Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 04/06/2021)

Evropskih zemalja ljubav slavimo njihov praznike — posebno onima koji vidim mnogo turista. Planirate da vidim jednog od ove zemlje tokom njihove nacionalne praznike? Ako tako, postoji mnogo načina da se pridružiti svečanosti!

Također ćeš imati odlična prilika da naučim nešto više o toj zemlji istorija. Doživljava lokalne ponos će te odvesti da to cijenim zemlju i njen narod još više. Hajde da pogledamo 5 najbolje praznike u Evropi:

 

Queen Official Rođendan, ujedinjeno kraljevstvo

Kralj George II je vladar koji su osnovali tradiciju slavi monarh rođendan 1748. Od tada, Ujedinjeno Kraljevstvo je proslavila rođendan svoje kraljevske. kako god, oni su se promijenile datum par puta. Sada oni slave Queen’s Službeni rođendan na drugom subotu juna. Ako ti si u Engleskoj, tokom tog vremena, možda vidjeti Rođendan Parade kraljičin. Na ceremoniji je također poznat kao prebacivanje trupa u boji.

Amsterdam U London Vozovi

Paris u London Trains

Berlin u London Trains

Brisel u London Trains

* Slika je u Blogu karakteristika slika je za Kraljicu’s Službene Rođendanska Proslava

 

dan republike, Italija

Italijani slave svoj dan Republike 2. juna, što je tradicija počeli su u 1946. Glasuje za ukidanje monarhiju, Talijani su utrli put svojoj Republici. kako god, preselili su se na dan proslave prve subote u junu 1977. Bili su zabrinuti da je prvi sastanak negativno odraziti na svoje ekonomije. Oni su samo vrati stari datum 2001. Oni su dosta proslava da svjedok u cijeloj Italiji na Dan Republike. Najspektakularniji prizor je preletanje Italijansko vazduhoplovstvo.

Florence Rim Trains

Napulj u Rim Trains

Florence Pisa Trains

Rim u Veneciju Trains

 

 

Dan državnosti, Švedska

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Šveđani proslavili svoju Nacionalni Dan juna 6.. To je prilikom divnog čina za cijelu zemlju. Oni su uspostavili svoju zastavu proslave Dana u 1916, a sada je to dan zabave i opuštanja. Oni su muzički koncerti, festivala, i razne aktivnosti ti mogu prisustvovati. Također je dan kada novi Šveđani službeno svoje državljanstvo. Švedska osigurava da se svi osjećaju dobrodošlo na Dan zastave!

 

dan Bastilje, Francuska

Bastille Day in France celebrations

 

Kada je u pitanju francuski, svoj dan nacionalnog ponosa je 14. jula. Označava godišnjicu juriš na Bastilju. To je važan događaj u francuske Revolucije u 1789. Bilo je vojna parada da proslavimo to skoro svake godine otkako 1880. To’s neverovatan prizor za pamcenje! kako god, ima puno drugih proslava da vidim kao. Dan Bastille je dobro vrijeme da bude u Francuskoj, i bolje da je u Pariz.

Amsterdam u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Rotterdam u Pariz Trains

Brisel u Pariz Trains

 

Dan državnosti, Switzerland

Swiss National dan je 1. AVG. Obilježava se dan kada su tri kantona osnivača Switzerland u sjedinjene 1291. Švicarske uzmi svoje Nacionalne Dan ozbiljno. Jedan od glavnih događaja je govor od kancelara ili druge visoki zvaničnici. Tamo’s također paradu u Zurichu. Možeš da prisustvuješ festivalu u drugih gradova kao. Na primjer, Švajcarske ljubavi njihove selo praznik povlači. Ski odmarališta jesi još prve klase mjesto biti tokom Nacionalni Dan.

Praznike u Evropa sjajna prilika da naučiš više o istoriji nacije si u posjeti. To je i uvijek dan ispunjen zabavnim aktivnostima i parade.

München u Cirih Trains

Berlin u Cirih Trains

Basel u Cirih Trains

Beču u Cirih Trains

 

 

Planiranje Odmora u Evropu na jednoj od ovih Praznike? Knjiga Tvoj Voz Ulaznice i uživajte!

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu 5 Najbolje Praznike u Evropi na tvom sajtu? možete snimiti naše fotografije i tekst i samo nam dati zasluge linkom na ovaj blog post. Ili ovdje možete: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)