Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 26/03/2020)

Venecija je jedan od najinspirativnijih i magijski gradova u Italiji i lako dostupan vlakom. Posjetom Veneciji tokom Uskrsa praznici, možete uživati ​​u prijatno proljeće Vrijeme. To vam omogućuje da provedete cijeli dan na otvorenom. Putovati u povijesnom centru na vodi, uzeti u veličanstven krajolik Ili da probaš ukusna hrana Venecije za savršenu uskršnju pauzu. Evo kako doći do Venecije vlakom za Uskrs.

 

Venecija vozom za Uskrs je moguće iz bilo kojeg talijanskog grada

Venecija okružen vodom ali je zahvaljujući svojoj povezanosti s kopnom i ostatkom svijeta efikasne željeznice. Tokom godina Veneciji tokom uskršnjih praznika je postao sve više i više popularan, i airlines često povećavaju svoje cijene zbog ovog zahtjeva. kako god, vozovi redovno vodi u Veneciju, tako da putnici mogu odvesti niskotarifni let do Milana ili Trevisa, vozom u Veneciju.

Milan u Veneciju Trains

Florence Venice Trains

Bologna u Veneciju Trains

Treviso u Veneciju Trains

 

kako doći do Venecije vlakom za Uskrs

Venezia Santa Lucia željezničke stanice

To je vrlo lako doći do Venecija tokom uskršnjih praznika vlakom. Glavni zeljeznicka stanica, Venezia Santa Lucia pruža vam pristup pješice ili vodenim autobusom do svake točke centra grada. Ovo centralne željezničke stanice povezuje grad sa mnogim zemljama i drugih italijanskih gradova.

Napulj u Veneciju Trains

Rimini u Veneciju Trains

Salerno u Veneciju Trains

Rim u Veneciju Trains

 

Venezia-Mestre

Još jedna dobra opcija je doći vlakom do stanice Venezia-Mestre. Ovo je prva željeznička stanica koje vidite pred sobom prolaze kroz most koja se proteže prekrasne lagune. Stanica Venezia-Mestre dostupna je vozom iz svih najbližih gradova.

Vicenza u Veneciju Trains

Ferrara u Veneciju Trains

Modena u Veneciju Trains

Bergamo u Veneciju Trains

 

 

Rezervirajte rano – Venecija vozom za Uskrs

Događanja a proslave se održavaju tokom uskršnjih praznika u Veneciji. Važno je planirati i doživite vlak unaprijed.

Genoa u Veneciju Trains

Siena u Veneciju Trains

Pisa u Veneciju Trains

Arezzo u Veneciju Trains

 

 

Provjerite naše najnovije ponude na našem Facebook i cvrkut računi i započeti pripreme za Uskrs odmor u Veneciji.

 

Da li vas je proslavilo je Uskrs u Veneciji prije? Javite nam o svom iskustvu putem tweetova na @SaveATrain! i Posjetite nas online pogledajte sve naše ekskluzivne karata i počnite planirati svoj sljedeći avanturu!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoje stranice, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dbs - (Dođite spusti da vidi Embed Code)