Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 14/01/2022)

Ako se pitate kako doći do Tomorrowland vlakom, onda ne gledati dalje. Rezervirajte svoj vlak karte Tomorrowland unaprijed s nama! Ako ste nae od sreće ljudi ove godine imati karte Tomorrowland, budite sigurni da detalje putovanja ne ostavljate u posljednji trenutak!

 

Kada je Tomorrowland?

To neće biti dugo dok se ne festival Počela, kako bi bili sigurni ste spremni sa Tomorrowland Train karte. Tomorrowland se odvija na dva vikenda za 2018. Poslednja su dva vikenda u julu: 20-22ND i 27.- 29th. The Gathering, koji je pre-festival događaj za kampere u Dreamville, održava 19. jula, a onda 26. jul za vikend 2.

 

Tomorrowland Train Indoor Arena

 

Pristup Tomorrowland Train:

Pristup festivalu je moguć samo ako imate važeću Tomorrowland narukvicu registrovanu na vaše ime.

Brisel Boom Trains

Antwerp Boom Trains

Liege Boom Trains

Charleroi Boom Trains

 

Provjeri:

U petak & subota, check-in je otvoren do 22h00. Pristup će biti odbijen nakon tog vremena.
U nedjelju check-in se zatvara u 21h00. Pristup će biti odbijen nakon tog vremena.

Tomorrowland je bez sumnje najbolji muzički festival na svijetu. Više zemalja su na Tomorrowland nego na Olimpijskim igrama. To je zaista jedinstveno iskustvo i savršen način da se osjećaju povezani. Svake godine raste čak i veći, pa ne bi preplavljeni gužvi tako što nepripremljeni, doći do Tomorrowland Train.

Luksemburg Briselu Trains

Antwerp Briselu Trains

Amsterdam u Brisel Trains

Paris u Brisel Trains

 

Kako doći do Tomorrowland Vlakom:

Tomorrowland odvija na turističkom kraju, de Schorre, u Boom. Grad Boom se nalazi u Belgija, između Antwerp & Brisel. Ovaj mali grad pretvara u zabavu scenu. Obično mirnom mjestu su prikazali Tomorrowland zastave na svoje prozore za vrijeme festivala.

Najbolji glavni stanica doći do Tomorrowland Train je da se u antwerp Central. Jednom si ovdje ćeš žele da se drugi voz na Boom.

Silazim na Boom stanici i uzeti shuttle besplatan autobus za Tomorrowland / DreamVille. Nakon svakog dana festivala, tri pomoćna noć vozovi će raditi na Antwerpen Central Station.
NOVO: Radnim danima, sada postoje 2 vlakova na sat između Antwerpen-Centralne i Boom. U subotu i nedjelju: 1 vlak na sat.

Rotterdam Boom Trains

Pariz Boom Trains

Maastricht Boom Trains

Amsterdama do Boom Trains

 

Šta je Tomorrowland Like?

Sada kada smo vam dali finije detalje o Tomorrowland Train, to je vrijeme za zabavni dio! Ako je to prvi put da Tomorrowland, verovatno se pitate kako će to izgledati. Tomorrowland je definitivno vrijedan hypea koji je stvoren oko njega. Tomorrowland je glasao neprikosnoveni najveći EDM muzički festival na svijetu već nekoliko godina radi. Najmanje u posjeti jednom u životu postao je obaveza svakog ljubitelja muzike, party goer, ili festival entuzijasta. Tomorrowland 2018 oblikuje do biti najveći u povijesti festivala. Ona ima zaista zapanjujući broj fantastičnih međunarodnih umjetnika postavljen za osvjetljavanje 16 neverovatno faze.

Brisel Antwerp Trains

Amsterdama do Antwerp Trains

Lille u Antwerp Trains

Pariz Antwerp Trains

 

 

Osim što neverovatan postavi, organizatori čini se da su mislili na sve, uključujući ormariće možete zaposliti, mjesta za punjenje telefona, pa čak i njihovu vlastitu valutu zvanu Biseri. Imate različite opcije na vrh-svoj narukvica s perlama: Možete dodati Pearls online na vašem Tomorrowland računa, na kartici "Moj narukvica’ pre festivala sa vaše kreditne kartice (VISA, Master kartica), Bancontact, Sofortüberweisung, ili iDeal. Ovo stvarno postaje mjesto gdje možete ostaviti sve svoje brige iza!

 

Preporučujemo da pratite Tomorrowland na Facebook-u da biste dobili ažuriranja na postavu i festivala u cjelini, a također možete pratiti Save A Train Twitteru

 

za bilo kakve Evropska voznih karata, a posebno za Tomorrowland vozom iz cijele Europe, samo Unesite Save A Train web stranice i uživajte vozom.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dbs– (Dođite spusti da vidi Embed Code)