Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 21/04/2023)

Пътувайки из Европа с влак е с дългогодишна традиция, която няма да изчезне в бързаме – Влаковете са най-бързо, най-екологичен, и най-ефективен начин за придвижване от място на място. Въпреки, че нашата система за билет за влак отнема болката от организирането на влакови пътувания, много планиране и подготовка останки. За да ви помогне да планирате идеалното пътуване из Европа, Тук са най-добрите ни съвети, за да пътуват в Европа с влак.

 

Планирайте маршрута си, когато сте Пътувайте в Европа с влак

Да пътувате до Европа с влак през 2020 важно е да обмислите планирането на маршрута си и колко време ще прекарате във всяка дестинация. ако Амстердам, Берлин, Лондон, Милан, Париж, и Венеция сте на абсолютна списък трябва да се види, разбера най-разумният начин да се направи това да се случи. Направете списък на местата, които искате да видите и по този начин можете да се набележат грубо пътуването си. Взема решение за датите и колко дни ще прекарате в всяко място, за да завършите маршрут маршрут.

Милан до езерото Комо Влаковете

Торино до езерото Комо Влаковете

Падуа до езерото Комо Влаковете

Венеция до езерото Комо Влаковете

 

Не се опитвайте да се опаковат маршрута си с прекалено много дестинации

Един от най-лошите неща, които можете да направите, когато пътувате Европа с влак е да се опита да се поберат в твърде много. Има естествена склонност да се опита и сладко като много градове и страни, като е възможно в пътуването си, въпреки това, няма смисъл при вземането на пътуването, ако нямате намерение да изпитат всяка дестинация правилно! Опаковка твърде много дестинации във вашия маршрут може да бъде скъпо и може да превърне вашата почивка в замъгляване на хотелски чек-ин и отписвания.

По-важно е да се наслаждавате на всяка спирка в най-голяма, отколкото да се опита да се поберат твърде много. Вие ще спестите транспорт и да спечелят повече време, за да проучи си дестинации.

Брюксел до Брюж Влаковете

Антверпен Брюж да Влаковете

Хале два влака в Брюж

Гент до Брюж Влаковете

 

Проверка на валута

При планиране на маршрута си да пътуват в Европа с влак, не забравяйте да проверите на валутите на страните,. Не всяка страна в Европа използва евро. Дори някои членове на ЕС, като България и Хърватия, все още използват собствена валута, която е специфична за техните страни. Вижте този списък с евро и страни извън еврозоната.

Франкфурт на Прага Влаковете

Мюнхен до Прага Влаковете

Берлин до Прага Влаковете

Виена до Прага Влаковете

 

настаняване Book предварително

Въпреки, че това е възможно, за да резервират хотели и хостели, докато се движите от място на място, ви предлагаме да опитате всичко възможно да не се стигне навсякъде, без настаняване обезпечени. Опитайте се да резервирате хостели/Хотели в аванс за първия до три града, особено за популярни градове по време на активния сезон като Берлин и Прага. Събития, като фестивали в градовете, също има ефект върху наличността. Не се притеснявате за средства за настаняване можете да прекарате времето си правиш повече неща, като разглеждане на забележителности и се наслаждават на свободното си време!

Франкфурт до Кьолн Влаковете

Брюксел до Кьолн Влаковете

Виена до Кьолн Влаковете

Хановер до Кьолн Влаковете

 

Нощувка колкото е възможно повече – Пътувайте в Европа с влак

Ако само планирате да прекарате един ден в града, се опитват да отида там от нощен влак. Вие не искате да се прекарвате времето си през деня, пътуващи с вземането на нощен влак, можеш пестя пари за настаняване и да имате повече време, за да проучи вашата дестинация. При резервация си за една нощ билет за влак не забравяйте да проверите колко време е необходимо, за да се стигне от едно място на друго.

 

 

Говорете с хората заедно с вашия Travel Europe с влак

Бъдете сигурни, за да говори с местните жители или други пътници на вашия пътуване с влак. Информацията, че те ще ви може да бъде по-ценно от всичко, което ще намерите в пътеводител. Говорейки за другите, може да се получава информация за най-добрите места за хранене, да отидете танци, скрити камъни, страхотен забележителности места, и най-лесният начин да се придвижва.

 

Планирате ли да пътувате до Европа с влак през 2020? Започнете, като държи в течение с най-доброто билет за влак предлага на нашия Facebook и Twitter страници или ни посетете Запазване на влак онлайн за безконкурентри влакови билети в цяла Европа

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочите директно към нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, и можете да промените / PL / да де или / RU и повече езици.