Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 10/04/2021)

Putovanje u EU na proračun je izazov! kako god, to je moguće dok radite svoje istraživanje na organizirati svoje putovanje mudro. Može vas iznenaditi koliko možete uštedjeti uzimanjem pravo način prevoza ili odabiru jeftinije destinacije. Verujte nam; postoje budget-friendly alternativa za sve zajedno svoje putovanje - od atrakcija za transport u hrana za smještaj.

zapamtiti, putnici na budžet nisu "siromašne:"Oni su pamet! Dakle, prije nego što krenete u saćaljevalj, razmišljati o sav novac koji ćete spasiti dok je još što nevjerovatan uspomene. Budžet je ograničen i plemenite; stoga, treba srediti pažljivo. Evo naših top savjeti za putovanje u Europi na proračun:

 

Plot ruti

Izgraditi svoj itinerer pre svega. Bez sumnje, imaš popis morate posjetiti europskih destinacija. realno, ne možete ih posjetiti sve kada putuju u Evropi na proračun, pogotovo ako vaše vreme je kao ograničena na vaš budžet. Dakle, umjesto da guraju da ih vidim sve, biraš prva dva ili tri. Sada pogledajte mapu da vidim da li gradovima si razmatrati lako za povezivanje sa, i šta drugih gradova su uz taj put.

Na primjer, možete biti zainteresovani za posjetu Pariz i Amsterdam. Provjerite rutu, i vidjet ćete da Bruxelles je grad koji se nalazi između dva! izborom gradovi koji povezuju, ili one između dva destinacije iz snova, možete dobiti više za svoj novac.

Amsterdam u Pariz Trains

Pariza do Amsterdama Trains

Paris u Brisel Trains

Brisel u Pariz Trains

 

Choose Accommodations Wisely when traveling in Europe on a budget

Ćete dobiti najbolje cijene kada rezervirati hotel ili hostel sobe u unaprijed. ranije, bolje. Izaberite svoj smještaj mudro.

Dok apartmana u hotelima s 5 zvjezdice znače potpunu udobnost i luksuz, oni nisu pametan izbor kada se radi o malim budžetom. osim toga, borave u skupo hotelskoj sobi bi bilo bacanje novca, uglavnom ako itinerer uključuje razgledavanje i upoznavanje grad. To znači da ćete koristiti samo u sobi za sudar u i provodi većinu svog dana izvan i oko.

Ako želite da sačuvate, možete ostati sa lokalnim besplatno posjetite gostoprimstvo razmjene. Ostale jeftin smještaj uključuje hosteli koji nude spavaonica stilu objekata. Soba za odmor na online tržišta, kao što su Airbnb su idealne za putovanje u Europi na proračun.

 

Jedite Ljubitelj kada putuju u Evropi na proračun

misliti kao lokalni kada putuju u Evropi na proračun

 

gastronomske svuda u Europi. Ali ako putujete u Evropi na proračun, pametno je izbjeći jesti na skupim turističkim mjestima. Ne dozvolite da restoran račune polomiti budžet za hranu.

umjesto toga, jesti kao lokalni i dobiti pravi kulturni iskustvo. Piljarnica i ulica hrane su svuda europskih gradova, i oni su savršeni žarišta kupiti autentičnu kuhinju. A najbolje od svega je što će koštati samo nekoliko eura. Ako želite da uštedite na obroke, udario u dućan. Ako ti ostaješ u prostoriji koja ima sredstva kuhati, kupiti sastojke za jelo možete lako napraviti.

Paris Lille Trains

Rima do Milana Trains

Hamburg Berlin Trains

Ženevi u Pariz Trains

 

 

Spavaju na Train

Spava u vozu između destinacija je možda jedan od naših omiljenih savjeta za ljude koji putuju u Evropi na proračun. Umjesto gubljenja vrijednih dnevnih sati u tranzitu, izabrati da ide na preko noći vlak. Može vas iznenaditi koliko jeftinije je od rezervacije hotela za noć. siguran, ćete propustiti pejzaž, ali ćete se probuditi odmorni u novom gradu!

 

Ready to start traveling in Europe on a budget and rezervirati voz? Knjiga voznih karata rano i dobiti najbolje ponude na sedištima!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoje stranice, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-europe-budget%2F%3Flang%3Dbs - (Dođite spusti da vidi Embed Code)