Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 24/01/2020)

Jednom davno, kada budžet nije igrao ulogu u odabiru destinacije (ili barem, ne kao veliki od uloga!) stvari bilo lako; ovih dana, ako želimo da putuju, moramo biti pametni načinom na koji se ponašamo naš budžet. Iako je vlak koji putuju u Evropi je najviše budget-friendly opcija za svakoga ko je u potrazi za doživjeti najuzbudljivije (i opuštajući!) način da se putuje, još uvijek može biti novčanik-problematičnim situacijama koje želite da se drže podalje od.

Dakle, će vam pomoći da dobijete najviše od Vašeg putovanja, smo sastavili popis onoga što osećamo su za uštedu za vlak putovanje u Europi vrhu novac.

 

Ne putuju u Peak Holiday Times

da, ovo bi trebalo ići bez rekavši, ali nema štete u još jednom podsjećajući ga. Kada je u pitanju trenirati putuju u Europi, praznici želite da se drže podalje od prvenstveno Božić, Nova godina, i Uskrs, kao i mjesec avgust. Sa razlogom, the cijene poletjeti uvis tokom ovih mjeseci, tako da ... raditi oko njih malo.

Amsterdama do Londona Vlakovi

Paris u London Trains

Berlin u London Trains

Brisel u London Trains

 

Držite se istočne Evrope kada putujete vozom po Evropi

Iako savjetuje da ne istražuju dijelovima Evrope želite da vidite je malo nefer i daleko od istine, radimo to za svoju korist. Vozu koji je putovao u Europi, naći ćete da je sve na zapadnom kraju je daleko skuplji od istočnog bloka. Dakle, dok vaš novčanik ne zgusne, na čelu Istoka i istražiti ljepote ove strane Evrope!

BILJEŠKA: Kada u istočnoj Evropi, proverite da li ste svratite Prag (Češka Republika), Budimpešta (mađarska), Beograd (Srbija), Bukurešt (Rumunija), Zagrebu i Splitu (Hrvatska), Sarajevo (Bosna i Hercegovina) i Moskva (Rusija).

Nuremberg u Prag Trains

München u Prag Trains

Berlin u Prag Trains

Beč u Prag Trains

 

Izbjegavajte 1st Class Kada vozu koji je putovao u Europi

dobro, očigledno! još, ne biti jedan od onih putnika koji je "slučajno" sjediti u 1. razred. Zašto? Jer ćete završiti plaćati vrlo skupa dobro ako te uhvate, koji će vas koštati više od 1. klase sama ulaznica!

Amsterdam u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Rotterdam u Pariz Trains

Brisel u Pariz Trains

 

Vlak Putovanje u Evropi Overnight

Knjiga Noćenje Trains ako Vlak Putovanje u Europi između zemalja

Noćenje vozova, aka noć vozovi su najisplativiji opcija za evropske putnike. Ne samo da uštedjeti na cijeni kreveta, ali te također dobiti da doživite Evropu iz potpuno novu perspektivu.

Milan u Rim Trains

Florence Rim Trains

Bologna Rim Trains

Napulj u Rim Trains

 

Spakovati Picnic

dobro, ne doslovno piknik već "zalihu" hrane od kuće, tako da ne morate kupovati skupe hrane na brodu. Ćete uštedjeti bogatstvo ako uzmem poslastice u supermarketu!

Köln do Frankfurta Trains

Munich Frankfurt Trains

Hanover do Frankfurta Trains

Hamburg Frankfurt Trains

 

Izbjegavajte kupovinu Advanced Karte na kraćim Journeys u kopno Europe

Kada vlak putuje u Europi, očekivati ​​kratka putovanja biti skuplji od dugih; još, tu je prednost nemaju rezervirati unaprijed koji se dodati fleksibilnost svoje putovanje i štedljivost toga. Kada putujete u kontinentalnoj Evropi možete kupiti kartu na stanici pre ulaska u voz.

 

Save-A-Train je najbolji način da se rezervirati fantastičan destinacija po povoljnim cijenama i uživajte u vozu koji je putovao u Evropi sa komadom uma.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)