Vrijeme čitanja: 5 zapisnik
(Zadnja izmjena: 01/04/2021)

Putovanje je krajnja avantura, ali trebali biste to učiniti bez prtljaga, posebno za layovers ili ako samo imaju slobodan dan u jednom od Njemačke Najposjećeniji gradovi. Imamo sve informacije koje trebate za lijevo lokacije prtljagu u Njemačkoj za tri od svojih glavnih gradova, Berlin, Minhen, i Hamburg.

Bilo da pohađaju Oktoberfest u Münchenu, stoji u strahu od Brandenburške kapije u Berlinu, ili uživanje u partijskoj atmosferi Reeperbahna u Hamburgu, to su najlakši i najpraktičniji način da se osigura da je vaš prtljag je dobro zbrinuta dok istražuju.

 

Lijevo prtljage Lokacije u Njemačkoj: Berlin

Berlin aerodromi

na Tegel aerodrom, ćete pronaći lokaciju lijevo prtljage na Terminalu A i oni su otvoreni svaki dan od 5 sam na 10:30 pm. Cijene ćete platiti će se razlikovati od € 7.20 do € 9.90 i ovisi o veličini torbu. Vremenski period za pohranu je neograničen.

U Aerodrom Schonefeld, ćete pronaći lokaciju lijevo prtljage na Terminalu D Dolazak. Njihova sati su nedjelja do petka, od 7:30 sam na 11:30 časova i subotom od 8 sam na 6 pm. Cijene se kreću od 4 € do € 6 za ručnu prtljagu i € 7 do 10 € za normalno pregledava prtljagu.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Lijevo prtljage lokacija na Železničke stanice

Pogodnost željezničke stanice za vas je da su otvoreni 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Centralna Željeznička stanica (Hauptbahnhof) je na kojoj ćete pronaći ormariće i nalazi se na parkingu ispred glavne zgrade u području C.

U zavisnosti od veličine ormarića vam je potreban, koštaju između € 4 i 6 € dnevno, a period maksimalno skladištenje 72 sati. Ako volite da posjeti lijevo prtljage ured, postoji jedna otvorena svakoga dana od 6 sam na 10 popodne i to je oko 5 € po komadu.

Druge stanice sa spremištem ormarića uključuju Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz i Zoološkog Garten. Lako pronaći lijevo prtljage lokacije u Njemačkoj!

Frankfurt Berlin Trains

Leipzig Berlin Trains

Hanover u Berlin Trains

Hamburg Berlin Trains

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Lijevo prtljage Lokacije u Njemačkoj: Minhen

Munich aerodromi

Minhenski aerodrom je najbolja opcija kada ste u posjeti grad. Servisni centar na Terminalu 1 je otvoren 24 sati, a postoji i druga lokacija na Terminalu 2 ali radno vreme je od 5 sam do ponoći dnevno.

Ćete platiti između 5 € i 10 €, ovisno o veličini vašeg prtljagu, kao i njegov sadržaj. Provjerite aerodromima’ web stranice prije nego otputujete za najnovije informacije i druge aerodrome za lijevo lokacije prtljagu u Njemačkoj.

 

Luggage inside Munich airport

 

Lijevo prtljage lokacije u Minhenu Železničke stanice

Pohranjivanje prtljage na glavnom kolodvoru u Minhenu bit će vam povjetarac. Postoji obilje ormarića i postoje naznake da ih lakše pronašli. Standardni ormar će vas koštati oko 4 € po danu i za veći, kofer veličine ormarića oko 6 € dnevno. Međutim, postoji 72-satni limit ograničenje.

Mnoge druge stanice su opremljeni sa istim objektima.

Dusseldorf München Vlakovi

Dresden München Vlakovi

Nuremberg u Minhen Trains

Bonn München Vlakovi

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Lijevo prtljage Lokacije u Njemačkoj: Hamburg

Hamburg aerodromi

Jedina opcija je Hamburg airport. Ured lijevo prtljage je na Terminalu 2, nivo 1 Odlasci i otvorena od ponedjeljka do nedjelje od 4:30 sam na 11 pm. Ćete platiti između 5 € i 25 €, sve ovisi o veličini. Veći svoj prtljag, veći honorar, a aerodrom takođe naplaćuje 3 € kao jednokratnu naknadu za obradu po stavci.

Ovdje možete spremiti svoju prtljagu na ograničeni vremenski period i najbolje je da unaprijed provjerite prije dolaska. Okupiti što više informacija kao što možete prije putovanja.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Lijevo prtljage lokacija na Železničke stanice

Kao i kod mnogih od željezničke stanice u Evropi, imate sreće sa ormarićima koji su svi lako dostupni i otvoreni 24 sata dnevno. Prosječna cijena je 5 € dnevno, a ne postoje ograničenja veličine.

Berlin Hamburg Trains

Bremen Hamburg Trains

Hanover Hamburg Trains

Keln u Hamburg Trains

 

 

privatne usluge: Je 'Airbnb' prtljaga

Postoji nekoliko kompanija koje zapošljavaju sistem vrlo sličan Airbnb, samo za prtljagu. Potrebno je samo da potražite lokaciju, napraviti rezervaciju, a zatim napišite torbe na ovjeren lokaciji koja je najpogodniji za vas. To je najbolji način pronalaženja ostavio prtljagu lokacije u Njemačkoj.

Osiguranje je uključeno u cijenu i oni variraju od kompanije do kompanije. Također ćete imati mir uma da je vaš torbe su u sigurnim rukama.

Stasher

Ovo je vrlo ugledna servis za pohranu koji je jednostavan za korištenje i košta prilično razumno. Ćete platiti paušalni iznos od 5 € po vreći po danu. Torbu je također osiguran za više od 800 €. Sve je to uključeno u cijenu.

Jednostavno potražite svojoj web stranici za lokaciju u vašoj blizini. onda ćete biti u mogućnosti da izaberete svoje specifične "StashPoint i kada te odbaciti svoje torbe, pokazati svoju domaćin Vašu rezervaciju i ti razvrstani!

Slične usluge ove uključuju Nannybag i BagBnb. Ove usluge su zapravo dostupni širom Evrope i lako se može koristiti za Njemačku.

Kada putujete i čuvanje prtljage je potrebna, to je uvijek najbolje da se pripremi. Još jednom provjerite sve detalje i pronađite rješenje koje vam odgovara i gdje idete. Da li je to aerodromima, željezničke stanice, ili provjeriti izvrsne privatne usluge na mreži, to je sve dostupne na klik od gumb. Happy prtljaga i uštedjeti nešto novca na voznih karata i korištenje Save A Train!

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “Gdje pronaći lijevo prtljage Lokacije u Njemačkoj?” na svoje stranice? Ili možeš uzeti nase slike, i poruke, i dajte nam kreditnu sa link za ovu blogu. Ili ovdje možete: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=bs Сігналы абмеркавання- (Malo spusti da vidi Embed Code)