Vrijeme čitanja: 5 zapisnik
(Zadnja izmjena: 12/11/2021)

Milan u Rim Vlakom ili Rima do Milana je jednostavan i učinkovit iskustvo. Da ne spominjem prelijepa! Možete uzeti jeftinije voz što može potrajati duže od 3 sati ali vlakovi iz Milana do Rima omogućuju vam da skočite na potrebno zaustavljanja istražiti. Ili možete uskočiti u neprekidni brzi vlak Trenitalia Freccia, koja traje samo 3 sate i 3 zapisnik, mnogo manje nego za puno putovanje avionom! Što god da odlučite, ovaj brzi vodič pomoći će vam da donesete najbolju odluku za sebe i svoje putovanje!

Brzo Činjenica:

  1. Putovanja udaljenost: 297 milja
  2. Najbrži put: 3h:03m
  3. Dnevnik vozovi: 89
  4. Karte za vlak Milan za Rim polaze od :$51
  5. Najbolje provajder vozna karta: Save voz naravno

 

Milan To Rome Vlakom & Rima do Milana Vlakom: Krajolik

Spremite se da iskusite neke zaista izvanredan krajolik kao što voziti na jug, kroz Italija Lombardija, Emilia Romagna, i Toskane regiona. Mnogi Trenitalia Freccia AV zaustavi vozove u Bolonji, Padua ili Đenove na putu u Rim. Na brže rute, nećete biti u obavezi da vozove promjene. kako god, ako putujete na sporiji i jeftiniji regionalni voz, možete biti potreban prenos iz jedne voz u drugu. Ako niste u žurbi i želite da iskoristite svoj Milano u Rim putovanje Vozom, onda bi preporučujem ovu opciju. Ovdje su natuknice!

1. Lombardija

Sa Milan kao svoj kapital, to je ne čudi da posjetitelji hrle u svoje milione Lombardija svake godine. Ali, osim modnih favorita, dosta više mora posjetiti mjesta u Lombardiji regionu Italije vapi da bude posjetio.

Ima dosta stvari da radimo u ovom regionu; divljenje potonulih dvoraca u slikovita jezera, u posjeti violinu radionice u istorijski gradova, koji se oduševio na umjetnost i arhitekturu Mantova - Lombardija stvarno posjeduje udarac za posjetioce.

Vlak iz Milana za Mantuu

Karte za Torino do Mantue

Karta za Padu do Mantua

Vlak od Venecije do Mantue

 

2. Emilia Romagna

Vjerujemo Emilia Romagna lako odgovara atrakcija više proslavljenih Toskane i Lombardije i ponude zavodljivo pristupačne mogućnosti za jelo i smještaj. TO JE the Milano u Rim putovanje Vozom najbolje čuvana tajna po našem mišljenju ali i Rimom do Milana vozom! Skočiti na ovu stanicu i idemo istraživati!

Bolognia Modena Trains

Venecije do Modena Trains

Genoa Modena Trains

Florence Modena Trains

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. bologna

Ima toliko stvari da radi u Bolonji kad putuje s Milano do Rima s vlakovima Trenitalia. Preporučujemo vam da ovo, kao jedan od najboljih mjesta u obzir skakanje na. Popeti srednjevjekovni kule, knjiga zabava hrana ture. Ako želite da malo ostanu duže to čini veliku bazu za istraživanje druge atrakcije u regiji.

Vlak od Venecije do Bolonje

Vlak - Firenca do Bolonja

Vlak od Rim do Bolonja

Vlak iz Milana do Bolonje

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Padova

Manje od 30 minuta vožnje brzi voz iz Venecije, Većina posetilaca prečesto zanemaruje Padovu. još, to čini za veliki dan put iz Venecije, nudi uvid u bogate povijesti grada koji je nekada bio moćan komuna.

Kući do Italije je drugi najstariji univerziteta, osnovan u 1222, Padua se zadržala živahnu atmosferi univerziteta grad, živim trgove i arkadama ulicama, puno kafića i barova gdje sveprisutne Spritz je de rigueur kao dan vjetrovi u večernjim satima. Ne propusti!

Milan u Padovi Trains

Verona Padova Trains

Bologna Padova Trains

Bergamo Padova Trains

Padua Italy

 

5. Đenova

Za sve one koji putuju u Milano do Rima s vlakovima Trenitalia ili na drugu stranu rute i jest tražim jako složen, često nelakiran, i hrabro autentična iskustvo putovanja.

Preporučujemo vam idu u Đenovi (koji kao da Venecija je nekada bio moćan pomorski republike) kriminalac je Ligurian More. Nudi više sirovina i pravi doživljaj, dobio undiluted smisao za povijest, i doživite bogatu umjetničku scenu grada i značajan arhitektura. Jedan od najboljih razloga uživamo toliko je to postoji velika umjetnost i muzeji su gužve! Možeš da nađeš radi do Carravagio, Van Dyck. Ruben, Durer i Veronese u Palati knjižara bjanko i Palazzo Rosso i sediš ovde svaki dan drugu Stari Svijet remek-u mnogim znamenitosti, kao Palazzo Reale i Galeriji Nazionale di Palazzo Spinola. Tu su i u redu primjera Genoese Školu umjetnosti, istaknuti u 17. stoljeću, u Palati Blanco.

Milan Genoa Trains

Rim Genoa Trains

Florence Genoa Trains

Venecije do Genoa Trains

Genoa Italy

 

Milano u Rim & Rima do Milana Vlak Times

Trenitalia velike brzine velike brzine (OF) vozovi napustiti Milan Central Station jednom ili dva puta na sat za Rim kolodvora završeci - usrednjavanja 90 vozovi dnevno. Najraniji Trenitalia voza Milan Central Station po 5:00 sati,. Zadnji voz u Rim ostavlja u Milanu 11:18 poslije podne.

Zapiši to vikendom i praznicima obično znači manje česte usluga, a ponekad i duže vremena putovanja.

Vlak iz Milana za Rim

Vlak - Rim za Milano

Sadržaji na vozovima Freccia između Milana <> Rim

Mnogi Trenitalias Frecciargento AV vozovi svakodnevno putuju između Milana i Rima za samo 3 sate i 3 zapisnik, putovanje do 155 milja / 250 kilometara na sat.

Karte za brzi vlak u Italiji imaju sjajne dodatke. Električne utičnice na vašem mjestu za punjenje uređaja, kao i WiFi u vlakovima Frecciarossa i Frecciargento. kako god, signal će pasti dok ste unutra tunela i na stanicama. U svakom vozilu možete imati odličan italijanski kafić u vozilu s hranom. Kao i kolica hranu koja donosi grickalice, sendviče, i pića na svoje mesto. Na kraju svakog kola, ćete naći toalet i dosta stalci za pohranu veliki prtljag.

Spremni ste spakirati svoje kofere i istražiti Milano do Rima s vlakovima Trenitalia ili obrnuto – Rim za Milano vlakom u 3 Sati? Šta god da izaberete, Rezervirajte karte za vlak u nekoliko minuta uz pomoć Save A Train!

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “Milano do Rima s vlakovima Trenitalia” na svoje stranice? Ili možeš uzeti nase slike, i poruke, i dajte nam kreditnu sa link za ovu blogu. Ili ovdje možete: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmilan-rome-train%2F%3Flang%3Dbs – (Malo spusti da vidi Embed Code)