Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 28/01/2022)

Putovanje od Amsterdama do Berlina vozom nudi putniku nezaboravno iskustvo i najekonomičniji izbor. iako je šest sati puta je malo spor, udobnosti nudi vozove i šarm putovanje je izuzetan. sa prekrasan pejzaž usput, i blagovaonicom automobila da pomogne prođe vrijeme, putovanje završava je mnogo brže nego što se očekivalo. Evo šta vozova u Evropi nude za ovu rutu.

 

Dolazak na moderne Hauptbahnhof (HbF) kada vozite iz Amsterdama u Berlin ili Berlina u Amsterdam vlakom, teško je ne dobiti uzbuđen o putovanju koji je pred. Stanica je čelične konstrukcije s nekoliko katova, gdje prelaze vozova nad glavom kroz spušteni šine. To je vrlo dobro povezan sa ostatkom grada kroz linije metroa i autobus stanica, u centru Berlina. Ako niste rezervirali smještaj u Berlin, dobra opcija samo minutu hoda od stanice je InterCity Hotel.

 

Iz Berlina u Amsterdam vozom

Kada vlakom krenete iz Amsterdama do Berlina, unesete čuveni Central Station u Amsterdamu, jedan od najvažnijih simbol zgrade grada, kao i zračne luke Schipol. lako dostupna, the Central Station sagrađena u 1889, i danas prima oko 250,000 putnika dnevno. Stanica je vrlo dobro signposted. Ako ne govorite Dutch, samo zapamtite da je naziv platforme “staza”. Ako je potrebno, možete Chatter neki engleski, jer osoblje stanice govori jezikom. u Amsterdamu, dobar izbor smještaja blizu centralne stanice je Ibis Style. Tamo, lokacija je savršena jer željezničke stanice je u samom centru, u neposrednoj blizini mjesta od interesa.

Vlak od Bruxellesa do Amsterdama

Vlak iz Londona do Amsterdama

Vlak iz Amsterdama do Berlina

Vlak iz Pariz-Amsterdam

 

Amsterdam u Berlin Skyline

Amsterdam Berlin Vlakom

Vlak od Amsterdama do Berlina vlakom je prilično čest, a tu su oko dva voza na sat. Većina dan vozovi ponuditi vrlo udoban usluga, ali pomalo spor, kao što su se zaustavili u nekoliko gradova usput. Prvi vlak iz Amsterdama u Berlin polazi u 6:58 am, dolaska u njemačkom glavnom gradu u 13:20. Iz Berlina u Amsterdam, prvi voz polazi u 06:37 i stiže na 13:08. Najbolji dio puta u toku dana, bez sumnje, je pejzaže. Mali gradovi u unutrašnjosti Njemačke i Nizozemske, kao i planine i ruralnih krajolika, su apsolutno oduzima dah!

Vlak iz Amsterdama do Bruxellesa

Vlak iz Amsterdama do Londona

Vlak iz Berlina za Amsterdam

Vlak iz Amsterdama do Pariza

 

 

Opcije za sjedenje u vozu iz Amsterdama do Berlina su različiti. One se kreću od konvencionalnih sjedala do klimatiziranih kabina koje imaju naslonjena sjedala, pa čak i pretvaraju u krevete. S obzirom da je put je dug, putovati u jednom od tih kabina, koja nudi dodataka kao što su svjetlo, One se kreću od konvencionalnih sjedala do klimatiziranih kabina koje imaju naslonjena sjedala, pa čak i pretvaraju u krevete, One se kreću od konvencionalnih sjedala do klimatiziranih kabina koje imaju naslonjena sjedala, pa čak i pretvaraju u krevete, što ga čini moguće za gledanje filmova u udobnosti svoje kabine tokom cijelog putovanja. Ne zaboravite kupiti svoje ulaznice najmanje dvije sedmice unaprijed, tako da proverite da nije problem desi.

 

Mi smo definitivno sigurni da ćete obožavati vožnje od Amsterdama do Berlina, i obrnuto. da, tu će biti još jedan put, jer nakon što ga probati prvi put, ćete uvijek želite ponovo vozom i potpuno uživati ​​u putovanju.

 

Dakle, jeste li spremni putovanje vozom između Holandije i Njemačke vozom? ako tako rezervirate karte za vlak u nama 3 zapisnik, na najjeftiniji stope i oslobađa odvratan naknade za rezervaciju!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dbs– (Dođite spusti da vidi Embed Code)