Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 27/03/2021)

железопътен транспорт е най-екологичен начин за пътуване. парников ефект от газовите емисии на километър за железопътния транспорт е 80% по-малко от автомобили. В някои страни, по-малко от 3% на всички видове транспорт газови емисии идват от влакове. Единствените методите по-щадящи околната среда от влаковете се разхождат и Колоездене. Там са много причини, поради избират да пътуват с влак е екологично чист и ние бихме искали да споделим с Вас!

Типичен влак може да носи 50,000 души на час. Сравнете това с магистрала платно, който може да се движи само 2,500 души на час.

 

 

Преглед на този пост на Instagram

 

Публикация, споделена от Nigel C Williamson (@therealnigelcw)

 

Когато контрастен автотранспорт с железопътен транспорт, външни разходи, шум, замърсяване на въздуха, злополуки, и влошаване на инфраструктурата, и задръстванията, са далеч по-ниски от влакове, отколкото с помощта на частен автомобил.

Амстердам до Лондон Влаковете

Ротердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

Шумовото замърсяване – Защо избрахте да пътувате с влак не уврежда околната среда

Шумовото замърсяване е неблагоприятното въздействие на шума както върху хората, така и върху тях животни. Това е пряк резултат от лошо градоустройство. Проблеми от шума дата замърсяване обратно в древен Рим! днес, шумовото замърсяване от автомобилите може да доведе до увреждане на психологическото състояние на хората. Симптомите включват високо кръвно налягане, високи нива на стрес, шум в ушите, нарушения на съня, и други вредни ефекти.

Понастоящем, там са мерки за ограничаване на въздействието на пътното платно шум. мерки включват шумови бариери, ограничаване на скоростта на превозното средство, промяна на пътното платно текстура, както и контрол на трафика, които позволяват на гладкото протичане на превозното средство. Това означава, че колите в системата за контрол на трафика, ще трябва да използват своите спирачки и ускорение по-малко.

Влакът не уврежда околната среда, и че е от решаващо значение. Индия се виждат продажби на автомобили нарастват на годишна база. Китай В комплекса са предвидени 300 милион автомобили по пътищата от 2030. Въздухоплаване и кораб за пътуване също се добавят към общите емисии на CO2. Оказва се, че от всички видове транспорт, само влаковете поддържат ниски емисии и устойчиви за бъдещето.

Електрически и хибридни автомобили са очевидно по-добри за околната среда в сравнение с традиционните автомобили, но днес, че проблемът е, че тези автомобили са твърде скъпи, за да бъдат продадени на ниво, което ще балансира негативните последици от автомобили.

Римини да Влаковете Флоренция

Рим, за да Влаковете Флоренция

Флоренция до Рим Влаковете

Венеция до Влаковете Флоренция

 

 

Дизелови влакове и електрически влакове

Има разлика между дизел влакове и електрически влакове. Електрически влакчета излъчват 20-35% по-малко въглерод от дизеловите влакове. Влак е екологично чисти особено електрически влакове, които се захранват от възобновяеми енергийни източници и оферта въглеродни без пътувания. Емисиите от влакове в Европа ще намали с още 50% от 2030. Тези цифри са големи, тъй като влаковете се падат 8.5% от всички пътувания дейност.

Кьолн до Франкфурт Влаковете

Мюнхен до Франкфурт Влаковете

Хановер до Франкфурт Влаковете

Хамбург до Франкфурт Влаковете

 

Влаковете или самолети – защо избрахте да пътувате с влак не уврежда околната среда

Ключов важен елемент, когато сравняване на влаковете да равнини е, че самолетите трябва да използват невероятно количество гориво за излитане и кацане и двете. Също, когато хората пътуват със самолет, те са склонни да стигнете до летището с кола. Към това се добавя към емисиите на CO2 за пътуването си. Това прави възприемането на междуградски влак няма мозък за околната среда.

Налице са някои новости, особено за хора, пътувате по работа които са информирани от туристически агенти, на въздействието на техните полети въглероден. Също, настрана от околната среда, много е трудно достигат до градските центрове с кола, докато, ако сте във влак, имате директен достъп до градските центрове. Това, по-често, отколкото не, означава също, че е много по-бързо, за да пътувате с влак, отколкото всеки друг метод.

Генуа до Милано Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Болоня до Милано Влаковете

Верона до Милано Влаковете

 

В заключение, влакът е екологичен и най-екологичен начин за пътуване, а също така осигурява удобство за хората, пътуващи както за бизнес, така и за удоволствие. Увеличението на автомобили на пътя означава, че задръстванията и замърсяването се увеличават и влакове са транспортната отговорът на опазване на околната среда.

 

Вие търсите да купите билети за влак без такси за резервации? Отиди www.saveatrain.com за да получите достъп до най-евтините цени на влаковете.

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените ФР или го и повече езика де.