Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 06/08/2021)

Ако живеете в Европа и имаш уикенд да пощади (или цяла седмица!), казвам “да” да Посещение на Ватикана чрез железопътен и се наслаждавайте на пълна скорост!

 

Планиране на Посещение на Ватикана?

От 1929 Ватиканът е независима държава и най-малката в света. Все още, че никога не намалява нейната слава, красота, и неговото изключително вдъхновяващо културно- исторически значение. Въпреки, дълга повече от просто 0.44 квадратни километра, Ватикан има много атракции за съхранение туристи заети: от St. Базиликата на Петър да Сикстинската капела (и всичко останало между тях), ще ви харесат на всеки втори, прекарано във Ватикана.

Що се отнася до Посещение на Ватикана чрез железопътен отива, има модерно електрически влак достъпна за всички ентусиасти на Ватикана. Влакът свързва Ватикана гара с Папската Villas.

Ето няколко звездни атракции във Ватикана, които искате да посетите и да се получите максимума от вашия опит Италия.

 

 

Св. Базиликата на Петър е най-известният при посещение във Ватикана

Великолепният Св. Базиликата на Петър е в центъра на Ватикана, изградена върху това, което се смята, че където St. Погребението на Петър.

Св. Базиликата на Петър е практически сумата от работа известни художници ". Абсолютно страхопочитание-поразителен, областта в St. Петър’базилика започва преди да сте да влезе в църква. Първо ще видите статуя на Константин Бернини, заедно с останките на мозайка на Джото над главната врата. Те благодат портика, и 185 м дълъг и висок 46метра наоса се издига купол 119 м надморска! Естествено, има и известен Пиета на Микеланджело, че няма да повярвате на очите си! Вижте богато украсената параклиса на тайнството, великолепен бароков бронз Baldacchino Бернини, папския олтар и много повече.

Римини до Рим Влаковете

Флоренция до Рим Влаковете

Верона в Рим Влаковете

Неапол за Рим Влаковете

 

Сикстинска капела

Спектакълът по себе си, Сикстинската капела е още един сайт, който ще получите, за да видите, ако сте посещават Ватикана по железопътен транспорт. Построен от Сикст IV в 1473-84 и възстановена от 1980 да се 1994, Сикстинската капела държи стенописи от много творци. Смятате имена на Микеланджело, Перуджино, Пинтурикио, Ботичели, Росели, Гирландайо, и Signorelli означава нищо? добре, Помагаха ми да направя стените на Сикстинската капела на върха на картината Ренесанс. Страшният съд на Микеланджело рисува вътре в параклиса се смята за най-драматичния и най-значимото постижение на европейското изкуство.

Сикстинската капела е мястото, където се провежда конклава за избор на папа. ежедневно, стотици туристи му се възхищават, и - можете да сте един за тях, също!

 

посещение на Ватиканските виждане посещавани

Музей Пио Клементино по време на посещението на Ватикана

Един от най-добрите неща за Посещение на Ватикана с влак е, че тя ви позволява да видите почти всички основните забележителности във Ватикана.

Ватиканските музеи се отличават със систематичен дисплей, проектиран от папи Климент XIV и Пий VI от 1769 да се 1799. тези галерии са съкровищница находка от значимите фигури и подчертаване само част е много трудно! Всяка от тях има нещо уникално да предложи:

  • Sala на Кроче Greca притежава богато украсена червен порфир саркофази на дъщеря на Константин, Констанция, и майка му
  • Sala музите показва Белведере Torso, първи век преди новата ера, Микеланджело-възхищавал работа Аполоний на Атина
  • Gabinetto деле Maschere има славно подова мозайка на театрални маски от Villa Adriana в Тиволи
  • Cortile дел Белведере държи Аполон Белведере, един от най-известните статуи във Ватикана
  • Galleria деле Статуята разполага най-добрите древни свещници – Барберини свещник – също от Villa Adriana в Тиволи

Милано до Рим Влаковете

Болоня до Рим Влаковете

Сиена до Рим Влаковете

Лука до Рим Влаковете

 

Папския Вила Барберини

на папата лятна резиденция, Папската Villas – Барберини Gardens е отворен за обществеността, тъй като Март 2014. Входът е вид трудно да се намери, тъй като не е обозначен. Градините от това великолепно място свършиха 2000 години, извира над три нива. Те са зашеметяващ и добре изложени, и последното ниво показва, уплътненията на различни папи опаковани в жив плет.

 

За да се насладите на пътуването си, докато посещавате Ватикана по железопътен транспорт, Търсене вашия произход и вземете Рим Запишете влак уебсайт, за да резервирате билет за влак в рамките на минути и започнете Ватикана тръпка по-рано от очакванията ви!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако сте собственик на сайт, можете да се свържете с нас Запазване на влак RSS Feed.
  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/nl_routes_sitemap.xml и можете да промените / NL / да де или / ИТ и повече езици.