Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 31/03/2021)

Разочарованието и загубата на време при опашките за чекиране на летището и задръстванията до летището са твърде известни на бизнес пътници. Независимо от това дали сте става за кратко Бизнес пътуване с влак или по-дълъг такъв, който ще отнеме няколко часа или дни, Влак Бизнес пътуване често е по-евтино и по-бързо от други форми на пътуване. Но скоростта и разходите не са единствените предимства на железопътния транспорт. Виж всички предимства По-долу.

 

Жена се усмихва, докато правиш жп Business Travel

Пестя пари:

Изследване разкрива, че най-популярните свързана с бизнеса метод за пътуване с влак, срещу въздух и кола под наем за пътуване. Влак Бизнес пътуване е Най-бързият начин на транспорт за повече от половината от пътуванията (веднъж въздушно чекиране и пристигане бяха взети под внимание) и струва почти една пета от цена от летене и една трета от шофиране до целта си.

Бизнес пътниците и купувачите на корпоративни пътувания имат възможност за намаляване на пътните разходи още по-далеч и да резервира билети по начин, който прави пътуването възможно по-удобно за пътниците. Опитвам Онлайн резервация на билети за влак с SaveATrain и предварително планиране е най-добрият начин да получите невероятни отстъпки!

Римини до Милано Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Торино до Милано Влаковете

Венеция до Милано Влаковете

 

Увеличете времето си, когато тренирате бизнес пътувания:

Когато ти пътуване с влак ще имате възможност да резервирате маса седалка в аванс, което означава, че можете да продължите да работите, докато пътувате, максимизиране си време извън офиса!

Брюксел до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Марсилия до Париж Влаковете

Амстердам до Париж Влаковете

 

Закъснения:

Проверете най-новата си информация за пътуването онлайн или да се регистрирате за SMS известия. Ще бъдете уведомени за забавяне или проблеми по маршрута, преди да замине за станция.

Салерно да Влаковете Флоренция

Лече да Влаковете Флоренция

Бари до Рим Влаковете

Генуа до Влаковете Флоренция

 

Влак Business Travel Салоните:

Някои гари предлагат клас шезлонги бизнес, където приоритетни клиенти могат да се отпуснат и безжичен достъп и работни помещения. Пристигане за пътуването си малко рано? Възползвайте се от тези пространства да се малко работа, докато чакате.

Кьолн до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

 

WIFI:

Train travel can offer many facility-based advantages for its бизнес пътници. Един пример за това може да включва в-гара и във влака Wi-Fi. Това дава възможност на пътниците да останат свързани докато сте в движение. Нещо, което не е възможно, ако пътувате с кола.

Schiphol до Лондон Влаковете

Ротердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

Един от най-добрите начини да започват точно влака бизнес пътуване е чрез закупуване на вашите билети за влак онлайн с помощта Запазване-A-Train !

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.