Време за четене: 5 минути
(Последната актуализация на: 02/09/2022)

Екологично чист пътуване е в челните редици на съзнанието ни, тъй като ние влиза в това ново десетилетие. С екологични активисти като Робърт Суон и Грета Тхунберг, съобщението на света се доставя с кристално яснота. Ние сме изчерпване на времето, за да се направи на дългосрочното въздействие на планетата и за запазване на ценните си ресурси.

Промяна започва днес и при нас, ни решения, които насърчават отговорния туризъм. Както ние ставаме по-съзнателни от нашите ефекти върху околната среда и устойчивото пътуване инициативи, ние все още са склонни да мислят за екологично чисти пътуване в твърде широк смисъл. Отговорно пътуване вече не е нещо, което можете да изберете да участвате в тук и там. Това е нещо, което трябва да бъде сложно вплетени в нашето ежедневие, превръща във втора природа.

Тази положителна тенденция прави прогресивни вълни в глобалната индустрия за пътуване. Туристически обекти въвеждат в мощност на слънчевата, системи за рециклиране на водата са били въведени, за да се намали потреблението и пластмаса се превръща в жалко употреба на миналото. Налице е дълбоко глобално движение във възход и този, който, с надежда и решителност, Ще повторя положително на бъдещите поколения на ненаситните туристи. Това са най-добрите ни съвети как да Travel Eco Friendly:

 

Отминалата благодат Пътуване с влак

Много туристи са избрали да намалят въглеродния си отпечатък, като пътувате по-малко или чрез изрязване на самолет за пътуване напълно, предимно в отговор на шведската модерна дума Полети Срам (полет срам). Не е тайна, че пътуването със самолет сега е един от най-бързо развиващите се фактори за изменението на климата. Въпреки летене винаги ще бъде ключова роля в начина, по който избират да пътуват, ние трябва да се напомни, че други форми на пътуване оферта сензационно еко празници.

Пътуване с влак има носталгична отминала благодатна атмосфера и е мощен еко-приятелски пътуване инициатива. Предлага а набор от предимства, включително повече място за краката, заведения за хранене автомобил, докато се наслаждавате на красивата природа, пътувате с деца Много по-лесно и за тези, които искат да останат свързани, няма режим на полет. Пътуване с влак се равнява по недвусмислен начин отговорно пътуване.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

Train Travel Eco Friendly

 

Бъдете Еко, Оставете само Отпечатъци

Навсякъде ние пътуване, трябва да оставим само стъпки. Както еко туристи, ние вече знаем това. въпреки това, с тези тенденции ни мъчим да направим повече, можем да вземем това е крачка напред. Най-положително нещо, за да видите, е туристи, които се обединяват и напускащи дестинация по-добре, отколкото сме го намерили. Тя не струва нищо, за да вземете няколко парчета боклук, които виждаме на плажа или в гората. освен това, изхвърлянето му правилно означава, че той не се приземява в океана.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

 

Яжте и пийте Local

Подкрепата на местните жители не е само екологично чисти пътуване инициатива, но тя е и приноса на общността извисяване. Закупуването на местно ниво означава, че никой не е трябвало да транспортира тези стоки. Дори повече, местни фирми имат възможност да се гради. Това е намаляващ въглероден отпечатък и местната общност печели.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

Eat And Drink Local

 

Бъдете част от Еко приятелски разговор

Тенденция се превръща в тенденция, защото тя е част от глобалната разговор. Като еко пътешественик ангажира да екологично чисти пътуване принципи, ние трябва да се ангажира и да е част от този разказ. Нашите гласове имат власт. Тъй като ние общуваме с други пътници и докато пътуваме до уникални кътчета на земното кълбо. Ние трябва да се запази за разпространяването на посланието. Ние доведе един друг пример и като правим тези необходими промени в собствения ни живот и как можем да допринесе за устойчив туризъм, ние вдъхнови и други да направят същото.

Милано до Венеция Влаковете

Падуа до Венеция Влаковете

Болоня до Венеция Влаковете

Рим до Венеция Влаковете

Travel Eco Friendly

 

Използвайте обществен транспорт или пеша

Въпреки че може да изглежда на пръв непривлекателни и изследвания трябва да се направи по отношение на безопасността на обществен транспорт и дестинации, масовия градски транспорт е екологичен начин за пътуване из. Той използва драстично намалени количество гориво на пътник в сравнение с кола.

А дестинация надделява един пътник да се потопят във всичко, което тя може да предложи. Има наистина няма по-добър начин за взаимодействие с неговите хора, изживейте нейната култура, и се наслаждавайте на околната среда. Като обществен транспорт прави точно това и ходенето е още по-добра алтернатива.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pack Light И Екологичен

Той е страхотен погрешно схващане, че опаковане светлина е незначителен. Опаковка светлина несъмнено е еко принцип приятелски пътуване всички ние можем да лесно да приемат и има огромно влияние. Запалката ние пакет, по-леките режими нашите транспорт ще тежат и това се превежда като по-малко разход на гориво.

Друг начин да се играе своята роля в устойчивото пътуване е да имат поглед към комплекта за пътуване. Един екологично чист комплект за пътуване ще се състои вероятно на бамбукова четка за зъби, шампоан барове, и сапунени барове вместо душ гелове. Миниатюрни шампоани и балсами и устойчиви на разливане барабани за многократна употреба. Алуминиевите бутилки за вода са жизненоважни, както и металната слама.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

доброволец

Най-големите тенденции за пътуване за 2020 показват, че преживявания пътуване е новият начин за пътуване. Премести се, това е класика. Това прави място за преживявания, които демонстрират култура, дейности, и уникален поглед към дестинациите.

  1. Изберете Доставчици ангажира да устойчиво Travel.
  2. Помислете дестинация, нуждаещо се от туризъм.

Брюксел до Брюж Влаковете

Антверпен Брюж да Влаковете

Хале два влака в Брюж

Гент до Брюж Влаковете

Volunteer in the forest

 

Ако ни е грижа за околната среда и ние обичаме изкуството на пътуване, ние ще се запазят, защита, и да накараме пътуването ни да означава нещо за по-общото общо благо на планетата и еко туризъм. Започнете с резервиране на пътуване с влак с Запазете влак, днес!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “Как да пътуват Еко В 2020?” в сайта си? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=bg Сігналы абмеркавання- (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените / де да / FR / или ове и повече езици.