Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 27/08/2021)

Pronalaženje mjenjačnica u Europi može biti teško za turističke. Šta je više, u većini mesta, možete očekivati ​​da izgubite novac na kursne liste. Da ti pomogne, napravili smo listu najboljih mjenjačnica u Europi:

 

Mjenjačnice u Rimu

U slučaju da ne želite koristiti bankomat, moguće je razmijeniti novac u raznim mesta u gradu. Postoji mnogo razmjena boda u blizini: Rome Termini, Glavna železnička stanica u Rimu. kako god, preporučujemo Casa del Turista, koji je nekoliko minuta hoda od stanice.

Milan u Rim Trains

Florence Rim Trains

Pisa Rim Trains

Napulj u Rim Trains

 

Mjenjačnica U Milanu

Turisti u Milanu su vjerovatno će posjetiti Milanska katedrala, što je dobra mjenjačnica tačke. Pogledajte za razmjenu na Piazza del Duomo, samo minutu hoda od katedrale. Takođe prihvata putničke čekove, ako vam se desi da ih imate.

Genoa u Milano Trains

Rima do Milana Trains

Bologna Milan Trains

Florence Milan Trains

 

Mjenjačnice u Parizu

Paris je zanimljiv mjenjače novca, od kojih su neki već neko stoljeće. Možete pronaći mnoge od njih u neposrednoj blizini jedan od najboljih gradskih atrakcija - Trijumfalna kapija. Onaj preporučujemo je APS Promijeni, at 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Rotterdam u Pariz Trains

Brisel u Pariz Trains

 

 

Mjenjačnica U Berlinu

Kada ste u Berlinu, postoje mnogi mjenjačnica mesta gde su dobri stope. kako god, predlažemo vam da pogledate za Euro Promijeni granu lokacije za najbolje hotelske cijene. Možete ih naći u Europa Center, kao i Alexanderplatz Station u Berlinu.

Berlin Potsdam Trains

Berlin Hamburg Trains

Frankfurt Berlin Trains

Berlin u Minhen Trains

 

Mjenjačnice u Minhenu

München je veliki turistički grad, tako da bi trebao biti oprezni potencijalnih turističkih zamki. kako god, ima još dosta mjesta gdje možete razmijeniti novac i dobili dobre stope. Ria transfer novca i mjenjačnice su jedan od njih. Možete ga pronaći na adresi Arnulfstrasse 1.

Dusseldorf München Vlakovi

Dresden München Vlakovi

Nuremberg u Minhen Trains

Bonn München Vlakovi

Money Exchange Points in Europe

 

Mjenjačnica U Londonu

Kao glavni grad Velike Britanije i glavni turistički grad, London je pun pogodan mjenjačnica Mjesta. Da biste uključili svoj novac u funte, tražiti bilo Covent Garden FX ili Thomas Exchange Global na Leicester Square.

Amsterdama do Londona Vlakovi

Paris u London Trains

Berlin u London Trains

Brisel u London Trains

 

Mjenjačnice u Briselu

Pronalaženje najbolje mjenjačnica mrlje u Briselu ne bi trebalo da vas predugo ako pratite naše savete. Možete provjeriti kurs koji vam nudi mjenjačnica uspoređujući ga sa srednjim tečajem na tržištu. kako god, za uštedu vremena, možda kao i odlaze u DME Promijeni na Boulevard Adolphe Max 11.

Luksemburg Briselu Trains

Antwerp Briselu Trains

Amsterdam u Brisel Trains

Paris u Brisel Trains

 

Mjenjačnica u Baselu

Švajcarske upotreba franaka, tako da je ono što vam je potrebno za vrijeme vašeg boravka u Baselu. Ako odete vlakom u Švicarsku, verovatno ćete proći kroz Basel Bahnhof. Postoji Travelex razmjena blizu toga da nudi dobre stope.

Munich Basel vozovi

Zurich Basel vozovi

Bern u Basel vozovi

Ženeve do Basel vozovi

 

Mjenjačnice u Amsterdamu

Banke u Holandiji obično nude samo usluge mjenjačnice novac svojim klijentima, što je nezgodno za turiste. Kada je u Amsterdamu, potražite mjenjačnice na aveniji Damrak. Najpopularniji je Pott Promijeni, koje možete naći u blizini kraljevska palača.

Brisel u Amsterdam Trains

London u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

Amsterdam Canal

 

Mjenjačnica u Beču

Trebat će vam evra u Beču. Aerodrome i turistička mjesta su najsigurniji opcije za mjenjačnica spotove. kako god, jedno od mjesta preporučujemo je Interchange, suprotno St. Stephens Katedrala u neposrednoj blizini metro stanice. Prihvataju i putničke čekove, što može biti zgodno ako ih imate.

Salzburg u Beč Trains

München u Beč Trains

Graz u Beč Trains

Prag u Beč Trains

 

Odlazak na odmor u Europi? Ako jedan od ovih velikih evropskih gradova je na dnevnom redu, planirati svoje putovanje i Knjiga Tvoj Voz Ulaznice na vrijeme!

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “Top 10 Mjenjačnica u Europi” na svoje stranice? možete snimiti naše fotografije i tekst i samo nam dati zasluge linkom na ovaj blog post. Ili ovdje možete: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)