Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 14/01/2022)

Putujući kroz Italiju vozom je nezaboravno iskustvo. Italija voz mrežu se povezuje sa skoro svakom većem gradu u Italiji, što olakšava da se od mjesta do mjesta. Putovanje po vlakom ne samo da je brz i efikasan način da vidite Italiji, ali isto tako nudi najviše spektakularan pogled na svoje zelenilo. Evo nekoliko jednostavnih savjeti za putovanje u Italiju vlakom, to će vam garantovati putovanje života.

 

Savjeti za putovanje za istraživanje Italija – Rezervirajte što je prije moguće

Sedišta i vagona su čiste i udobne, bez obzira gdje se odlučite sjesti. kako god, kada kupovine kartu, pokusaj Povoljna kako bi se osiguralo da dobijete sedište koje je prava stvar za vas.

Brisel u Pariz Trains

Londona do Pariza Trains

Paris u London Trains

Amsterdam u Pariz Trains

 

 

Pogledajte ovaj post na Instagram

 

Post koji dijeli Save A Train (@saveatrain)

U zavisnosti od svog odredišta imamo različite putne savjete za istraživanje Italija vlakom, mogli putovati po nekoliko sati, tako da o vašim potrebama. Da li ste zadovoljni da sjedi pored prozora? provesti neko vrijeme opuštajući i gledao dok gledate zadivljujući krajolik proći pored, ili bi radije biti u sjedište do prolaza? gdje ste da od svoje mesto slobodnije, ipak cijeniti pogled sa velike kabine prozore.

 

Iskoristite svoje vrijeme na brodu

Vremena provodite na dugo voza može biti prilika da se organizuju, nadoknaditi na nekom snu ili prave planove za svoj sljedeći odredište.

To nije često da možete zaista isključiti i potrajati neko vrijeme out za sebe. Da li želite da pročitate knjigu, raditi na talijanski ili saznali više o istorija i lokacijama koje ste odabrali odredište, izbor je vaš. Uživajte u putovanju i ne zaboravi da drži na oku kroz prozor da se u Italiji slikoviti krajolik.

Köln u Berlin Trains

München u Beč Trains

Frankfurt München Vlakovi

Prag u Beč Trains

 

Razgovarajte sa mještanima i drugih putnika

Jedan od najboljih Savjeti u ovom blogu, Saveti za putovanje za istraživanje Italija vlakom je da zapravo putuju vlakom je velika prilika da ispuni mještani ili istomišljenika putnike. Nevjerovatno je ono što možete naučiti od drugih. Mještani vam najbolje može reći-skrivenih dragulja posjetiti, dok su ostali putnici mogu podijeliti svoja iskustva i preporuke. Ti bi mogao sjediti preko puta tihi, ali fascinantan i prijateljska osoba za čitavu vožnja vozom, ili ste mogli probiti led postavljanjem pitanja. Budite otvoreni za razgovor, nikada ne znate šta možete naučiti ili koji možete ispuniti na putu.

Offenburg Konstanz Trains

Stuttgart Offenburg Trains

Leipzig Dortmund Trains

Dortmund Stuttgart Trains

 

 

Pratite vlak etiketa – savjeti za putovanje u Italiju vlakom

Putujući po Italiji vozom je neverovatno iskustvo. Važno je da se poštuju ostali putnici u vozu kako bi bili sigurni svako ima ugodno putovanje. Osoblje će uvijek osigurati gosti brine i osjećaju ugodno, kako god, da je na svima u vozu da postupa pažnjom.

Milan u Rim Trains

Florence Rim Trains

Pompei u Rim Trains

Napulj Pompei Trains

 

Obratite pažnju na razinu buke u prevozu i pokušaj da se držimo ovog. Puštajući glasnu muziku ili pomoću sjedište preko puta vas kao oslonac za noge nikada ne ceni. Manirima i pogledu za druge, to će učiniti vaš putovanje vlakom i svih ostalih putovanje mnogo ugodnijim.

 

Da li bi joj doživjeti Italija vlakom i koriste naše putne savjete za istraživanje Italija? Idi SaveATrain Online da provjerite sve naše ekskluzivne cijene i počnete planirati svoju sljedeću avanturu!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dbs (Dođite spusti da vidi Embed Code)