Vrijeme čitanja: 5 zapisnik
(Zadnja izmjena: 30/09/2022)

Disneyland Paris je često prvi međunarodni Disney Park za mnoge fanove da posjeti. Želite li znati kako planirati najbolje Disneyland odmor u Parizu tokom zime i ljeta? Onda ste došli na pravo mjesto! Smješten u Marne-la-Vallee, predgrađu Pariza, Disneyland Paris je oko 45 minuta od centra grada vlakom. Čitav odmaralište sastoji se od 7 službene Disney-tematske hotele, nekoliko partnera hoteli, Disney Village zabave i trgovačkoj četvrti, i dva parka: Parc Disneyland i Walt Disney Studios Park. Uzbuđen da posjetite? Ovdje dijelimo neke od naših najbolji savjeti za doživljava zima dan ili ljetni odmor u Disneyland Paris.

 

Uzgred:

Ako ste u posjetu Evropi po prvi put, zašto ne biste vidjeli naše popis onoga što ne možete propustiti ako ste u posjetu Evropi: OVDJE

 

Nedavne vijesti o Disneyland odmor u Parizu tokom zime i Summer

Disneyland Paris je u potrazi fantastičan! Ovo je vodič na kako planirati najbolje Disneyland odmor u Parizu tokom zime i ljeta, ali to je iskreno neverovatno u svakom sezona. nedavno, zahvaljujući velikim renoviranjima prije godišnjice Disneyevog Pariza, veći dio parka je vraćena u svoj prvobitni sjaj. Proslava sama je završena, ali ima još dobrih vijesti. Većina novih zabave boravi! jej! Također će biti dodatno dopunjen halloween i božićne zabave do kraja godine.

Ako razmišljate o posjeti rano 2019, događaj Legende of Force Star Wars traje od januara 12 do marta 17, 2019, i pirati & Festival princeza održava se od januara 19 do marta 17, 2019. Nakon toga, Marvel sezona super-heroja će trajati od marta 23 do juna 16, 2019, i Lion kralj i Jungle Festival će se održavati od jula do septembra 2019, zatim Halloween i Božić sezona.

Paris u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Brisel u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Zračna luka Lyon do Vlakovi Disneylanda Marne-la-Vallee

Lille u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi


Kada treba POSJETITE Disneyland Paris?

Ako ste dugogodišnji planer i želite biti u potpunosti spremni za svoj odmor u Disneylandu u Parizu tokom zime i ljeta, onda ove informacije nasmejati. Disneyland Paris je najavio dugoročne planove koji uključuju Marvel, Ratovi zvijezda, i smrznute kao dio $2.5 milijarde revitalizacija u Walt Disney Studios Park.

Ovaj višegodišnji prenamjenu Walt Disney Studios Park će izbaciti u fazama, počevši od 2021. Čak i tada, velika je vjerovatnoća da će manji elementi debitovati na ranijem kraju tog raspona. Glavnina ekspanzije će kulminirati uoči Pariza 2024 Ljetne olimpijske igre.

The Hague u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Maastricht u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Köln u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Frankfurt Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

 

ZIMSKA PUTOVANJA:

The vrijeme u Parizu u martu /april, i septembra do novembra je hladno, ali mi uživamo! To su najviše umereno puta u godini, i iako je to moguće snijeg zimi, to obično nije previše hladno sredinom novembra. (Sredine do kraja decembra možda gura svoju sreću, ipak.)

Ako razmišljate o posjeti rano 2019, događaj Legende of Force Star Wars traje od januara 12 do marta 17, 2019, i pirati & Festival princeza održava se od januara 19 do marta 17, 2019. Nakon toga, Čudo Sezona Super-Heroes će trajati od marta 23 do juna 16, 2019, i Lion King i Jungle festival će se odvijati od jula do septembra 2019, zatim Halloween i Božić sezona.

 

Disneyland Paris In Christmas

bez sumnje, najviše zabavan vremena posjetiti Disneyland Paris je Božić-desno oko sredine novembra, kada počinje. tipično, Disney Enchanted Božić traje od početka novembra do početka januara. Odlično je vrijeme da posjetite Diznilend u Parizu za dodatnu sezonsku zabavu i prekrasne dekoracije po cijelom parku. Plus, ne možete pobijediti dojam Grada Pariza tokom praznika mjeseci.

Stuttgart Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Ženeva u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Marseille u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Luksemburg u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi


Koliko dana za Disneyland za odmor u Parizu tokom zime i Summer?

Ako ste masivan fan, onda jednog dana je natezanje. Nadamo se da ćete imati dobre patike! idealno, ti želiš 3 dana u Disneyland Paris. Ima puno istraživati ​​u Parc Disneyland, i park je nevjerojatno detaljna, tako planira o dodjeli 2 ili 2.5 dana za to park je najbolji izbor.

Većina ljudi može postići Walt Disney Studios parka u pola dana ili dan. Postoji asortiman ugodan znamenitosti tamo. Ako imate samo jedan dan iskustvo Disneyland Paris, preskoči Studios i samo učiniti Disneyland park.zima 2019/2020: Rezervirajte rano i uštedite

Pogledaj sve ponude

Povoljna ponuda za pakete, sa najboljim dostupnosti na Winter 2019/2020 sa dolazaka iz 7th novembar 2019 to 1st april 2020. Organizirajte svoj odmor iz snova unaprijed!

Get Up u 25% Off za Hotel & Park ulaznica *

+

Free Polupansion **

za cijelu dužinu boravka ako ostaneš u Disney Hotel ili Davy Crockett Ranch Disney.

Or

Besplatan doručak i ručak ili večera ***

tokom dva dana u Disney Parks ako ostanete u Les Villages Nature Parizu.

Ako planirate stići u različito vrijeme, provjerite sve svoje trenutne ponude ovdje.

HTTPS://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

NAJBOLJI VOŽNJE NA Disneyland odmor u Parizu tokom zime i Summer

Evo šta mislimo da treba dati prioritet tokom posjete Diznilend park. Neki od njih će zvuči poznato, ako ste bili u američkim parkovima, ali su obično dovoljno razlike (ili neiskustvo ili estetski) da Paris verzije osjetiti jedinstven. A najbolja vožnja ovdje je istinska jedinstvena atrakcija koja objedinjuje klasične Disneyjeve trikove sa zadivljujućom novom pričom.

Amsterdam u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Antwerp u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Rotterdam u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Strasbourg u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

10. Indiana Jones et le Temple du Peril-Indiana Jones i Hram Peril

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. Adventure Isle

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Alice Curious Labyrinth

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars Hyperspace Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du Nautilus-misterije Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. U Taniere Dragon-The Dragon Lair

The Dragon’s Lair

 


4. To je Small World

Disneyland Paris its a small world

 


3. Velika Thunder Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. Pirati s Kariba

Pirates of the Caribbean


1. Phantom Manor

Phantom Manor

 

Spremni za Disneyland za odmor u Parizu tokom zime i leta, a najljepše verziju Disneyland u svijetu? Skočiti na trenirati u Pariz uz pomoć SaveATrain No iznuren dodatne naknade, što znači više novca za vožnju! Rezervirajte ulaznicu za samo nekoliko minuta.

 

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdisneyland-vacation-paris%2F%3Flang%3Dbs – (Malo spusti da vidi Embed Code)