Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 10/09/2021)

Voz Savjeti za putovanje po Evropi su od suštinskog značaja za putnike. prvo, postoji mnogo različitih razloga za putovanje u Evropu. Možda želite da vidite prekrasne mostove, željezničke stanice, i podjednako prekrasan krajolik. Ili možda putuju da vide The Amazing kulture Italija. S druge strane, možete biti putuju za poslovne. Ili sve gore navedeno i poslovno i zabavno putujući – Dok razlozi za putovanje su uvijek različite nužnosti Savjeti i hacks putovanja ostaju isti.

 

vlak savjete i hacks
Nezavisni putnik u Europi.

 

Najbolje Vlak Savjeti & Hakovi za putovanja vlakom po Evropi

rookie Mistakes

prvo, ne pravite početnička pogreška putovanja pokušati vidjeti sve u Evropi u jednom putovanju. Pored činjenice da je Evropa je prevelika da vidi u jedno putovanje, gradova u Evropi su prevelike da vidimo u jedno putovanje. U stvarnosti, bolje je odabrati fokus za svoje putovanje i držati ga. U slučaju da je ovo prvi put u Evropu, treba uzeti u obzir stanovništva kao što su Francuska, Italija, Španija, i Njemačka.

Lyon Nice Trains

Pariza do Nice Trains

Avignon do Nice Trains

Marseja do Nice Trains

 

Voz Savjeti za Evropu rute

 

Planirajte i rezervirajte ispred

Savjet za unaprijed rezerviranje vlaka je da vam ne samo unaprijed rezerviranje karata pomaže u proračunu, već vam može i jamčiti da imate rezervirana mjesta za cijelo putovanje. U svjetlu rane rezervacije karte koje su od maksimalnu korist, preporučujemo da se prijavite rezervirati karte čim postanu dostupni (2-3 meseci pre putovanja). dodatno, planiranje vašeg putovanje van sezone može osigurati da izbjegnete gužve i dobiti još bolje cijene. Da ne spominjemo, da rezervacije rano može pomoći da izbjegnete velike gužve i veliki redovi. osim toga, ako ste rezervirali ići u turističkih žarišta tokom High Times sezone poput srpanj / kolovoz, manja je vjerovatnoća da ćete susresti lokalno stanovništvo, a vjerojatnije ćete biti okruženi turistima. Pa iako ćete u ovo doba možda još uvijek moći vidjeti sve znamenitosti, propustit ćete autentična iskustva. U slučaju da putujete kao par ili u grupi možda imate pravo na snižene cijene za vaša putovanja. Ali zapamti ove popusti će biti važeća samo ako ostanu zajedno kao par / grupa za cijelo vrijeme trajanja putovanja.

Zurich u Pariz Trains

Ženevi u Pariz Trains

Montpellier u Pariz Trains

Drago mi je da Paris Trains

 

putnim ispravama

Prvi savjeti za putne dokumente o vozu su takvi: zemalja u Evropi imaju tendenciju da imaju dogovor između njih koji omogućava turistima da ide preko granice bez pokazivanja putnih isprava. Zemlje u Evropskoj uniji, posebno, dozvoliti da putnici izlaze i ulaze bez pokazati pasoše. kako god, nije u svim zemljama Europske unije koje učestvuju u ovom politikom otvorenih granica poput Hrvatske, Bugarska, i Rumunije. U kontrastu, postoje zemlje koje nisu dio Europske unije koje sudjeluju u sporazumu poput Švicarske i Norveške.

Lyon u Ženevu Trains

Zurich u Ženevu Trains

Pariza do Ženeve Trains

Bern u Ženevu Trains

 

 

Koristite voz savjete s našim odličnim cijenama ulaznica

Save A Train želi da vas spasiti što više novca moguće. Tako vam naša pretraživač pronalazi najjeftinije karte. Posjetite našu stranicu Save A Train odmah i krenite 3 minuta da pronađem svoj sljedeći voznih karata. Možete platiti pomoću kreditne kartice, i 10 druge opcije.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svom mjestu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dbs - (Dođite spusti da vidi Embed Code)

  • Ako ste vlasnik web stranice, možete spojiti na naš RSS Feed.