Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 16/01/2021)

Britain kang diberkahi dening jaringan sepur KALUBÈRAN kang wis dipengaruhi sawijining sosial Sajarah lan ekonomi pembangunan kanggo generasi.

Lan yen sampeyan penggemar sepur, alur UK liburan gampang aktivitas narik ing lokasi kabeh cara saka Aberdeen kanggo Penzance.

Dadi yen pesawat atimu ing ningali Britain dening Sepur, kene ana pitu lan tips mati-trek.

 

  1. Station Central Glasgow

Ngunjungi Glasgow Central Station iku kudu - ora mung bakal nyambung sampeyan Skotlandia kang ditresnani apik, nanging uga nduweni 91 rate persetujuan persen saka Fokus watchdog Transport, stasiun master Paul Lyons nganggo papat Tours dina lan lintang ing seri BBC TV dhewe.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

  1. Birmingham New Street

Birmingham New Street minangka stasiun liyane sing nduweni kepuasan pelanggan kanthi dhuwur. Ing West Midlands alur hub kanthi redeveloped ing 2015 lan pamer pilihan saka restoran kelangan, kalebu ing-house Lima Guys burger peserta - sampurna kanggo jugangan-mandeg.

Lille kanggo London Trains

Cologne to London Trains

Lyon kanggo London Trains

Luksemburg London Trains

 

  1. Kings Cross Station

Ora penggemar sepur nyata bakal ninggalake Britain tanpa sak tenane Njelajah Cross Station King London kang. Iku jejere King Salib St Pancras Station Underground, cedhak bupati Park lan Perpustakaan Inggris, lan papan kanggo Platform mistik 9 ¾, titik departemèn ing Hogwarts Express - cukup ngandika.

Antwerp kanggo London Trains

The Hague kanggo London Trains

Bordeaux kanggo London Trains

Geneva to London Trains

 

4. Raildar

Train app Raildar fitur peta urip saben Sepur ing UK jaringan alur - versi dinamis malah nuduhake sepur obah sak. app Fantasi Sepur pacangan kang iki uga kalebu noto trek lan maps prapatan - apa ide sing apik!

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Lyon

London menyang Amsterdam Trains

 

5. maca cahya

Yen sampeyan lagi sawise riveting maca-related alur, Garis podo sumerep penulis Ian Marchant njupuk dipikir wry ing 175 taun saka obsesi Britain kang karo sepur. Langkung saé karo passion lan banyolan, iku kaweruh Inspirational menyang karakter lan budaya Inggris.

 

6. Reading pecandu asli

Ing pungkasan 19th lan awal 20th abad, Panuntun railway George Bradshaw kang padha app sing dina lan kasedhiya informasi paling anyar ing Sepur rute watara Britain lan tengen Eropah. ing April 1910 pandhuan ditulis ing pucuk jaringan rel Inggris sing apik banget lan wis dadi alkitab kanggo para pangrek - golek edhisi cetak ulang online ing Amazon.

 

7. learning online

akses internet gratis utawa akal-diregani siap kasedhiya ing akeh rute Sepur UK lan pusat kutha, supaya yen trip iku bagéan saka maneh sojourn, sinau kanggo jurusan online karo seneng kang Anglia Ruskin Distance Learning bisa terus Pêntil. Lan wonten bab ingkang gesang affirming bab petung kanggo konco sakelas ing negara nalika sampeyan muter ngubengi wilayah lan tengen clifftops.

 

Follow pitu iki lan mateni-trek tips for liburan alur British sampeyan tau lali - ndeleng sampeyan ing stasiun.

 

Aja duwe tips for travel alur? Share ing bagean komentar lan yen sampeyan kudu Sepur – Simpen A Sepur.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)