Vrijeme čitanja: 5 zapisnik
(Zadnja izmjena: 25/12/2020)

Kada putujete u društvu kolege sa koledža, to je sasvim u redu da nemaju itinerer i biti samo spontani. Touring mjesto bez očekivanja ili bilo prethodnog planiranja je zapravo najbolji način otkrivanja skrivenih blaga. To ostavlja dovoljno prostora za zabavu i uncensored istraživanje. tako, odakle započinjete vi i vaši prijatelji kada želite doći do autentičnih otkrića bez da imate strogu listu obaveza? Kako možete pronaći najbolje otkrića daleko od kuće? Koje su vaše mogućnosti??

dobro, Lucky za vas, sada je moguće da se napravi lažni rezervacija let za vizu bez potrebe da plate avionsku kartu ili plan putovanja. To vam omogućuje da putuju bez itinerera. pored toga, Tehnologija je napravio mape i vodiči lako dostupna, tako da može u potpunosti osloniti na svoj telefon za Savjeti za putovanje. Evo 5 više savjeta za istraživanje najbolje otkrića sa višom drugovima:

 

1. Pridružite se besplatnoj šetnji

Traženje i registrirajte se besplatno pješačke ture na prvi dan u novom gradu. Oni su lako pronaći – samo pitajte osoblje u hotelu ćete provesti prvu noć, ili raspitati iz drugih studentskih putnika možete pronaći u hostel. Brza pretraga na internetu također će vam pomoći da pronađete dobro besplatna šetnja. Imajte na umu da iako su ture su prvenstveno besplatno, najbolje je da izdvojite mali budžet turistički vodiči.

Kako besplatno pješačke ture rad? Naći slobodan pješačka tura za datum i vrijeme kada će biti dostupna, se prijavite, mjesto susreta saopštava da ti, ti pojaviš u tom trenutku na vrijeme, a onda je sve ostaviti drugo turističkog vodiča. Karizmatičnog turistički vodič će vam pomoći da otkrijete grada i okolici, s lakoćom i steknu dublje razumijevanje gradskih jedinstvena arhitektura i lokalne kulture.

Milan u Rim Trains

Florence Rim Trains

Pisa Rim Trains

Napulj u Rim Trains

 

Istraživanje The Best Otkrića sa višom Mates u autobusu

 

2. Dopustite sebi da se gubi

Sada kada je iskusan vodič pomaže vam da otkrijete većini dijelova grada, sada je vrijeme da se isključi u random stanica i istražiti okolinu na svoju ruku. Namjerno izbjegne touristy područja i "gubi" u moru ljudi. I zato što su sa prijateljima, ne morate brinuti previše o ličnu sigurnost. Otkrit ćete bezbroj skrivenih dragulja – stvari koje ne turističke ikada ranije. To će vam pomoći ako ste otvoreni za razgovor sa strancima, jer niko neće vam pomoći da otkrijete grad bolje od lokalnog stanovništva.

Amsterdam u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Rotterdam u Pariz Trains

Brisel u Pariz Trains

 

 

3. Koristite Google Maps

Google mape ili Apple mape su u redu, iako Apple ne može pobijediti predvidljivost i tačnost Google mapa. Možda je to zato što je većina korisnika interneta su Android-bazirani uređaji, tako da je većina turistička destinacija Komentare radi na Google maps. Proučavajući Google mapa područja zaista dobro radi za grupu putovanja – To daje savršen ideju o tome šta je oko tebe. Google recenzije će vam reći najbolja mjesta za jelo, gdje naći najbolje vino, i upozoriti vas na kojima se ne posjetiti kao koledž putnik. Ove informacije vam pomaže da istražuju i otkrijte više.

Brisel u Amsterdam Trains

London u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

Iskoristite Google Maps

 

4. Pohađaju lokalne događaje

Ako ne želite da luta ulicama bez određenog svrhu, zašto ne pohađaju lokalni događaj onda? Raspitajte se za sajmove, izložbama, koncerti, ili festivala i uronite u bilo koji od njih. Ako volite sportski, idi na stadion ili prisustvovati uličnoj nogometnoj utakmici. Možete čak i igrati s mještanima ako su gostoljubivi dovoljno. Ovo će vam dati duboku perspektivu grada i omogućava vam da interakciju s mještanima i doživljavaju svakodnevne borbe i radosti – kao lokalni. Pokrenuti maraton ako vjerujete tvoj trčanje sposobnost. U konkurenciji sa svojim drugovima će ga učiniti još zabavnije.

Nuremberg u Prag Trains

München u Prag Trains

Berlin u Prag Trains

Beč u Prag Trains

 

Festival je među najboljima Otkrića sa višom Mates

 

5. Leverage Social Media

Facebook komentari će vam reći gdje da idem backpacking sa prijateljima koledža, šta da otkriju dok, i sve što trebate znati o tome destinaciji. Samo se pridruži fakultetu grupa putnika po vašem izboru, kažu na Facebook-u, i pokupiti umova znanja članova. Društveni mediji su zlatni rudnik za prikupljanje ključne informacije od ljudi s prve ruke iskustvo za određenog regiona.

Frankfurt Berlin Trains

Leipzig Berlin Trains

Hanover u Berlin Trains

Hamburg Berlin Trains

 

Zaključiti, Svaki dan je učenje prilika za bilo koju grupu ambicioznih mladih College putnici. Samo treba pravilno planiranje za zdravstveno i putno osiguranje, ali ne ograničavajte se na fiksni plan puta. Neka vaš radoznali mladi samo istražiti i otkriti, a ako vam se sviđa naš članak, zatim naručite svoj vlak karte Save A Train.

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “Istraživanje The Best Otkrića sa višom Mates” na svoje stranice? Možete ili uzeti naše fotografije i tekst i dati nam kredit s link za ovaj blog post. Ili ovdje možete: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdiscoveries-college-mates%2F%0A%3Flang%3Dbs Сігналы абмеркавання- (Malo spusti da vidi Embed Code)