Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 02/09/2022)

Подземен изкуство в метростанциите изглежда е новото музей от хората,. Те се превръщат в новата трябва да се види дестинации за изкуства и дизайн ентусиасти. Кой би си помислил? Някои от най-вдъхновяващите обществени места, включващи мащабно изкуство и дизайн могат да бъдат намерени в много градове’ метростанции. освен това, Подземен чл носи повече от плисък на цвят до метрото.

Метростанции виждат увеличаване на ridership и туризъм. Следователно, като резултат, те се виждат увеличаване на чувство за общност.

Изкуство в областта на транспорта също може да доведе до намаляване на много други начини, като: Емисиите на парникови газове, вандализъм, и превключвател скука! В ползите изглеждат безкрайни! Ето защо сме развълнувани да споделим най-добрите си избори на Подземен Art – Очарователно станции на метрото.

 

Качество Транспорт = Качество на живот

Според Проучване, направено от Института за градско развитие на Франция. Парижани изразходвани средно 23 дни в годината в областта на транспорта. И това не е изключение. Хората по цял свят, използването на публичен транспорт пътувате до работата.

Знаеше ли: че проучванията показват, че качеството на транспортирането директно се отразява на качеството на живота на транзитни потребители? В опит за пътуване от транзит трябва да бъде атракция сам по себе си. "Публично изкуство може да извади на самоличността на интервал, подпомага разбирането на историческото или културното значение на квартала и неговите жители. "

Подземни проекти на изкуството могат да бъдат намерени навсякъде по света. От скулптури, мозайка, и картини. За по-големите предприятия, като инсталации, гравюри, и релефи. Ето и някои от нашите снимки.

 

subway hallway

 

Подземен Art – Очарователно станции на метрото: Стокхолм, Швеция

Няма да е изненада за някои от вас, че Швеция е първият, в нашия списък за опознаването Underground Art. Ако погледнете под шведската столица, ще намерите сложна мрежа на метрото линии.

Има повече от 90 от 100 станции в 110km система тунел. Те понякога се нарича "най-дългата в света на изкуството галерия”. Те са украсени с картини, инсталации, мозайка, и скулптури на 150 художници от 1950 г. насам.

 

underground art in sweden

 

Ето няколко снимки на невероятния подземен Изкуството

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Чувствайки се вдъхнови да проучи тези невероятни парчета Underground на изкуството? Запазете влак може ли да отида там! Резервирайте билет за влак за минути, без скрити такси!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто да ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ЕС до / де или / ИТ и повече езици.