Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 25/01/2021)

Evropa je nevjerojatan kontinent istražiti! Sa toliko toga da se vidi, rade i otkrivaju, to je idealno mjesto za planiranje beskrajne, Europa doživljava vlakom.

 

EUROPE ISKUSTVA VLAKOM – PRVI STOP, LONDON:

Još jedna Europe iskustva vlakom treba krenuti u London! To je rekao da je “Loš dan u Londonu je još bolje nego dobar dan bilo gdje drugdje.” Dakle, počnimo tamo! Apsolutni imperativ je Harry Potter Tour Warner Bros. studio čak i ako niste super-fan. The tehnologija, modela i iza-the-scene su zaista divne i dobro vrijedi vidjeti. Na ovoj očaravajući 6 sat putovanje, gle originalni seta, kao što su platforma 9 ¾ i Dijagon Alley; vidjeti Hogwarts Express parna lokomotiva; voziti metlom poput glumaca, i otkriti tajne iza-the-scene filmova 'na ekranu čarobnjaštvo. Harry Potter studio London obilazak uključuje trener povratno putovanje transport i ulaznice Pročitajte više o Londonu Harry Potter Tour Warner Bros. Studio sa Ulaz ovdje.

Amsterdam u London Trains

Rotterdam u London Trains

Paris u London Trains

Brisel u London Trains

 

PARIZ: Reci da’ Sa izvođačem SLIKARSTVO tvoj portret

paris art - Europe experiences by train

Vaš predstojeći Europe iskustva vlakom bi trebalo da bude u Pariz. U Picasso vremena, Montmartre je boem raj ispunjen uglavnom pije rupa i vrhu brda vetrenjača pretvorio u dripački plesna dvorana. Danas, na Place du Tertre u sjeni Sacre Coeur je puno umjetnika koji će lako snimiti svoj lik. potom, posjetiti najpoznatiji svjetski art studio, brod Lavoire, gdje Picasso naslikao i Braque, juan Gri, i Modigliani jednom živjeli.

Dijon u Pariz Trains

Reims u Pariz Trains

Lille u Pariz Trains

Putovanja u Pariz Trains

 

Popnite se na ljestvici VAŠE EUROPE ISKUSTVA VLAKOM sa čarobnim Montjuic:

montjuic - Europe experiences by train

 

nakon vašeg putovanje vozom iz Pariza, sledeći Europe Iskustva Train bi trebalo da bude Barcelona. Sad, prije nego što počnemo hajde da se bave kako da kažem ovo često pogrešno izgovorio grad. Mnogi govore engleski jezik pokušaju da zvuči ‘španjolskog‘ po izricanju c’ in Barcelona kao 'th’ i rekavši 'Bar-the-lona'. Ali u katalonski (jezik Katalonije, gdje Barcelona se nalazi), na c’ se izgovara kao 's’ – tako 'Bar-up platnu’ je ispravan izgovor.

Sada kada imamo da se način, pričajmo brdu Montjuic. Ovo je idealno mjesto za lisnato šetnju sa Gorgeous views. Pobrinite se da imate svoj hodanje (ili radi ako vam je draže) cipele na, kao što to čini da malo trčkaranje da se tamo, ali to znači da je manje gužva od strane drugih turista. Osim prirodno okruženje i spektakularne vidike, ćete naći zgrade iz 1992 olimpijske igre, uključujući Palau Sant Jordi i telekomunikacioni toranj dizajnirao Santiago Calatrava.

 

PRAG: Šetnjom uz SREDNJOVJEKOVNI MOST at Sunset

Prag kanal - Europa doživljava vlakom

Prag je poznat kao srce Europe. Ovo lijepo i malo misteriozna grad je moraju vidjeti na tvom Evropi Iskustva putovanje Vozom. 14. stoljeća Karlov most prelazi sa masivnim najveći dio Vltavi 1000-godina dvorac naziru iza nje. Zanimljiva činjenica; do 1841, to je bio jedini način da se prelaze rijeku od Starog grada!

Ponuda pogled iz bajke, pješačke samo gothic kameni most je obložena 30 statue svetaca i najbolje posjetio ranim večernjim satima, kada je Sunce zalazi. ako si tu sa svojim partnerom, to čini za vrlo romantičan postavljanje.

Frankfurt u Prag Trains

München u Prag Trains

Berlin u Prag Trains

Beč u Prag Trains

 

VENECIJA: Get On gondolom!

gondola u Veneciji - Europa doživljava vlakom

To može izgledati cheesy, ali kada odete u Veneciju, jaše Gondola kroz grad zaista je obavezno. Osim što je zabavna i romantična, To je ujedno i najbolji način da se vidi grad! Na dan bi trebalo da se završi van posjetite stilski Harry je bar za osvježavajuće Bellini. Ovo je bijela breskve sok i prošek, gdje je koktel izmislio osnivač bara.

Milan u Veneciju Trains

Florence Venice Trains

Bologna u Veneciju Trains

Rim u Veneciju Trains

 

Naša Aziji i Evropi iskustva vozom je jedinstveno ISTANBUL

 

Istanbul je poznat po Plava džamija. Dok radimo preporučiti, također bismo vam željeli skrenuti pažnju Istanbul je na rubu europskih iskustava vlakom, kao bliže Aziji nego u Evropi.

Istanbul je ne samo fascinantno iznad zemlje, ali takođe podzemlje sa Bazilika Cisterna (bazilici). Ovaj izuzetan komad vizantijske inženjering je zastaje dah podzemna cisterna, Jednom dovođenje vode za piće sa akvadukte sa sadašnjih Bugarske u Istanbul. Mislim toplo svjetlo, i zvuk meka voda koja kapa u kombinaciji sa klasičnom muzikom koja svira u pozadini. Gaziti šetališta i gledati ribe plivaju između 336 kolone koje podržavaju strop.

 

Idi SaveATrain.com rezervirati svoj sljedeći vlak avanturu u 3 zapisnik, na najjeftinije cijene vozne karte.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dbs– (Dođite spusti da vidi Embed Code)