Vrijeme čitanja: 10 zapisnik
(Zadnja izmjena: 10/09/2021)

Jedan od najčešćih i najlakši način da putuju između Londona i Pariza je preko Eurostar, high-speed vlak koji povezuje dva glavna grada. Dok postoji mnoštvo opcija za putnike koji traže da napravi hop, Eurostar je i dalje jedan od najboljih opcija za brzinu, trošak, i jednostavnost. Voz koristi prednosti tunela podvodni kanal, ili “Kanal,” izgrađen između Engleske i Francuske, kako bi se ti brzo do odredišta.

ispod, možete pronaći sve detalje ćete trebati će vam pomoći da upravljate svojim Londona do Pariza Eurostar putovanje.

 

Zašto Travel Europe Vlakom?

Prije nego što počnemo, Hajde da vidimo tačno zašto se Evropa najbolje iskusio preko putovanja vozom- nakon svega, ovog kontinenta bio je naseljen već hiljadama godina, što znači da je infrastruktura često visoko razvijena. Drugih vidova prevoza su lako dostupni, ali ima nešto da se kaže za veliku privlačnost putovanja vozom. Ovo posebno vrijedi za putnike koji prvi put putuju, koji mogu iskoristiti vlak rasporedi na hop na brodu samo prije nego što odlazi. Ovo je u dubokoj suprotnosti sa aerodromima u Evropi, gdje ti minimalno vrijeme dolaska pred odlazak najmanje dva sata, i provesti dodatno vrijeme i novac migranti na lokaciju zračne luke.

Govoreći o putovanju kroz vreme, Europa je dobro poznat po svojim high-speed željeznice, koji sada Outstrip svoje navijanje autoceste i nezgodno nalazi aerodromima. Vozovi širom kontinenta se brzo i često upućuju, što znači manje vremena putovanja na posao i više vremena istražujući.

Željezničkim stanicama također imaju prednost što se povoljno smješten velikih turističkih destinacija i znamenitosti, tako da je lako siđu na voz i glava direktno do željenog odredišta.

napokon, vozne karte su inclusive, omogućujući vam donijeti prtljagu i odabrati svoja mesta bez plaćanja težak dodatne naknade.

Sve ovo znači da, dok Europa ima mnogo opcija za putnike, ništa nije bolje od dobre stare putovanje vlakom.

London - Bruxelles Eurostar Vlakovi

London - Pariz Eurostar Vlakovi

Lyon do London Eurostar Trains

London - Amsterdam Eurostar Vlakovi

 

Rezervacije Vaš kartu za Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

Jedna od najboljih osobina prelaska vlaka prema avionu je ta što Eurostar vozi od centra do središta grada. Za razliku od udaljenih aerodromima, kao što su London Heathrow i Pariz Charles de Gaulle, voz polazi iz Londona St-Pancras International i dolazi u Gare Du Nord, gdje možete lako prošetati do svih najboljih gradskih znamenitosti.

kao što je spomenuto, sve Eurostar ulaznice uključuje najmanje dva komada prtljag i tašnu. Ako ste donosi puno prtljage, možete se odlučiti i za kartu više klase koja vam omogućava da ponesete više prtljaga. U kontrastu, Proračun Airlines može naplatiti manje za svoje početne rezervacije, ali naknade torbu i sjedište naknade izbor brzo sabrati.

Cijene ulaznica za ovaj put imaju tendenciju da fluktuiraju puno, pa preporučujemo kupovinu karata čim si sposoban. Općenito govoreći, ove karte idu u prodaju tri mjeseca unaprijed, mada u zavisnosti od sezone možete ih naći i do šest mjeseci unaprijed. Mi preporučujemo da koristite naš web stranica za pronalaženje i rezervacije za vozne karte, koja automatski pretražuje sav raspoloživi inventar kako bi vam dala moguću cijenu, zajamčena.

London - Antwerp Eurostar Vlakovi

Lille do London Eurostar Trains

London - Strasbourg Eurostar Vlakovi

London - Rotterdam Eurostar Vlakovi

 

Cijene i vrste karata

Eurostar vlak djeluje kabina tri klase, u zavisnosti od budžeta. Za one koji jednostavno u potrazi za dobiti od jednog mjesta na drugo, karte drugog reda su vaša najbolja opcija. Oni na poslovna putovanja može umjesto toga radije Standard Premier ili Business Premier ulaznica, oba od kojih vam omogućiti da sjede u trenera prve klase i dati obrok u toku putovanja, pa naučimo nešto o voznim kartama London - Pariz:

Fare Tip pogodnosti Ograničenja
drugoj klasi
 • 2 komadi prtljaga i jedna torba uključeni
 • Seat izbor dostupna nakon rezervacije
 • Mogućnost kupovine hrane
Bespovratna. Prije nego što vlak polaska, možete zamijeniti kartu. Promjena naknadu od 40 Euro i fare razlika odnosi. Ako je novi ulaznica je jeftiniji od originalnog ulaznica, razlika u cijeni neće biti vraćen.
standard Premier
 • 2 komadi prtljaga i jedna torba uključeni
 • Nadograditi sjedišta imaju više prostora za noge i vrhunski doživljaj
 • A lagani obrok i pića će biti poslužen na svoje mesto
Bespovratna. Prije nego što vlak polaska, možete zamijeniti kartu. Promjena naknadu od 50 Euro i fare razlika odnosi. Ako je novi ulaznica je jeftiniji od originalnog ulaznica, razlika u cijeni neće biti vraćen.
Poslovni Premier
 • 3 komadi prtljaga i jedna torba uključeni
 • Nadograditi sjedišta imaju više prostora za noge i vrhunski doživljaj
 • Chef-dizajniran jela i šampanjac će biti poslužen na svoje mesto
 • Pristup ekskluzivnom salonu prije polaska
 • Taksi usluge rezervacije su dostupne
 • Free otkazivanja i neograničen razmjene do 60 dana nakon odlaska na svim rutama između Velike Britanije, Francuska, i Belgije.
 • Free otkazivanja i neograničen razmjene do odlaska na direktnom putu između Velike Britanije i Nizozemske, plus besplatne razmjene na indirektan put (Thalys / Eurostar preko Brisela) sve do odlaska.

Kao što smo spomenuli ranije, cijene variraju prema datume putovanja, tako da ćete želite rezervirati jednom dostupnosti otvara. Ukoliko rezervirate dovoljno daleko unaprijed, ćete biti u potrazi za platiti oko 55 dolara u jednom smjeru, ili 90 dolara povratno putovanje. Čeka do poslednjeg trenutka može voziti cijene u nebo, sa troškovima gotovo udvostručuje kasnije kupite kartu. To je istina i za povratno putovanje i karte u jednom pravcu.

Vrijedi napomenuti da Eurostar nije dostupan svima onima koji posjeduju željezničku kartu, pa ako želite ovo putovanje učiniti primamljivim i pristupačnim, kupiti voznu kartu unaprijed. Možete pronaći vozove karte online na raznim sajtovima, iako su cijene vozne karte može napuhati u odnosu na Save A Train.

Vlakovi iz Calaisa do Londona Eurostar

Briž za London Eurostar Vlakovi

Eurostarski vlakovi iz Haga do Londona

Berlin - London Eurostar Vlakovi

 

Najranije u London St-Pancras Station

U zavisnosti od vašeg fare razred, ćete želite da stignete na polaznoj stanici najmanje 40-60 minute prije polaska voza iz Londona za Pariz. Ako ste rezervirali kartu prve klase Business Premier iz Londona za Pariz, ćete imati pristup ekskluzivnom salonu. inače, postoje mnoge trgovine i restorani na raspolaganju za vas da pregledate. Neki od naših omiljenih restorana uključuju:

 • AMT Coffee – A kafić sa dvije lokacije u stanicama. Nudi ručne izrade pića i potpuno razgradivih čaše, koji osmehuju okolinu.
 • Bačvastog svoda – A tradicionalni engleski pub koji nudi zanatskih piva, pravo ale, džinovi, kafa, i alkoholnih pića. Ona također služi doručak i klasična pub vozarina.
 • Chop'd – A zdravlje fokusirana restoran, Chop bi ponudio razne supe, salate, variva, i omote za sve vrste putnika.

U slučaju da pravite samo jednodnevni izlet, stanica također ima garderoba lokacije za spremanje prtljage. Ove opcije za pohranu su jeftini i često nude duži vek sati.

Keln do London Eurostar Trains

Gent za London Eurostar Trains

Middelburg do London Eurostar Trains

Leiden za London Eurostar Trains

 

London UK

 

Brodu Eurostar Train

Jednom na brodu, ukupno vrijeme za putovanje iz Londona u Pariz je oko 2 sate i 16 zapisnik. U kombinaciji sa svojim dolaskom prije odlaska, svoj Ukupno vrijeme putovanja će biti oko 3 sati.

Sama voz ima standard za sjedenje, kao i tablice koje vam omogućavaju da rad i jesti s lakoćom. Ovi imaju tendenciju da rezervirate rano, iako, kako bi bili sigurni da odaberete unaprijed ako je to ono što želite. Bez obzira na to gdje sjedite, vam garantuje da imaju dobre noge i utičnice za punjenje uređaja.

Kao što je ranije spomenuto, na brodu je besplatan WiFi, tako da možete držati korak sa svim e-pošte i potrebe društvenih medija. U zavisnosti od vaših ulaznica, možete otići u trener za blagovanje na, gdje možete pronaći hranu, pića, i grickalice. Ako ste sa sjedištem u prve klase kabina, hrana će biti doveden direktno na svoje mesto.

Dusseldorf do London Eurostar Trains

Essen do London Eurostar Trains

Munster za London Eurostar Vlakovi

Leuven do London Eurostar Trains

 

Dolazak u Paris Gare du Nord Željeznička stanica

Vozova iz St. Pancras stanice stići u sred Pariza, na Gare du Nord stanica. Ova prekrasna stanica je umjetničko djelo samo po sebi, sa svojim fasada sagrađena je sredinom 1800-tih i održavana lijepo. Uzmite trenutak da uživa u zgradu prije nego što krenem u posjet gradu.

Jer ćete već završili check-in prije napuštanja Velike Britanije nećete trebati da završi proces dolaska. To je ujedno i trenutno važi i za kontrolu pasoša, iako sa Velikom Britanijom ostavljajući EU je vjerovatno da će se ovi procesi prolaze značajne promjene.

Kada stignete, ćete biti u srcu grada, sa desetinama opcija za hranu, trgovina, i pića. Ako se odlučite da napustite stanice, ćete naći obližnje Brasserie Terminus Nord, slavni stilu secesije restoran direktno preko puta od željezničke stanice. inače, jednostavno treba da lutaju u bilo kojem smjeru pronaći neke od najboljih hrane i pića u Europi.

Unutar same željezničke stanice, naći ćete metro i RER vozovi, kao i vozovi putuju širom Francuske. Lokalni šine i vozovi Metro možete uzeti sve u cijelom glavnom gradu Francuske, mnogim muzejima, galerije, i turistima znamenitosti unutar.

Ako ste stigli rano i ide direktno iz na turneju prije nego što check-in u hotel, to može biti dobra ideja da se iskoristi garderoba opcije na raspolaganju u željezničke stanice. Ovi objekti za skladištenje su relativno jeftin i može biti odličan izbor za one koji žele da maksimiziraju svoje dane.

Kao nosilac Eurostar direktnog voznu kartu, vi ste u mogućnosti da dobiju 2 za 1 pristup mnogim od tih muzeja i galerija, što može uštedjeti stotine dolara.

Frankfurt na relaciji London - Eurostar Vlakovi

Minhen za London Eurostar Vlakovi

Moutiers do London Eurostar Trains

Marseille do London Eurostar Trains

 

 

Voz vremena za London u Pariz Eurostar

Eurostar vodi često, sa do 19 polazaka dnevno ovisno o praznicima i vikendom. Prvi voz dana polazi u 05:40 i traje ukupno 2 sate i 37 zapisnik. To je često jedan od najjeftinijih ulaznica, pa ako ste nerado diže rano možete uštedjeti nešto novca i krenuti u osvit zore. Još jedna prednost ovog ranijeg odlaska je da svoje vrijeme dolaska u Pariz je 09:17, što znači da imate cijeli dan pred sobom za bilo kakve aktivnosti želite odabrati.

Route vremena su inače po satu ili više, koji vam daje puno opcija iz kojih se može izabrati. Poslednji voz noći polazi u 18:31 i stiže na 21:47, ostavljajući vam dovoljno vremena da se vaš hotel ili čak odlazak na kasno navečer obrok i zavirite u blistave svetlosti Eiffelov toranj. Ove noćne vozove može imati za spavanje automobili, koji su dobar način da zgrabite nekoliko minuta sna prije nastavka na putovanju. Dodatno, neki vozovi mogu putovati između popularnih destinacija tokom cijele noći.

Den Helder za London Eurostar Trains

Maastricht do London Eurostar Trains

Dižon za London Eurostar Trains

Bonn u London Eurostar Trains

 

eiffel tower

 

Ostale rute s Eurostarovim vlakom koji nije London do Pariza

Dok je ovaj članak se fokusira uglavnom na putovanje između St. Pancras International Station i Gare Du Nord, Eurostar i čitav niz direktnih ruta iz Londona:

 • Brisel – Vozovi idu svaki 90 minuta do 2 sati. Potrebno je samo preko 2 sati do Brussels Midi / Južna stanica.
 • Calais / Frethun- Vozovi idu po satu ili više iz Londona, a ukupna putovanja vozom je tek nešto više od sat vremena.
 • Malo- Vozovi ostaviti gotovo svaki sat u Lille, nalazi se u sjevernoj Francuskoj. Tu je jednostavno povezivanje sa francuskog TGV mrežu za vas prijenos. Vrijeme putovanja je oko 1.5 sati.
 • Disneyland Paris – Vozovi idu nekoliko puta tjedno tijekom cijele godine i svakodnevno tijekom školskih praznika. Železnička stanica je odmah ispred ulaza u Disneyland. Putovanje traje pod 3 sati ukupan.
 • lyon, Avignon, i Marselja- Tokom cijele godine voz posluje od 1 to 5 dana tjedno, iako je sezonski zahvaćen, pa budite sigurni da radi kad vam zatreba. Ona se zaustavlja na Lyon Part-Dieu stanica (4.75 sati), Avignon TGV stanica (6 sati), i Marseja St Charles stanica (6.5 sati).
 • Aime-La Plagne – radni
 • Amsterdam i Rotterdam – Nova usluga koja je počela u 2018, jednostavno uzeti jedan od polazaka u Amsterdam, koji uključuje zaustavljanje u Rotterdamu. Totalno vrijeme putovanja je oko 4 sati.

Postoje i druge sezonske rute na raspolaganju za aktivnosti kao što su skijanje, pa budite sigurni da navratite često da vidi da li je pokrenuta usluga.

Također je moguće doći do druge destinacije u Evropi po sistemu jedan zaustavljanja i nastavlja dalje od stanice koje se nalaze u Lille, Brisel, i Parizu. Dobijanje voznih karata je jednostavno i zahtijeva samo jedan itinerer.

slično, Ako putujete u London iz drugih u Velikoj Britaniji, možete odabrati i započeti svoj Eurostar putovanje na Ebsflit Međunarodni stanice ili Ashford International Station umjesto St. Pancras. Ovo je posebno korisno za one sa vozilima, kao Ashford nudi garažu i direktan pristup do željezničke stanice.

 

Knjiga ulaznica sa Save A Train For Your Londona do Pariza Vlak

Pretražite naše stranice na karte knjigu za sve najboljih destinacija u Evropi, uključujući Belgija, Italija, Switzerland, i UK (uključujući i Londona do Pariza vlak Eurostar). Naša pretraživač je dizajniran tako da uštediti novac na svim ulaznicama i ne uključuje naknade za rezervaciju. Mi čine ga lako za vas kupiti prihvatajući više načina da se plati, uključujući kreditne kartice, Giropay, iDeal, i još mnogo toga.

 

Dakle, Neovisno o vašim razlozima za putovanje, da li putujete sami ili sa drugima, potrajati nekoliko minuta za pretragu vozne karte na Save a Train, koji nudi najniže cijene, zajamčena.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)