Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 27/03/2020)

Traveling dening Sepur kesuwur kanggo menehi penumpang sawetara Wot Train paling ayu, film views malang. Njupuk kasempatan kanggo lelungan ing Train Bridges, sampeyan bisa ndeleng gunung-gunung rolling, deso, lan segara kabeh saka kursi nyaman nalika traversing Eropah sepur. Kadang railway dhewe kaendahan paling diduga. sekawan railway Eropah Train Bridges bakal njupuk ambegan adoh.

 

Our first Train Bridges pick is Landwasser Viaduct, Swiss

Landwasser Viaduct, Swiss
Swiss laku alur

 

Bridges Train iki wonder arsitektur luar biasa. Sampeyan bisa ndeleng enem lengkungan watu gamping ngaso ing limang pilar dhuwur. jembatan ndadékaké langsung menyang 216 Landwasser dawa meter Tunnel.

bridge tlatah kali Landwasser ing antarané kutha Schmitten lan Filisur, ing area Graubünden saka Swiss. Iku uga wis declared a Situs Warisan Donya UNESCO. Iku ing operasi dina lan wis wiwit rampung ing 1902.

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

Kasebut Railway Bridge, Ing ndhuwur Train Bridges ing Skotlandia

kasebut Bridge, Skotlandia
bridge Skotlandia Rail

 

landmark Scottish iki apik banget nglewati kali Kasebut ing Cenang, mung kulon Edinburgh.

Iku digawe saka telung baja pindho cantilevers kaliyan ingkang nyangga dawa. rivets ageng nyambung menyang struktur utama Bridges Train. Granit dermaga ndhukung cantilevers. Iku saestu feat engineering Victorian.

Kreteg sepur iki rampung ing 1890 lan dianyaraké lan repainted ing 2011-2012. Ing Kémah Kreteg wis Warisan Dunia situs wiwit 2005. Ana antarane 190 lan 200 sepur mlaku tengen iku dina.

 

bridge Hohenzollern, Jerman

bridge Hohenzollern, Jerman
Jerman sepur jembatan

 

Kali Rhine divides German kutha Cologne. Seven kreteg nyebrangi kali nggumunake ing Cologne. The Hohenzollern Train Bridges ora mung sing paling ayu, nanging uga kreteg paling akeh banget digunakake ing Jerman. Sumerep liwat 1200 sepur-sepur saben dina tengen enem trek.

The Hohenzollernbrücke iku sawijining kreteg arch, karo telung lengkungan wesi bebarengan dawané. Sampeyan iki rampung ing 1911 lan dianyaraké ing pungkasan taun 1940, 1950s, lan 1980-an.

Awit iku mung 409 meter, ana uga bagean saka jembatan kanggo Nanging lan cyclists. Ana siji ing saben sisih trek Sepur. Wong wis dipunwiwiti manggonke 'cinta padlocks' ing pager antarane alur lan wilayah wong wiwit 2008.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Munich kanggo Trains Cologne

 

Viaduct saka Chamborigaud, France

Viaduct saka Chamborigaud, France
Prancis sepur lawas bridge

 

Sampeyan bakal nemokake setengah bunderan arch Train Bridges biasa ing desa Perancis Chamborigaud, rampung ing 1867. Iku isih dianggo nganti saiki.

Watu viaduct nglewati kali Luech. Iku kreteg sudhut mlengkung karo dawane total 387 meter. Nanging, iku banget panah ing mung sudhut 14m. Viaduct saka kurva Chamborigaud kang pasuryan wiwitan, kados paling kreteg liyane saka jinis iki.

Lyon kanggo Trains Marseilles

Paris kanggo Trains Marseilles

Nice to Trains Marseilles

Bordeaux kanggo Trains Marseilles

 

Santa Bridge Railway Giustina, Italia

Santa Bridge Railway Giustina, Italia
Italia bridge Sepur sajarah

 

Sepur viaduct nomer 31 ing dhaptar kreteg Sepur paling gedhé. stands 145 dhuwur meter lan mung 78 meter. Iku dumunung ing mburi Santa Giustina lake in Dermulo, Italia lor.

Lake Santa Giustina punika manmade lan banyu sing mili saka iku mrodhuksi listrik. Iku uga kondhang kanggo olahraga banyu lan canoeing.

Milan kanggo Dermulo Trento Trains

Turin kanggo Dermulo Trento Trains

Padua kanggo Dermulo Trento Trains

Venice kanggo Dermulo Trento Trains

 

Siap njupuk Sepur kulo ing Train Bridges kanggo ndeleng mukjijat iki tenanan manungsa? Book jog lan ora mbayar biaya pesenan ing www.saveatrain.com.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/breathtaking-train-bridges-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)