Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 10/09/2021)

Съвети за влак за пътуване из Европа са от съществено значение за туристи. Първо, има много различни причини за пътуването до Европа. Вие може да искате да видите красиви мостове, гари, и също толкова спиращи дъха гледки. Или може би се пътува, за да видите невероятна култура Италия. От друга страна, може би си пътувате по работа. Или всичко изброено по-горе и да правите както бизнес, така и забавни пътувания – Докато причините за него са винаги различни необходимостта от съвети и хакове за пътуване остават същите.

 

влакови съвети и хакове
Независим пътник в Европа.

 

Най-добрите съвети влак & Hacks за пътуване с влак в Европа

Новобранец грешки

Първо, не правете грешка при пътуване на новобранец да се опитам да видя всичко в Европа за едно пътуване. Освен факта, че Европа е твърде голям, за да видите в едно пътуване, градове в Европа също са твърде големи, за да видите в едно пътуване. В действителност, по-добре е да изберете фокус за вашето пътуване и се придържаме към нея. В случай, че това е първото ви пътуване до Европа, трябва да помислите за населението като Франция, Италия, Испания, и Германия.

Лион до Ница Влаковете

Париж до Ница Влаковете

Авиньон до Ница Влаковете

Марсилия до Ница Влаковете

 

Влакови съвети за европейските пътища

 

Планирайте и резервации по-рано

Съветът за влака за резервиране напред е, че не само резервирането на билети предварително ви помага да бюджетирате, но също така може да ви гарантира, че сте запазили места за цялото си пътуване. В светлината на ранните билети доволни са от максимална полза, препоръчваме Ви да влезете, за да резервирате билети, веднага след като те станат достъпни (2-3 месеци преди пътуването). Допълнително, планиране на вашето пътуването извън сезона може да гарантира, че ще избегнете тълпите и да получите още по -добри цени. Да не споменавам, че резервацията в началото може да ви помогне да избегнете големи тълпи и големи опашки. Освен това, ако резервирате за да отидете туристическите забележителности по време на високи пъти сезон като Юли / Август, вие сте по-малко вероятно да се натъкнете на местните хора и по-вероятно да бъдат заобиколени от туристи. Така че, въпреки че все още може да бъде в състояние да видите всички забележителности в тези моменти ще пропусне автентичните преживявания. В случай, че пътувате като двойка или в група може да имате право на намалени цени за вашите пътувания. Но не забравяйте, тези отстъпки ще бъдат валидни само ако останат заедно като двойка / група за целия период на пътуването.

Цюрих до Париж Влаковете

Женева до Париж Влаковете

Монпелие Париж Влаковете

Приятно ми е да Париж Влаковете

 

Документи за пътуване

Първите съвети за влак за документи за пътуване са такива: страни в Европа имат по споразумение между тях, което дава възможност на туристите да отидат зад граница, без да показват документи за пътуване. Страните от Европейския съюз, в частност, позволява на пътниците да напуснат и да влязат без да се налага да се покаже паспорти. въпреки това, не всички държави от Европейския съюз, които участват в тази политика, отворена граница като Хърватска, България, и Румъния. За разлика, Има държави, които не са част от Европейския съюз, които участват в споразумението като Швейцария и Норвегия.

Лион до Женева Влаковете

Цюрих до Женева Влаковете

Париж до Женева Влаковете

Берн до Женева Влаковете

 

 

Използвайте вашите съвети влак с нашите отлични цени на билетите

Запазете влак иска да ви спести толкова пари, колкото е възможно. Така че нашата търсачка, която намира най-евтините билети. Разгледайте нашия сайт „Запази влак“ сега и поемете 3 минути, за да намерят следващите си билети за влак. Можете да платите с помощта на кредитна карта, и 10 други възможности.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, и можете да промените / RU до / FR / или де и повече езици.
  • Ако сте собственик на сайт, можете да се свържете с нас RSS канал.