Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 01/08/2021)

To je san - otići na odmor i plaćeni za to. Ne samo to, ali imaju svoj letova, smještaj, i hrana plaćeni za tebe.

nemoguć, u pravu? Ne postoji način na koji bi itko na svijetu platio da ogrebe nikoga poput vas da doživi podvige postavljanja mlaznjaka superzvijezde koja se nalazi na A-listi..

Osim ... POSTOJI!

To je tačno, moguće je da ste Trek svijeta na tuđem dime - ali ćeš morati da koriste internet sa oštrina Rain Man da ga skinuti.

Najfiniji travel blogeri svojim putovanjima ih je platio, zahvaljujući mješavina talenta, sreća, i taktike - ovdje je kako možete učiniti isto.

Saznajte kako pisati

Bilo da ste travel vlogger, bloger, ili Twitter, ništa nije bolje efikasan obrtom fraze. Zato je važno da putnici koji utječu na putovanja nauče najneuhvatljivije vještine, pisanje.

Uzmite običan ubod na pisanje dobar primjerak uzimajući sat vremena dnevno slobodno pisanje svoje misli. Voditi dnevnik, Pisanje personal blog, Objavi na Twitter prolifically - sa ovim vještinama u zadnjem džepu, ćete biti u mogućnosti da se efikasnije izraze i usavrši tonom koji vam mogu dobiti popularan sljedeće na webu.

Brisel u Amsterdam Trains

London u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

žutom papiru bilješke

 

Dobili pojačanje na koje vas prate

Koji ćeš vjerovati više na društvenim mrežama - Instagram korisnik čiji je jedini sljedbenik je njihova mama i bot iz Rusije, ili netko s više sljedbenika od Kim Kardashian?

Odgovor je očigledan, i to je razlog zašto biste trebali provesti gotovinu ulaganje u sljedbenika kao što započeti svoje putovanje da postane influencer.

Kupuju sljedbenika od sajtova kao što su Pohlepnija Social Media je idealan način da se obračunavaju osnova integriteta koje možete izgraditi na u budućnosti.

Bremen u Berlin Trains

Leipzig Berlin Trains

Hanover u Berlin Trains

Hamburg Berlin Trains

 

Obratite se prave ljude

Putne blogging industrija je konkurentna, i više ljudi dajući mu go svake godine. Kada imate solidnu osnovni sljedbenika i sadržaja, jedini način da se sami primijetili je da stupi u kontakt sa turističkim provajdera koji ti mogu sponzor u ici na odmor.

Da bi dogovor korisno, ćete morati da bude jasno da sponzoriše ćete pružiti ove ljude vrijedne izloženosti i ključ u njihovim demografskim. Ovo je quid pro quo aranžman, ali onaj koji će vam omogućiti da vidite svijet.

Nantes Bordeaux Trains

Paris Bordeaux Trains

Lyon Bordeaux Trains

Marsej Bordeaux Trains

 

Oprema za influencer

 

Razumiju svoju publiku

Vaši novopronađeni sponzori neće ostati dugo ako misle da ne možete sarađivati ​​sa svojom publikom - i zato morate znati tačno ko je vaša demografska grupa.

To znači pronalaženje prosječna starosna grupa publike, njihove sviđa, i ne sviđa, šta stranicama oni redovno koristite, i šta rade kad su daleko od web. Sa ovim informacijama na raspolaganju, ćete biti u mogućnosti da kreiraju sadržaj koji vas prate vole - i držite sponzorima na strani.

To su naši savjeti! Možete li se sjetiti bilo kojeg drugog načina da postane leti visoko travel influencer? Onda javite nam u komentarima ispod!

Zračna luka Lyon do Ženevske vlakove

Zurich u Ženevu Trains

Pariza do Ženeve Trains

Lucerne u Ženevu Trains

 

Pa prije nego što postane influencer, morate trenirati putovanje na egzotično mjesto, i počnite slikati sjajne slike u dobroj atmosferi, ste pročitali? upotreba Save A Train da biste dobili najjeftiniji vozne karte, tako da neće vas koštati mnogo da postane posao svog života!

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “5 Najbolje lokalna pića na Pokušajte u Evropi” na svoje stranice? možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit sa linkom na ovaj blog post. Ili ovdje možete: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dbs - (Malo spusti da vidi Embed Code)