранявания и инфаркти.

• Едно от основните предимства на тези политики е, че те ви даде 24/7 поддръжка на различни езици, за да ви помогне да се координират с медицински персонал в чужда страна.

• Тези политики обикновено осигуряват покритие за това, което по принцип се смята медицински ключ разходи. Те включват посещение на спешните отделения, евакуационни услуги, и транспорт разходи, направени за достигане на подходящо медицинско заведение.

• Най-често планове обхващат един единствен пътуване, но те също така могат да бъдат закупени на периоди, докато 12 месеца. Дългосрочна медицински осигуровки за тези, които пътуват често или за продължителен период и могат да бъдат закупени в месечни нараствания.

 

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

Готови ли сте да започнете да разглеждате вашите възможности? Резервирайте билет за влака сега, докато топлото време продължава, с помощта на Запазете влак!

 

Искате да се въведе в нашия блог “Най-зрелищните университети в Европа” в сайта си? можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР към / ите и / или го и повече езици.

 

Изтегли тук PDF за тази статия, която беше предоставена за пестене на влак от Старши Услуги на Илинойс