Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 31/03/2021)

Frustracije i gubljenje vremena u redovima čekiranja na aerodromima i gužvama na aerodromu previše su dobro poznati poslovne putnike. Bez obzira na to da li ćete na kratko Poslovno putovanje vlakom ili duži koji će trajati nekoliko sati ili dana, Voz Poslovna putovanja je često jeftinije i brže od drugih oblika putovanja. ali brzine i troškovi nisu jedini prednosti željezničkog travel. Pogledajte sve prednosti ispod.

 

Woman smiling pritom Vlak Business Travel

Uštediti novac:

Istraživanja pokazuju da je najpopularnija poslovno-srodnim putovanje metoda je vlakom, protiv zraka i najma automobila travel. Voz poslovna putovanja je najbrže način transporta za više od polovine putovanja (jednom vrijeme prijave i dolaska iz zraka su uzeti u obzir) i košta gotovo petinu cijena o letenju i trećinu vožnja do odredišta.

Poslovni putnici i kupci korporativnih putovanja imaju prilika za smanjenje putnih troškova još dalje i ulaznice knjiga na način koji čini putovanje kao pogodan je moguće za suvozača. pokušati Online voznih karata za rezervaciju sa SaveATrain i unaprijed planiranje je najbolji način da se neverovatno ponudama!

Rimini Milan Trains

Rima do Milana Trains

Torino Milan Trains

Venecija Milan Trains

 

Uvećajte svoje vreme kada vozite poslovna putovanja:

Kada ti putovanje vlakom ćete imati opciju da rezervirati sto sjedište unaprijed, što znači da možete nastaviti raditi dok ste na putovanju, maksimiziranje svoje vrijeme van kancelarije!

Brisel u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Marseille u Pariz Trains

Amsterdam u Pariz Trains

 

kašnjenja:

Provjerite svoje najnovije informacije o putovanju online ili registrirajte za SMS obavijesti. Vi ćete biti obaviješteni o bilo kašnjenja ili problema na putu prije odlaska na stanica.

Salerno u Firencu Trains

Lecce Florence Trains

Bari u Rim Trains

Genoa u Firencu Trains

 

Voz Business Travel sale:

Neki željezničke stanice nude klase poslovnih salona gdje prioritet klijenti mogu opustiti i WiFi pristup i radnog prostora. Dolaze na svoje putovanje malo rano? Iskoristite ovih prostora da se neki rad dok čekate.

Köln u Amsterdam Trains

London u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

 

WIFI:

Train travel can offer many facility-based advantages for its poslovne putnike. Jedan primjer za to može uključiti u stanice i na voz Wi-Fi. To omogućava putnicima da ostanu povezani dok ste u pokretu. Nešto što nije moguće ako putuju automobilom.

Schiphol u London Trains

Rotterdam u London Trains

Paris u London Trains

Brisel u London Trains

 

Jedan od najboljih načina da počnete pravo na voz poslovnih putovanja je kupnjom svoj voznih karata online koristeći Save-A-Train !

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svom mjestu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dbs - (Dođite spusti da vidi Embed Code)