Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 03/03/2023)

Спиращи дъха планински върхове, цъфтящи долини, водопади, езера, и разнообразна дива природа, Домът на Европа на най-незабравимите природни резервати в света. Прекарване в огромни зелени земи, които цъфтят през пролетта, 5 от най-красивите природни резервати в Европа са защитени национални паркове, които приветстват туристи от цял ​​свят. Ако сте запалени по туризма, трекинг, или да се насладите на светилището на природата, тогава ще обичате нашите 5 незабравими природни резервати в Европа.

 

1. Природен резерват Белуно Доломит в Италия

Природен резерват Белуно е основан през 1990 за защита на красивата дива природа на Доломитите. Разположен в покрайнините на Доломитите в северна Италия, Природен парк Белуно спира дъха през пролетта. В зелени хълмове и невероятна планина върховете са покрити с килими от цветя. Независимо от нивото на фитнес, ще си прекарате чудесно с проучването на този природен резерват, тъй като има разнообразни пътеки. Природният резерват Белуно в Европа е идеален както за начинаещи, така и за опитни туристи.

32000 хектара редки флора и варовикови върхове, природният резерват Belluno се простира от долината Cismon до долината Piave. Богатото разнообразие е както във фауната, така и в културата, благодарение на многото села в района на долината Пиаве. По този начин, когато посетите природния резерват Белуно в Европа, получавате шанса да извървите голямо проучване на природни чудеса и културни скъпоценни камъни.

Как да стигнем до природния резерват Белуно?

Природен резерват Белуно е по - малко от 3 часа пътуване с влак от Венеция.

Къде мога да остана около парка Belluno?

Има много планински хижи, Б&Б, и хотели.

Колко дни трябва да прекарам в природния резерват Белуно?

Белуно Доломитите резерват е един от най-големите и 5 най-незабравимите природни резервати в Европа. Също, Белуно е красив природен парк, така че трябва да похарчите поне 3 дни за разглеждане и наслада на лагуните, планини, и естествен разкош.

Цени на влакове от Флоренция до Милано

Цени на влакове от Флоренция до Венеция

Цени на влакове от Милано до Флоренция

Цени на влакове от Венеция до Милано

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Природен резерват Хохе Тауерн в Австрия

Най-големият природен резерват в европейските Алпи се намира в Австрия. Резерватът Хохе Тауерн е дом на 10,000 животински видове, 1,800 растения, и Гросглокнер, Най-високият връх в Австрия, в 4,798 метра над морското равнище. Този изключителен връх се намира сред 200 други върхове, зелена фауна, езера, и водопади.

Долините на природния резерват Хохе Тауерн са пълни с великолепни ледници, древно и живописно село гледки, килими от цветя, и гори. Този европейски природен парк е светилище за своите посетители и късметлии в околните региони. По-специално, природната пътека Umbalfalle с водопади и реки, където ще видите някои от най-невероятните водопади в Европа.

Как да стигнем до природния резерват Хохе Тауерн?

Природният резерват Хохе Тауерн е много близо до град Малниц. Виена до Високия Тауерн с влак е на път 5 часа.

Къде мога да остана около парка Hohe Tauern?

Mallnitz е известен град в Високия Тауерн с много възможности за настаняване.

Колко дни трябва да прекарам в високия Тауерн?

В него има много разнообразни туристически пътеки Хохе Тауерн природен резерват, така че планиране a 4-5 еднодневно пътуване е най-добре. По този начин можете да разгледате парка и близките градове.

Цени на влакове от Мюнхен до Залцбург

Цени на влаковете от Виена до Залцбург

Цени на влакове от Грац до Залцбург

Цени на влакове от Линц до Залцбург

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Природен резерват Ecrins във Франция

Докато се разхождате из този удивителен природен резерват във Френските Алпи, не забравяйте да внимавате за орлите, столове, върбов тетерук, и много други диви животни които го наричат ​​у дома. Този зашеметяващ резерват в европейските Алпи е един от най-красивите национални паркове ще имате шанса да откриете.

С ледници, високи планини, алпийски зелени земи, и чист въздух, Пейзажът и пейзажът на Ecrins ще завладеят душата ви.

Как да стигнем до природния резерват Ecrins?

Можете да стигнете до националния парк Ecrins от всяка точка на Франция. Природният резерват се намира близо до френската граница с Италия. В близост е до Лион, Марсилия, и Женева в Швейцария, така че пътуването с влак през Франция до Ecrins е чудесна възможност.

Къде мога да остана около парка Ecrins?

От семейни хотели до ваканционни наеми, има разнообразие от възможности за настаняване около природния резерват Екринс.

Колко дни трябва да прекарам в Екрини?

От теб зависи. Независимо дали сте решили да посветите 7 дни или отидете за почивка през уикенда, ще имате абсолютно мечтано пътуване.

Цени на влакове от Марсилия до Лион

Цени на влакове от Париж до Лион

Цени на влакове от Лион до Париж

Цени на влакове от Лион до Авиньон

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Саксонска Германия и бохемска Швейцария Природен резерват в Чешката република

Прекрасният природен резерват Саксонска Швейцария се простира от Германия до Чехия. Елбските варовикови планини и световноизвестната скална формация Правчичка Брана вече са представени „Лъвът, вещицата, и гардероба ”филм. Този спиращ дъха природен резерват е един от най-незабравимите природни резервати в Европа с много благоприятни за Instagram гледни точки на върха на каньона.

Лято или зима, зелените пътеки, и пътеките са маркирани добре и лесно за различаване в зелената растителност по двете страни на каньона и реката. Саксонска Германия, или бохемска Швейцария, зависи от първоначалното ви пътуване или крайната дестинация, което е прекрасен оазис и рай за туризъм за пътешественици от цял ​​свят.

Как да стигнем до природните резервати в Саксония Германия или бохемска Швейцария?

Можете да стигнете до този удивителен природен резерват през Европа с еднодневна екскурзия от Прага или Дрезден.

Къде мога да остана около Националния парк?

Тъй като природният резерват се намира на границата както на Германия, така и на Чехия, възможностите за настаняване са безкрайни.

Колко дни трябва да прекарам в бохемска Швейцария?

Еднодневното пътуване е абсолютно задължително, и ако можете да прекарате няколко дни, тогава е силно препоръчително.

Цени на влаковете от Нюрнберг до Прага

Цени на влакове от Мюнхен до Прага

Цени на влакове от Берлин до Прага

Цени на влаковете от Виена до Прага

 

 

5. Природен резерват Ордеса и Монте Пердидо във Франция

Намира се точно в средата между Испания и Франция, Ордеса и планината Пердидо са едни от най-удивителните природни резервати в Европа. Въпреки че се намира на френска страна с връх на 3,355 м. името Монте Пердидо планинска верига получи името си, защото не се виждаше от френската страна на границата.

Ефектната Ордеса е едновременно Обект на ЮНЕСКО за световно наследство в Европа и биосферен резерват на дивата природа и фауната. Той е дом на долината Ордеса, водопади, разнообразна дива природа, включително и орела, и 32 видове бозайници. Докато се разхождате и се любувате на гледката към планинската верига Пиренеи, не забравяйте да внимавате за Мармоти, Ястреби, и сови, също. Следователно, Природният резерват Ордеса и Монте Пердидо е невероятно светилище и дестинация в Европа за всякакъв тип пътешественици.

От 3 часа ’до 2 еднодневно трекинг пътуване, Ордеса предлага разнообразни туристически пътеки, за различни нива на фитнес.

Как да стигнем до природния резерват Ордеса?

Резерват Ордеса и Монте Пердидо са достъпни както от Франция, така и от Испания. От Сарагоса до Торла-Ордеса става въпрос 5 часа или 3 часа от Барселона. Ако пътувате до Франция, тогава Тулуза е 7 часове път.

Къде мога да остана около парка Ordesa?

Можете да намерите чудесни възможности за настаняване в Torla, от къщи за гости и хотели.

Колко дни трябва да прекарам в природния резерват Ордеса?

Ордеса и планината Пердидо са известни още като Йосемитския парк в Европа. Следователно, трябва да останете поне 3 дни, включително време за туризъм и релакс.

5 от най-незабравимите природни резервати в Европа предлагат епични гледки и туристически пътеки до зашеметяващите водопади в света. Следователно, туризъм през зелените долини, да се любувате на цветните полета и планинските върхове е най-големият подарък, който можете да си направите. Няма нищо по-отпускащо и вдъхновяващо от дивата природа в най-удивителните европейски страни.

Цени на влакове от Париж до Руан

Цени на влакове от Париж до Лил

Цени на влаковете в Руан до Брест

Цени на влаковете на Руан до Хавър

 

Ordesa And Monte Perdido

 

Тук, в Запазете влак, ще се радваме да ви помогнем да планирате ваканцията си до природните резервати по ваш избор с влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията си в блога „5 най-незабравими природни резервата в Европа“ на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=bg Сігналы абмеркавання– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, и можете да промените / йа да / FR / или де и повече езици.