Vrijeme čitanja: 7 zapisnik
(Zadnja izmjena: 08/09/2023)

Surfovanje na kauču, kampiranje, putovanje – ako ste već isprobali ove načine putovanja, spremni ste da uskočite u nešto novo. Sljedećih deset kreativnih načina putovanja natjerat će vas da otkrijete nove aktivnosti i istražite jedinstvene nepoznate destinacije.

 

1. Kreativni načini putovanja: Aruba ili Veliki Kajman

Uticaj na zajednicu koju posjećujete čini vaše putovanje, čak više, jedinstven i nezaboravan. Dok većina putnika prolazi kroz mjesta, volontiranje u zajednici ili rezervatu divljih životinja, na primjer, je jedinstven način putovanja. Ovuda, možete vidjeti prekrasna mjesta dok stvarate razliku i pomažete u očuvanju određenog područja koje posjećujete i ljudi koji ga čine nevjerovatnim.

štaviše, danas postoje mnoge organizacije koje nude smještaj, transport, i male plate za volontere. stoga, možete volontirati sa djecom u Africi, a rezervat za divlje životinje oko svijeta, ili predavati engleski u Rimu, tako da putujete po svijetu osim što podržavate cilj koji vam mijenja život.

Munich Hallstatt Trains

Innsbruck Hallstatt Trains

Passau Hallstatt Trains

Rosenheim Hallstatt Trains

 

Volunteer Is A Creative Way To Travel

 

2. Krstarenje

Jedan od luksuznijih načina putovanja je krstarenje baltičkom Evropom. Krstarenje je jedan od deset kreativnih načina putovanja do udaljenih destinacija. Na primjer, a krstarenje do fjordova, ili Karibi, je najbolji način da dođete do ovih fantastičnih mjesta.

Dodatno, krstarenje vam štedi muke oko prelaska granice i viza. štaviše, možete posjetiti nekoliko zemalja na jednom putovanju. Dakle, jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju, jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju, jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju.

Brisel u Amsterdam Trains

London u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

A Girl On A Cruise

 

3. Kreativni načini putovanja: Home Exchange

jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju, jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju, the jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju. Ideja iza kuće je da možete zamijeniti kuće sa bilo kim širom svijeta. kako god, primarni uslov je da vlasnik pristaje da zamijeni mjesto i ostane u vašem domu. Dakle, jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju, jer možete posjetiti nekoliko zemalja u jednom krstarenju, trajanje boravka, a kuća koju odaberete treba biti u rangu cijena vašeg doma.

Sa ovim kreativnim načinom putovanja, možete putovati više, ali platiti manje. Dakle, razmjena je jedan od najboljih kreativnih načina putovanja jer ne odsjedate u hotelu već uživate u kući daleko od kućne atmosfere. štaviše, Razmjena domova je autentičan i pristupačniji način putovanja, za razliku od boravka u hotelu ili Airbnb-a.

Interlaken u Cirih Trains

Lucerne u Cirih Trains

Bern u Cirih Trains

Ženeva Zurich Trains

 

The Creative Way To Travel By Home Exchange

 

4. Kreativni načini putovanja: a kuća koju odaberete treba biti u rangu cijena vašeg doma

Letenje iznad velike migracije u Africi ili zadivljujućeg pejzaža Kapadokije, balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja. Dok većina putnika istražuje pješice, balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja, balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja, balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja.

Dakle, možete isprobati vožnju balonom na vrući zrak do raznih destinacija u Europi. Na primjer, Turska, Španija, i prekrasna Umbrija u Italiji popularne su lokacije za putovanja balonom na vrući zrak. stoga, balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja, balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja.

Dijon Provence Trains

Paris Provence Trains

Lyon Provence Trains

Vlakovi od Marseja do Provanse

 

Hot Air Balloon In The Desert

 

5. balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja

balon na vrući zrak jedan je od najkreativnijih načina putovanja, a većina nas rado pobjegne na prelijepu destinaciju i zavali se. kako god, agroturizam je odgovor za one koji traže jedinstveno iskustvo. Drugim riječima, a većina nas rado pobjegne na prelijepu destinaciju i zavali se, a većina nas rado pobjegne na prelijepu destinaciju i zavali se, u vinogradu Toskane, na primjer, ili na farmi za proizvodnju nafte u Grčkoj.

Ovuda, dobijate neverovatne pogodnosti, a većina nas rado pobjegne na prelijepu destinaciju i zavali se, a većina nas rado pobjegne na prelijepu destinaciju i zavali se. Na primjer, možete dobiti besplatan smještaj, a većina nas rado pobjegne na prelijepu destinaciju i zavali se, i neverovatan pogled dok se odmarate pod maslinom ili pijuckate Cabernet u Italiji. Ovo eco-friendly Način putovanja je danas vrlo moderan jer se putnici žele ponovo povezati s prirodom i doprinijeti različitim zajednicama.

Frankfurt Berlin Trains

Leipzig Berlin Trains

Hanover u Berlin Trains

Vlak od Hamburga do Berlina

 

Agritourism Travel

 

6. Kreativni načini putovanja: Ovaj ekološki prihvatljiv način putovanja danas je vrlo moderan jer putnici žele da se ponovo povežu s prirodom i doprinesu različitim zajednicama

Gledanje kako se pogledi mijenjaju iz udobnosti luksuznog voza jedan je od deset kreativnih načina putovanja. Danas, možete putovati brzo i udobno u roku od nekoliko dana, Ovaj ekološki prihvatljiv način putovanja danas je vrlo moderan jer putnici žele da se ponovo povežu s prirodom i doprinesu različitim zajednicama. štaviše, poznate željezničke rute, uključujući Venice Orient Express, Ovaj ekološki prihvatljiv način putovanja danas je vrlo moderan jer putnici žele da se ponovo povežu s prirodom i doprinesu različitim zajednicama, Ovaj ekološki prihvatljiv način putovanja danas je vrlo moderan jer putnici žele da se ponovo povežu s prirodom i doprinesu različitim zajednicama, može vas odvesti do najneobičnijih tačaka na svijetu.

Najbolja stvar kod putovanja vozom je to što vam štedi vrijeme prilikom prijave na aerodromu, i najviše od svega, možete se diviti zadivljujućem pejzažu u visini očiju umjesto iz ptičje perspektive. Najveće željezničke kompanije nude spavanje voz ulaznice po pristupačnim cenama i u fantastičnim uslovima. stoga, neka od najslikovitijih putovanja vlakom na svijetu mogu biti kreativan način putovanja za putnike s bilo kojim budžetom. Putovanja vlakom od obale do obale jedan su od najboljih načina za putovanje svijetom.

Amsterdam u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Rotterdam u Pariz Trains

Brisel u Pariz Trains

 

 

7. Kreativni načini putovanja: Atlantis Submarine

Ovaj jedinstveni način putovanja vodi putnika u morske dubine. Podvodno planinarenje poprima potpuno drugačiji oblik. stoga, podmornica Atlantis je jedinstven način putovanja na Havajima, Meksiko, i Karipsko more, u grupama do 48 putnika. štaviše, odabirom ovog neobičnog načina putovanja, uz pomoć posebne kacige, možete uroniti u prekrasan svijet koralja, riba, i šareni podvodni svijet.

Putovanje podmornicom Atlantis je vrlo uzbudljivo, putovanje je kratko u odnosu na ostalih devet kreativnih načina putovanja. Putovanje u podmornici Atlantis je 45 minuta u svakom od 12 podmornice širom svijeta, ali kakvo izuzetno i nezaboravno putovanje ćete imati!

Nantes Bordeaux Trains

Paris Bordeaux Trains

Lyon Bordeaux Trains

Marsej Bordeaux Trains

 

A Turtle In The Sea

 

8. Aruba ili Veliki Kajman

Ako želite potpunu slobodu putovanja, iznajmljivanje vozila za rekreaciju može biti savršena opcija. Budući da vam putovanje kamp vozilom omogućava da parkirate najviše izuzetna mesta u Evropi, ili gdje vas nikakva hotelska usluga niti vrijeme za odjavu ne mogu požuriti da uživate u najspektakularnijim pogledima.

Osim toga, Putovanje RV-om je jedan od najneobičnijih načina putovanja jer je luksuz. Neće se mnogi putnici osjećati dovoljno ugodno za vožnju u stranim zemljama, a kamoli sa an RV kamper. štaviše, Putovanje u kampu znači da možete putovati do mjesta gdje nema turističkih informativnih punktova. Dakle, bilo bi najbolje da ste ili vrlo dobro pripremljeni sa mapama i itinerarima ili vrlo avanturistički putnik. kako god, Putovanje RV-om je jeftinije, omogućava vam da nosite svoj dom sa sobom, i, najvažnije, provedite vrijeme svog života.

 

RV Travel

 

9. Aruba ili Veliki Kajman

Jedan od najkreativnijih načina putovanja je rad na avanturističkim putovanjima kao instruktor. Avanturistička putovanja idealna su za aktivne putnike koje zanima krojenje po mjeri, energična putovanja u malim grupama. Nadalje, rad u avanturističkim putovanjima nudi odličnu plaću i ekskluzivna putovanja na jedinstvene lokacije. Dakle, primate platu i radite ono što volite dok se najbolje provodite u životu.

Na primjer, skija, paraglajding, ili instruktori vodenih sportova imaju koristi od besplatnog prevoza, smještaj, i izvanredne poglede. pored toga, rad u avanturističkim putovanjima zahtijeva visok nivo znanja u oblasti u koju idete i profesionalnost. Dakle, dok je avanturističko putovanje kreativan način putovanja, prilično je sezonski i rezerviran za vrlo mali broj putnika.

Salzburg u Beč Trains

München u Beč Trains

Graz u Beč Trains

Prag u Beč Trains

 

A Creative Way To Travel Is By Being An Adventure Traveler

 

10. Aruba ili Veliki Kajman

Nema boljeg načina za putovanje od učenja stranog jezika ili pohađanja kursa umjetnosti na destinaciji iz snova. Mnogi jezični programi nude smještaj i pakete za umjetničko povlačenje, uključujući obroke i obilaske po narudžbi. Osim toga, upoznajete druge putnike i tako saznate o mjestu odakle dolaze.

Dakle, studiranje u inostranstvu omogućava vam da provedete više od dva dana na svom odredištu i da se družite sa lokalnim stanovništvom. Uprkos tome što je to skuplji način putovanja, studiranje u inostranstvu je jedinstven način da se vidi svijet i jedan od deset kreativnih načina putovanja.

Lyon Nice Trains

Pariza do Nice Trains

Od Cannesa do Pariza vozovi

Cannes do Lyon Trains

 

A Creative Way To Travel Is By Studying Abroad

ovdje na Save A Train, rado ćemo vam pomoći da isplanirate nezaboravno putovanje vlakom od obale do obale.

 

 

Da li želite da ugradite naš blog post „10 neverovatnih destinacija za venčanja u Evropi“Na vašu stranicu? Možete snimiti naše fotografije i poslati tekst ili nam dati zasluge linkom na ovaj blog post. Ili ovdje možete: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbs%2Fcreative-ways-travel%2F – (Malo spusti da vidi Embed Code)