Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 25/02/2022)

Семейната ваканция в Европа може да бъде страхотно забавление за родители и деца от всички възрасти, ако я планирате добре. Европа е страната на замъци и мостове, зелени пищни паркове, и резерви къде млади момичета а момчетата могат да се преструват на принцеси и принцове за един ден. Има страхотни туристически пътеки и много места за приключения на страхотния открит, но пътуването с деца е предизвикателство.

От планиране до опаковане, създадохме най-доброто ръководство за едно мечтателно семейно пътуване. Просто следвайте нашите 10 най-добрите съвети за семейна почивка в Европа, за да си осигурите епично семейно пътуване.

 

1. Съвети за семейна почивка в Европа: Включете децата си

Тайната до страхотна семейна ваканция е, когато цялото семейство е на борда и е развълнувано. Европа е пълна с невероятни забележителности, забележителности, увеселителни паркове, и места за посещение, и ако децата ви участват в планирането на вашето пътуване до Европа, ще се превърне в мечтана ваканция. Направете проучването си предварително, изберете атракциите, които искате да посетите, и петна, които децата ви биха харесали, и след това накарайте децата да изберат 3-4 атракции в списъка. По този начин всеки е щастлив и има какво да очаква с нетърпение всеки ден.

Цени на влакове от Брюксел до Амстердам

Лондон до Амстердам Цени на влакове

Цени на влакове от Берлин до Амстердам

Цени на влакове от Париж до Амстердам

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Останете в AirBnB

Airbnb е по-евтин, по-личен, и има домашно усещане, което е много важно за децата, когато са далеч от дома. Airbnb е чудесна възможност за настаняване за семейна почивка в Европа, защото хотелите в Европа стават доста скъпи, дори и със сделка за закуска. Престоят в Airbnb ви осигурява кухня за приготвяне на вашите ястия, обяд за пътуване, и време за закуска, когато можете да обсъдите деня.

Също, има достатъчно място и поверителност за децата и родителите, за почивка след дълъг ден на проучване.

Цени на влакове от Флоренция до Рим

Неапол до Рим Цени на влакове

Цени на влакове от Флоренция до Пиза

Цени на влакове от Рим до Венеция

 

3. Съвети за семейна почивка в Европа: Излезте от оживения център на града

Европа е пълна с живописни природни резервати и национални паркове, с чудесни туристически пътеки и места за пикник. Естественото величие в Европа е толкова универсално, че дори да пътувате с малки деца, все още можете да изследвате водопади и гледки.

Повечето паркове са достъпни чрез влак от големите градски центрове. Ако планирате предварително и дойдете подготвени, няма причина да не се забавлявате на открито и да се наслаждавате на чистия въздух, гори, и тематични паркове.

Цени на влакове от Милано до Рим

Цени на влакове от Флоренция до Рим

Цени на влакове от Пиза до Рим

Неапол до Рим Цени на влакове

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Резервирайте си транспорт

Да знаеш начина си да обикаляш чуждо място е от решаващо значение при пътуване с деца. Не искате да се изгубите и да се скитате из града пеша или да пътувате от летището, независимо от времето. Следователно, планирането и резервирането на вашето транспортно средство в Европа ще обещае страхотна семейна почивка.

Общественият транспорт е изключително надежден и удобно в Европа. Има много възможности за пътуване вътре и извън центъра на града. Придвижването с влак и трамвай е идеално за децата, защото можете да стигнете навсякъде, избягвайте трафика по бюджета на пътуването си.

В сравнение с наемане на кола и прекарване на много време в търсене на паркинг или просто фокусиране върху пътя, можете да се насладите на разходка и леки закуски, когато влак, пътуващ с деца в Европа. Голям предимство на пътуването в Европа с деца с влак е, че децата пътуват безплатно с евро железопътен пропуск.

Аmsterdam до Лондон Цени на влаковете

Цени на влакове от Париж до Лондон

Цени на влакове от Берлин до Лондон

Цени на влакове от Брюксел до Лондон

 

5. Съвети за семейна почивка в Европа: Опаковка светлина

Пътуване в Гарите в Европа с колички и големи куфари може да бъде предизвикателство. Някои гари няма да имат асансьори или ескалатори, така че е най-добре да се опаковате и да пътувате леко. Не забравяйте да опаковате сгъваема количка и ръчен багаж, по този начин, ако децата са достатъчно големи, те могат да носят собствения си багаж.

Освен това, опаковка светлина означава опаковане на всичко необходимо за семейни пътувания. По този начин, задържане на децата за заети с влакове с оцветяващи консумативи, аудиокниги, или време за гледане на карикатура на iPad, ще бъде голяма помощ.

Цени на влакове от Мюнхен до Залцбург

Цени на влакове от Мюнхен до Пасау

Цени на влаковете от Нюрнберг до Пасау

Цени на влакове от Залцбург до Пасау

 

6. Хранене с деца в Европа

Трябва да знаете, че ресторантите в Европа не предлагат храна за деца, така че е възрастни’ порции за всеки. Това е особено важно да се отбележи например, ако пътувате до Италия, няма да намерите порции пица или паста за деца, така че бъдете подготвени.

Но, не трябва да вечеряте навън. Един от най-добрите ни съвети за пътуване с деца в Европа е семейни пикници. Много е казано за европейските паркове и природата, защото зелените пищни земи са просто проектирани да бъдат домакин на семейния ви пикник. Грабнете сладкиши, свеж плод, и зеленчуци на местния пазар и сте готови за обеден пикник. Цените на фермерските пазари са значително по-евтини, отколкото в супермаркетите и ресторантите. В допълнение на всичко, просто помислете за гледките, на които ще се насладите с всяка една хапка и напълно безплатно.

Цени на влакове от Мюнхен до Цюрих

Цени на влакове от Берлин до Цюрих

Цени на влаковете от Базел до Цюрих

Цени на влаковете от Виена до Цюрих

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Съвети за семейна почивка в Европа: Лодки и безплатни пешеходни обиколки в Европа

Можете да направите всичко сами с карта, книги и приложения, но да се присъедините към лодка или пешеходна обиколка е най-добре. В повечето европейски градове има безплатни градски пешеходни обиколки с местен водач. Това весело ръководство ще покаже и ще разкаже най-добре пазените тайни на града, без да се изгубите в лабиринта на улицата. Ръководството ще посочи и местните ресторанти с определени менюта за обяд и ще даде най-добрите съвети за това какво да правите в града.

Европа е пълна с канали и реки, толкова по- обиколка с лодка е друго забавление и уникален начин за пътуване и изследване. Ще бъде както вълнуващо за децата, така и релаксиращо за вас.

Цени на влаковете в Интерлакен до Цюрих

Цени на влаковете от Люцерн до Цюрих

Цени на влакове от Берн до Цюрих

Цени на влакове Женева до Цюрих

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Намерете време за карусели

Повечето европейски градове ще имат ярка и красива въртележка главния градски площад. Вместо да тичате към следващия сайт, Спри се, и позволете на хлапетата да пътуват толкова, колкото искат. Наслаждавайте се на карусела, когато Айфеловата кула е точно зад вас, е доста запомнящ се момент за малки деца и възрастни.

Цени на влакове от Амстердам до Париж

Лондон до Париж Цени на влакове

Цени на влакове от Ротердам до Париж

Цени на влакове от Брюксел до Париж

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Съвети за семейна почивка в Европа: Намерете време за „Ами сега“

Само защото сте в Швейцария, не гарантира, че всичко ще върви гладко при семейното ви пътуване. Когато пътувате с деца, всичко може да се случи, дори в Европа, така че не забравяйте да оставите време за упс по време на пътуването. Отделете време за непланирани изненади, закъснения, промени в плановете благодарение на нацупените деца, и да присъствате и да сте готови за настройка.

Цени на влаковете от Залцбург до Виена

Цени на влакове от Мюнхен до Виена

Цени на влакове от Грац до Виена

Цени на влаковете от Прага до Виена

 

10. Покажете децата на Европа извън утъпкания път

Един от нашите най-добри съвети за пътуване с деца е да им покажете как да пътуване от утъпкания път в Европа. Избягвайте масите на главните площади, линии за сладолед, и семейни снимки, като ги отведе до онези скрити места, живописни села, и изключителен характер.

Децата обичат приказките и приключенията, така че ги заведете на онези места, от които са създадени легендите. Това е чудесен начин да прекарате качествено време заедно, направете най-доброто от семейната ваканция в Европа, и ги научи на богатата култура и история на Европа.

Европа е чудесна дестинация за семейна почивка по всяко време на годината. Независимо дали сте семейство, търсещо приключения или желаете да разгледате забележителности и музеи, Европа има всичко. В допълнение, Европа е подходяща за семейства, когато става въпрос за транспорт и специални градски пропуски. наш 10 най-добрите съвети за семейна почивка в Европа ще ви бъдат от голяма помощ, когато планирате следващото си или дори първо пътуване до страната на замъци и легенди.

Цени на влакове от Милано до Венеция

Цени на влакове от Падуя до Венеция

Цени на влакове от Болоня до Венеция

Цени на влакове от Рим до Венеция

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

Тук, в Запазете влак, ще се радваме да ви помогнем да планирате най-добрата семейна почивка в Европа с влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията ни в блога „10 най-добри съвета за семейни ваканции в Европа“ на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/?lang=bg Сігналы абмеркавання– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ja на / es или / de и повече езици.