Vrijeme čitanja: 5 zapisnik
(Zadnja izmjena: 14/01/2022)

ciao! Vi planirate Vi planirate u Italiji! To je rodno mjesto renesanse i grad koji obećava da će ushićen i inspirisati zbog umjetničkih djela, arhitektura, i njegovu ljubavnu vezu s hranom. Italija je pravi dom gastronomije. Ploče se ne samo poslužio kao obroka, oni su kreacije. Dok ste u istraživanje ove vrtlog grada čudo, Gdje možete pronaći lijevo prtljage lokacija u Italiji?

Šetaš svojim kamenim ulicama, upijajući se u osjećajni ambijent strasti, čini kantu liste destinacija. Jedina stvar koja može uništiti romantiku je da za tegljenje svoj prtljag sa sobom jer ko želi da bude opterećen svuda idete? Vi planirate.

 

Lijevo prtljage Lokacije na aerodromima

Sigurna i jednostavna opcija za odlaganje prtljaga, na layover, je na aerodromu ili ako imate slobodan dan bez hotela. Imajte na umu da u velikim hub aerodromima ovo je jednostavan opcija, ali manji aerodromi mogu biti teže tako se vaše istraživanje prije nego što dođete do vaše odabrane zračne luke. Najbolje je provjeriti unaprijed posjećivanjem web stranice aerodroma kako biste pronašli lokacije s ostavljenim prtljagom u Italiji.

Karte za Bari do Fasano

Karte za Taranto do Fasano

Karte Milan do Firenca

Karte za Veneciju i Milan

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

popularni Aerodromi

Milan Malpensa Airport je lijevo prtljage nalazi se na razini Dolasci Terminala 1. To je otvorena svakoga dana od 6 sam na 10 pm. troškovi variraju, za malu stavku, da ćeš platiti oko 3,50 €, Vi planirate, Vi planirate 24 sati.

Rim Fiumicino Zračna luka je lijevo prtljage je u prizemlju Terminala 3. To je otvorena svakoga dana od 6:30 sam na 11:30 Vi planirate 24 sati.

Zračna luka Marco Polo je ured lijevo prtljage je u prizemlju, unutar aerodromskog terminala na pristup 1. Otvoreni su svakodnevno od 5 ja do 10 pm, ali vremena se može razlikovati u zimskom periodu.

Karte Milan do Napulj

Karte za Firencu i Napulj

Karte Venecija do Napulj

Karte Pisa - Napulj

 

Željezničke stanice na kojima možete čuvati lijevu prtljagu

Stanice u Rimu

Rim ima tri glavne željezničke stanice, Ostiense, Rim Termini, i Roma Tiburtina. Zaista ste razmaženi izborom kada su u pitanju davatelji skladištenja ostavljenih mjesta za prtljagu u Italiji.

Ako ste prolazak vlakom za dan, onda su ormarići put kojim treba ići. Sve ove stanice imaju usluge provjere prtljaga, neki self-service.

Možete očekivati ​​da će platiti između 10 € i 15 € po danu, u prosjeku. Kao mala Uzgred, željezničke stanice su takođe sjajne za zalihe hrane i vode za dan, Vi planirate, Vi planirate.

Stanice u Milanu

Vlakovi su najpovoljniji način obilaska Evrope i Milana, postoje četiri glavne željezničke stanice, milano Lambrate, Milan Rogoredo, milan Central, Vi planirate.

Kao što smo ranije rekao, ne postoji manjak pružaoca usluga, jer je to velika potreba kada ste u pokretu.

Maksimalno vrijeme i vrijeme skladištenja za ostavljene lokacije za prtljag u Italiji razlikuju se za različite stanice i platit ćete u prosjeku 10 do 15 eura dnevno. Tu može biti ograničenja težine, u nekim slučajevima pazite da to još jednom provjerite.

Stanice u Veneciji

Venezia Santa Lucia je centralni željeznički kolodvor u Veneciji i ima mnoštvo opcija za mjesta za lijevu prtljagu u Italiji. Isto kao i Milanu i Rimu, Venecija nudi Skladište lijevog prtljaga po povoljnim cijenama.

Neki će imati razlike težinu i moguće vremenske razlike. Self-service ormarić radnje su zgodno postavljena svuda Veneciji.

Karte Milano - Genova

Karte Rim - Genova

Karte za Firencu i Genovu

Karte za Veneciju i Genovu

 

 

Lokacije lijeve prtljage Oko grada u hotelima

Vaš prvi luka poziva će biti vaš hotel, hostel, ili Airbnb za lijevu lokaciju za prtljag. Nakon što ste odjavili, ne bojte se pitati, jer će mnogi ustanove zadržati lijevo prtljage besplatno. Vi planirate.

Raspitajte se na recepciji o opcijama za sefove i ormare. Ostavite mali savjet, ako ti dam svoj prtljag na porter.

Karte Milano - Rim

Karte za Firencu i Rim

Karte Pisa - Rim

Karte za Napulj i Rim

 

luggages in Hotel

 

Lijeva prtljaga Privatno Usluge

Središ torbe

Ovo je popularan evropski izbor i ima sjajnu reputaciju. Mi smo fokusirani na Italiju i oni imaju ogranke u Rimu, Milan, Firenca, Napulj, pisa, Catania, i Bari, pazeći da pokrije sve Italije i njenih glasoviti gradovi. Samouslužni je odličan izbor.

Izbjegavajte linije i iskoristiti 24-satni nadzor i što je najvažnije, torbu je osigurana do 300 €.

Skladište prtljage Poslovni prostori

Ovo je lijevo prtljage opcija specifičan u Veneciju.

Naći ćete ih u ulaznoj dvorani aerodroma Marco Polo, Venecijanska Santa Lucia Željeznički kolodvor, Piazzale Roma, i kruzerski terminal Venecija. To je pametno postavljen u oblastima transporta. To ga čini izbor idealno da odustane i ode.

Karte Milan do Venecija

Karte za Padovu i Veneciju

Karte za Bolognu i Veneciju

Karte Rim - Venecija

 

Left Luggage Locations in Italy

 

zaključak

Kada putuju u Italiju i morate prtljagu lokacije lijevo, stoga je od vitalnog značaja da se unapred proverite svoj itinerer. Check puta, provjerite ograničenja težine, i provjerite troškove, budi spreman! Najvažnije, uživati ​​Italija, prtljag besplatno.

 

Drži se Save A Train pronaći najbolje opcije ulaznica dostupne po najpovoljnijim cijenama!

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “Lokacije ostavljene prtljage u Italiji i kako ih pronaći” na svoje stranice? Možete ili uzeti naše fotografije i tekst i dati nam kredit s link za ovaj blog post. Ili ovdje možete: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=bs Сігналы абмеркавання- (Malo spusti da vidi Embed Code)