Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 12/11/2021)

Vozom je jedan od najboljih načina da doživite najviše u Evropi slikovit regija. Uživajte spektakularne planine, jezera, krajolika rijeke i neverovatna inženjerskih dostignuća - To su Većina Scenic Vlak Izleti u Europi.

 

Glečer Express je među Scenic Vlak Izleti u Europi

West Highland Line Scenic Vlak Trips, Škotska

Sve na brodu Hogwarts Express! Većina 264km putovanje na jednoj stazi koja daje uvid u zapanjujući pustopoljina, lochs, neke od najudaljenijih stanica u Velikoj Britaniji i - dodavanje dašak Harry Potter magija - u Glenfinnan vijadukt koristi Hogwarts Express.

 

ruta: Pariz to Lijepo

Cue gline pločica krovovima sela, uredan vinograda, i prekrasna plava voda!

Lista Most Scenic Vlak Izleti u Europi ne bi bila potpuna bez jugo-of-Francuska. Poznat je po svojoj ljepoti, pa nije ni čudo da je naša lista. Počevši u Parizu, ti si u suncokreta i poljima lavande Provanse samo dva sata kasnije. Potrudite se da spakujete kostim, Jer francuskoj rivijeri nije nešto što želite da prođe u Ljeto.

Lyon Nice Trains

Pariza do Nice Trains

Avignon do Nice Trains

Marseja do Nice Trains

 

 

Rajna Valley Scenic Vlak Trips, Njemačka

Pratite krive rijeke Rajna na njenom putu od Koblenz u Mainz. To je samo vožnja pedeset minuta, ali uz trasu, videćete dvoraca i vinograde drže na obroncima rijeke. To zaista izgleda kao nešto iz bajke!

Berlina do Koblenz Trains

Frankfurt na Koblenz Trains

Beča do Koblenz Trains

Stuttgart Koblenz Trains

 

doručak u Minhen i večera u Veneciji

3 zemalja, 3 x stavove. Skočiti na vlak iz Minhena do Venecija i dobiti za piće u 3 zemlje u vrijednosti od spektakularan pogled. Ova linija prolazi kroz neke od najlepših planina, rijeka, i alpskih sela u Austriji, Njemačka, i Italije. 3-in1 od The Većina Scenic Vlak Izleti u Europi.

Milan u Veneciju Trains

München u Veneciju Trains

Bologna u Veneciju Trains

Rim u Veneciju Trains

 

Norveška

Ako ste u potrazi za nešto što je ne kao gužve a više na divlju stranu, onda ovaj put je za vas. Sa početkom u visine, veličanstvene FJORDLAND brzo ustupa mjesto strmim liticama i bujnim livadama. Budite sigurni da se spakujem čizme za planinarenje, jer je vlak zaustavlja na nekoliko destinacija pješačke staze.

 

Naša traju ova poruka je Scenic Vlak Izleti u Evropi, Ulaska u Glacier ekspres!

st. Moritz na Zermatt. 8 sati čistog scenski blaženstva. To se ne zove u Glacier Express za ništa. Putuju kroz krajolik tako sveto Evropljanima da pruge (uz Bernina) je UNESCO-ve Svjetske baštine; to je također dom izvorište moćnog Rhone i Rajna Rijeke.

Zurich Zermatt Trains

Ženeva Zermatt Trains

Bern na Zermatt Trains

Lucerne na Zermatt Trains

 

Sada kada ste gotovi čitate, da li ste spremni napraviti svoj vlastiti scenski voz putovanja u Europi, na Save voz imamo najbolje vlak putne karte, na najjeftinije cijene, i mnoge opcije plaćanja.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svom mjestu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)