Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 18/06/2021)

Ако планирате първото си пътуване до Европа, има няколко неща, за които трябва да знаете най-много -красивите градове в света. ние сме проектирали перфектното ръководство за 10 грешки при пътуване, които трябва да избягвате в Европа. Пътуване до страната на замъците, изискани кухни, национални паркове, и живописни села, може да бъде една от най-запомнящите се ваканции, които ще имате. Напротив, може да се превърне и в порочна легенда и да има лош край, ако не сте правилно подготвени.

Независимо дали пътувате за Европа за първи път или се връщате, тези съвети ще направят пътуването ви най-безопасно, най-удобно, и определено епичен.

 

1. Да не посещавате малки градове и места, които не са обичайни

Ако това е първото ви пътуване до Европа, тогава определено се отправяте към местата, за които всички говорят. въпреки това, ако искате да откриете специална Европа, тогава не посещаването на малки села и известни градове са една от грешките при пътуване, които трябва да се избягват в Европа. Трябва да планирате пътуването си до най-незабравимите места в Европа по утъпканите пътеки.

Разбира се, ако искате да видите и да имате същите снимки като другите милиони туристи, тълпящи се по улиците на Париж, Милан, и Прага, след това следвайте тълпите. Но, ако имате душата на изследовател, и търси онези скрити скъпоценни камъни, тогава планирайте пътуването си наоколо малките и уникални села в Европа.

Цени на влакове от Флоренция до Милано

Цени на влакове от Флоренция до Венеция

Цени на влакове от Милано до Флоренция

Цени на влакове от Венеция до Милано

 

жена, ходеща по трева

 

2. Грешки при пътуване, които трябва да избягвате в Европа: Не се използва обществен транспорт

Едно от първите неща, които идват на ум, когато чуете публичен транспорт, е претъпкан и горещ автобус, опашки, и трафика. въпреки това, общественият транспорт в Европа не е само автобуси, но трамваи и влакове. Някои туристи предпочитат да наемат кола, отколкото пътуване до работното място, но общественият транспорт в Европа е много удобен, точен, евтин, и се препоръчва.

Можете лесно да стигнете до най-отдалечените части на Европа, невероятни природни резервати, замъци, и спираща дъха гледка, с влак. Няма по-добър начин да пътувате из Европа, отколкото с влак, това е абсолютно спестяване на време и пари.

Цени на влакове от Мюнхен до Залцбург

Цени на влаковете от Виена до Залцбург

Цени на влакове от Грац до Залцбург

Цени на влакове от Линц до Залцбург

 

Неизползването на обществения транспорт е грешка при пътуване, която трябва да избягвате в Европа

 

3. Не получавам туристическа застраховка

да, европейски градове са един от най-развитите и безопасни градове в света. Но, все още си човек, а скалите в европейските национални паркове са стръмни и безпощадни. Въпреки че можете да бъдете най-опитният турист и пътешественик, все още можете да настинете, извийте глезен, или да ви откраднат камерата.

Застраховката за пътуване в Европа е важна по здравословни и други причини за пътуване. Получаване на туристическа застраховка в Европа е задължително, и не трябва да спестявате от такава необходимост. Неполучаването на застраховка за пътуване е грешка, която трябва да избягвате, когато пътувате до Европа, защото това може да ви струва малко състояние.

Цени на влакове от Марсилия до Лион

Цени на влакове от Париж до Лион

Цени на влакове от Лион до Париж

Цени на влакове от Лион до Авиньон

 

Грешките при пътуване, които трябва да се избягват в Европа, не са екскурзия сред страхотния открит пейзаж

 

4. Грешки при пътуване, които трябва да избягвате в Европа: Не купувайте билети предварително

Европа е скъпа. Дори ако пътувате до най-достъпните места, музеите и билетите за атракции ще ви струват малко състояние. Не купуването на билети предварително е една от най-големите грешки, които трябва да се избягват в Европа, милионите туристи, посещаващи Европа всяка година, ще ви гарантира това.

Така, можете да намерите страхотни оферти за емблематичните европейски сайтове, забележителности, и дейности, ако проучвате и резервирате предварително. Понякога можете да получите наистина страхотни оферти само от закупуване на билети онлайн, и ви спестява толкова много ценно време на пътуването. В допълнение, ако е първото ви пътуване до Европа, трябва да сте подготвени за дългите опашки. Така, закупуването на билети за пътуване и атракция онлайн ще ви спести да стоите под проливния дъжд, горещите летни дни, и ви оставя време за това гледна точка и пикник.

Цени на влаковете от Нюрнберг до Прага

Цени на влакове от Мюнхен до Прага

Цени на влакове от Берлин до Прага

Цени на влаковете от Виена до Прага

 

жена, която се смее до цветя

 

5. Размяна на пари на летището

Пътуването до чужда държава може да бъде стресиращо, да не говорите езика или да се ориентирате из града. Работата с вашия бюджет и чуждестранна валута също може да бъде стресираща. Докато размяната на пари на летището е много удобна и надеждна, това е една от грешките при пътуване, които трябва да се избягват в Европа.

Таксите, които ще получите плащат и обменят валута ще ви струва, затова е най-добре да правите своите изследвания онлайн на exchange точки. Също, винаги можете да попитате на рецепцията на хотела си, те с удоволствие ще препоръчат надеждни парични точки В зоната. Препоръчително е да обменяте достатъчно за пътуването от летището, и сума, която ще покрие първата 1-2 дни от вашето пътуване.

Цени на влакове от Париж до Руан

Цени на влакове от Париж до Лил

Цени на влаковете в Руан до Брест

Цени на влаковете на Руан до Хавър

 

Грешките при пътуване, които трябва да се избягват в Европа, е да се обменят пари на летището

 

6. Резервация за настаняване в грешен квартал

Местоположението е един от най-важните фактори при създаването идеалната ваканция в Европа. Не правите проучванията си за най-добрата част на града, квартал, или село, в което да останете, е грешка, която трябва да се избягва при пътуване в Европа. Изборът на мястото на вашето настаняване е също толкова важен, колкото и избора на типа настаняване. Престоят в грешната част на града може да ви струва време за пътуване, трафик, цена, и безопасност.

Цени на влакове от Брюксел до Амстердам

Лондон до Амстердам Цени на влакове

Цени на влакове от Берлин до Амстердам

Цени на влакове от Париж до Амстердам

 

Настаняване на планина

 

7. Грешки при пътуване, които трябва да избягвате в Европа: Хранене в първия ресторант, който виждате

Ако сте типичен турист, след това ще отидете в популярните вериги за бързо хранене за обяд или първия ресторант по пътя си. въпреки това, може да пропуснете невероятни ресторанти, с фантастични местни ястия и гледки, от които ще ви спре дъха.

Ако посветите само известно време на проучване преди пътуването си, ще се поглезите с едно незабравимо кулинарно изживяване. Освен това, опитвайки вкусна храна, можете да спестите няколко стотинки, вместо да се развихрите в първия ресторант наоколо. Страхотно кафе, тестени изделия, местна кухня, и сензационни ястия на забавни цени, може да е точно зад ъгъла.

Цени на влакове от Флоренция до Рим

Неапол до Рим Цени на влакове

Цени на влакове от Флоренция до Пиза

Цени на влакове от Рим до Венеция

 

Яжте на точното място и избягвайте грешките при пътуване в Европа

 

8. Придържайки се към пътеводителя, а не безплатни разходки в града

Пътеводителят е чудесен източник на вдъхновение за пътуване до Европа, и за наличието на общ план за пътуване. въпреки това, придържането към вашия пътеводител е една от най-големите грешки при пътуване, които трябва да се избягват в Европа. Това означава, че ще посетите същите места като милиони други туристи, и като турист.

Откриване на града на a безплатна пешеходна обиколка е най-добрият начин да се насладите на най-страхотните градове в Европа. Местно говорещ английски гид ще ви разведе из града. В допълнение към показването на популярни и известни сайтове, екскурзоводът на града ще ви разкаже за най-добре пазените тайни на града и ще ви даде купища препоръки и съвети за града. Това включва препоръки за храна, страхотни сделки, скрити петна, и най-важното как да бъдете в безопасност.

Аmsterdam до Лондон Цени на влаковете

Цени на влакове от Париж до Лондон

Цени на влакове от Берлин до Лондон

Цени на влакове от Брюксел до Лондон

 

 

9. Грешки при пътуване, които трябва да избягвате в Европа: Не се опаковат за Европа

Слънчево, дъждовен, хладно, или влажна, едно от най-специалните неща за Европа е, че можете да изпитате всичко 4 сезони в един ден. Така, не опаковането специално за времето в Европа е грешка при пътуване, за да се избегне на всяка цена.

Тениски, яке за дъжд и вятър, удобните обувки са просто основни неща, за да се опаковат за вашето пътуване до Европа. Най-добре е да опаковате и носите слоеве, по този начин ще се чувствате комфортно при всяко време, и няма да носи цял гардероб.

Цени на влакове от Мюнхен до Цюрих

Цени на влакове от Берлин до Цюрих

Цени на влаковете от Базел до Цюрих

Цени на влаковете от Виена до Цюрих

 

Айфелова кула черно и бяло

 

10. Поддържане на парите на едно място

Европейските градове са известни с това, че са зашеметяващи, но и за джебчийство, туристически капани, и различни схеми за измама на туристи. Гмуркане вашия бюджет за пътуване между вашето еднодневно пътуване чанта, сейф, а кредитната карта е най-добрият начин да пътувате безопасно и да се наслаждавате.

Най-добре е да останете на сигурно място и да избягвате да държите парите и кредитната си карта на едно място. Така, като притежавате скъпоценната си принадлежност върху вас по всяко време и места, е грешка при пътуване, която трябва да избягвате в Европа.

Цени на влакове от Амстердам до Париж

Лондон до Париж Цени на влакове

Цени на влакове от Ротердам до Париж

Цени на влакове от Брюксел до Париж

 

Грешките при пътуване, които трябва да избягвате в Европа, не е да пътувате по канал

 

заключение

В заключение, има много прекрасни места за откриване в Европа. Можете да прекарате невероятен уикенд или да планирате дълго евро пътуване, възможностите са безкрайни. Но, когато пътувате до чужда държава, правилата на играта варират от град до град. Единственото, което остава същото, са грешките, които туристите правят при всяко едно пътуване. наш 10 грешки при пътуване, които да се избягват в Европа, ще ви предпази и ще направи пътуването ви наистина уникално.

 

Тук, в Save A Train, ще се радваме да ви помогнем да планирате ваканцията си в Европа по ваш избор с влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията си в блога „10 грешки при пътуване, които трябва да избягвате в Европа“ на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=bg Сігналы абмеркавання– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, и можете да промените / pl на / tr или / de и повече езици.