Vrijeme čitanja: 5 zapisnik
(Zadnja izmjena: 03/12/2021)

Prva stvar koju ljudi misle kada se pitate Što je najbrži način putovanja u Europi leti. Ali mi se ne bi složio! Dok stvarni letenje može biti brži, ne postoji ništa sporije od aerodroma ograničiti količinu vremena putovanja zapravo spasiti. Takođe završava biti skuplji kada ste faktor u pogon je potrebno da se na aerodromima, također! Nemoj ni da nas je počeo na zakrčenim putevima, ogromna terminala, beskrajni linije za prijave i proći kroz sigurnosne, i prtljag kašnjenja tvrdnja po dolasku sve sabere!

Mislim da se svi možemo složiti da je putovanje autobusom je ne-ne! Posebno kada ga usporediti udobnost ti sa vozovima. Nije uvjeren još o tome što je najbrži način putovanja u Europi još? Čitajte!

 

Ono što je najbrži način putovanja u Briselu:

trains are the quickest mode of travel

 

Najbolji način da se travel iz Brisela je vlakom. Ulaznice se mogu rezervirati preko Save A Train roku od nekoliko minuta, bez skrivenih troškova. Bruxelles je fascinantno mjesto s fantastične arhitekture i fascinantnu istoriju pakuju u svakoj ulici i uličici.

Brisel zaista ima nešto za svakoga i nudi evropskim spajalice, kao što su umjetnost i arhitekturu uz more neobično znamenitosti. Ne posjećuju Briselu ako ste na dijeti kao pomfrit, dagnje, i pivo će uskoro imati vas prepustiti. Najbolji dio o Briselu je da je to isto super dostupan vlakom i možete lako i brzo posjetiti i druge gradove u Evropi. Izračunali smo za vas 😉

 

Putuju iz Brisela do Pariza

Putovanje od Brisel u Pariz može završiti vlakom u nešto manje od 1:30 h. Česti direktno vozovi polaze iz Brisela stižu u Parizu’ Gare du Nord tokom dana. Letovi iz Brisela do Pariza’ Charles de Gaulle Airport preuzme 5 sati, kada se uzmu u obzir puta zračne luke čekanja.

Putuju iz Brisela u London

Putovanje od Brisel u London može biti završen u nešto više 2 sati. Najbrži način transport putuje vozom, sa čestim direktnim Eurostar vlakovi dolaze u londonskom St. Pancras stanice tokom dana. Letovi iz Brisela u London Heathrow Airport preuzme 5 sati, kada se u obzir puta zračne luke čekanja.

Putuju iz Brisela u Amsterdam

putujući od Brisel Amsterdam Potrebno je samo pod 2 sati vozom. Česti direktno vozova stići u Amsterdam Central Station tokom dana. Letovi iz Brisela u Amsterdamu Schiphol aerodrom preuzmi 5 sati, kada se uzmu u obzir puta zračne luke čekanja.

Putuju iz Brisela u Lyon

Putovanje iz Brisela u Lyon, traje oko 3:30 h. Najbrži način transporta putuje vozom, sa čestim direktnim vozovima dolasku u Lyon tokom cijelog dana. Letovi iz Brisela u Lyon uzeti samo pod 6 sati, kada su uključene aerodromske tranzitne i čekanja.

Putuju iz Brisela za Frankfurt

Potrebno je samo preko 3 sati da putuju vlakom iz Brisela za Frankfurt. Direktni vozovi stižu u Frankfurtu često tokom dana. U poređenju, letovi iz Brisela Frankfurt preuzmi 5 sati kada je aerodromska tranzitna put uzeti u obzir.

Ono što je najbrži način putovanja u Francuskoj:

the quickest mode of travel to Paris

Ko ne voli Francuska? Napisali smo bezbroj blogova o najboljim dijelovima Francuske. Od Savjeti za putovanje vlakom od Pariza do Nice Gde možete pronaći najbolje pomfrit u Francuskoj ili restorani Michelin Star u Francuskoj ako vam je draže. u osnovi, ćeš žele da se tamo što je prije moguće! Najbrži put do tamo? Vlakom naravno!

Voz putovanje u Francuskoj je najefikasniji način odlaska iz Pariza u druge gradove u Francuskoj. Putovanja od Pariza do juga Francuske–mada malo skupo–je najbolji radio vozom; avion i vlak cijene su obično uporedive, ali putovanja vozom je mnogo manje od gnjavaža.

Putujući autobusom ili voziti-share je jeftinije, iznos sati bilo bi potrebno jednostavno nije praktičan. Najbrži način putovanja u Evropi je uvijek vlakom, i snalaženju Francuska se ne razlikuje!

 

Evo primjera za uštedu vremena:

Amsterdam u Pariz

Putovanje iz Amsterdama do Pariza može završiti u otprilike 3.5 sati. Najbrži način putovanja je brzi voz, sa čestim direktnim vozovima dolasku u Amsterdam Centraal Station tokom dana. Letovi iz Pariza’ Charles de Gaulle Airport do amsterdamskog aerodroma Schiphol potrebno oko 4 sati, kada se u obzir puta terminala čekanja.

Putovati iz Londona u Pariz

Možete dovršiti putovanje između Velike Britanije i francuske prestonice u nešto više 2 sati. Najbrži način putovanja je brzi voz iz St. Pancras Station. Naći ćete češće direktne vozove koji dolaze u Parizu’ Gare du Nord tokom dana. Letovi iz Londona do Pariza potrajati oko 4 sati, kada se u obzir puta zračne luke čekanja.

Šta je najbrži način putovanja u Holandiji:

windmill in the the Netherlands

Voz putovanje je najbolji način prijevoza da se od jednog do drugog grada u Nizozemskoj. Cijene su relativno jeftin kao što možete rezervirati kartu preko Save A Train website od Amsterdama do Rotterdam oko 15 eura i Amsterdamu u Hag (Haški centar) oko 11 eura.

 

Putuje od Amsterdama do Dusseldorf Train:

otprilike je potrebno 2 sati da putuju između Amsterdam Dusseldorf vlakom. Česti direktno vozovi stižu u Amsterdamu Central station tokom dana. Letovi iz Dusseldorf amsterdamskog aerodroma Schiphol preuzme 3 sati.

 

Brojevi ne lažu! Ušteda vremena govore sami za sebe! Najbrži način za putovanje u Evropi je Vozom. Krenite na našim Web stranica Save A Train bi se pronašli najbolji cijene, u sekundi!

 

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete snimiti naše fotografije i tekst i samo nam dati zasluge linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)