Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 12/11/2021)

U roku od samo nekoliko sati, možete istražiti mnoštvo svijetle i svjetlucave novih zemalja. ali, Koji je najbolji način da se tamo. Trenirati u odnosu na bus u Europe kada putuju?

 

Brže i bolje tražim!

Vozovi, za razliku od autobusa, putuje ravno kroz selo. To znači da umjesto bulji u dosadnu autoputu, ili potrošnje sati jednostavno kreće od mjesta do mjesta, imate priliku da vidjeti više od vaše odabrane zemlje. Kada budete spremni krenuti na sljedeću destinaciju, ćete doći u nema vremena. Velika brzina Trenirati u odnosu na bus u Europi. To je ne-brainer.

Frankfurt Cologne Trains

Dresden Cologne Trains

Vozovi od Münchena do Kelna

 

Bez gužvi

Do 'ne džemova', ne znači 'ne i slatke otkucaja'. Ne želimo da saobraćajne gužve. To je stvar sa željezničkim prugama – ništa ne blokira put. Oni su ravnoj liniji pravo na odredište.

Dijon u Pariz Trains

Reims u Pariz Trains

Lille u Pariz Trains

Putovanja u Pariz Trains

 

trenirati u odnosu na autobus, ovo je autobus
Autobus sjedala su gušća od željezničke sjedala

Udobnost Vlak u odnosu na bus

Što se tiče putovanja vlakom nasuprot autobusa. Udobnost je kralj. Kada se odlučujete između Vlak u odnosu na bus u Europi, Vozovi osvojiti ne samo na putu, ali između, također! Na željezničke stanice, možeš čekati na voz u udobnosti i sigurnost, sa dosta mjesta za sjesti, jesti i piti ili kupiti potrepštine za svoje putovanje.

U autobusu, vi dijele manjem prostoru (i manji WC!) sa ostale putnike. Nećete biti u mogućnosti da biste dobili gore i protegnuti noge ili se preseli u mirnije kočija, i možda neće biti nikakve hrane ili pića na raspolaganju.

Luksemburg Briselu Trains

Antwerp Briselu Trains

Amsterdam u Brisel Trains

Paris u Brisel Trains

 

trenirati u odnosu na autobus, ovo je vlak sjedala
Vlak sjedala su udobnija od autobus sjedala

Fleksibilnost Vlak u odnosu na bus

Na Putovanje vozom, najava će pružiti detaljne up-to-date informacije na voz, od kada se ostavlja na kojoj se zaustavlja i koja platforma se polazi od, a ako želite da uporedite vlak u odnosu na autobus na fleksibilnosti, zatim u vozu, znate u 90% preciznost kad će stići.

Autobus će vas od A do B, ali ako želite da idem dalje, ćete naići na skupe probleme. Nepredvidiva kašnjenja zbog saobraćaja na putevima može značiti nedostaje vezu, vas to košta puno više.

U vozu, imate potpunu fleksibilnost; samo okrenuti i skočiti na bilo kom trenira u skladu sa vašim planovima.

Nije bitno da li ti nedostaje voz - možete samo sjesti na sljedeći!

Da li uvjeren u Trenirati u odnosu na bus u Europi raspravljati još?

Milan u Veneciju Trains

Padovi u Veneciju Trains

Bologna u Veneciju Trains

Rim u Veneciju Trains

 

Nastavi, rezervirajte svoj vlak putovanje s Save A Train. Sa mnogo više prostora u vlaku, ćete imati prostora za sjediti, opusti se i uživaj u pogledu dok si plan tvoj slijedeći potez.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svom mjestu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)