Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 29/03/2020)

Đenova, koji je dio Rim i Florence, koji je glavni grad Italije regija Toskana, su popularne turističke destinacije i stoga je ruta od Genove do Firence popularna i često putovana ruta i udaljenost koja se može lako prenijeti. Genoa se nalazi Italije sjeverozapadnom dijelu u regiji Liguriji, Poznato je za centralnu ulogu u pomorskoj trgovini tokom vekova. Florence se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Italije i je poznat po brojnim i raznovrsnim remek-djela renesanse arhitektura i umjetnost, koji se nalaze posvuda.

 

 

Postoje brojni načini da putuju i da se između dva. The najbrži i najbrži način putovanja definitivno je Genoa u Firencu Train.

Milan Genoa Trains

Rim Genoa Trains

Florence Genoa Trains

Venecije do Genoa Trains

 

 

Genoa u Firencu voz

Postoji oko 28 Genoa u Firencu Trains sa prvim vlak koji polazi u 00:02 i poslednji voz polazi iz Đenove u 19:56. Većina ovih vlakovi konstruirani za dan putovanje; kako god, vozovi koji rade u kasnim večernjim satima ili rano ujutro imaju tendenciju da imaju spavanje usluge. Vrijeme putovanja za Genoa u Firencu voz je oko 2 sate i 58 zapisnik, što je za direktnu voz bez promjena. U slučaju da dođe do promjene na pola puta da je vrijeme putovanja za Genoa u Firencu voz može biti do 3 sate i 33 zapisnik, što može dalje varirati ovisno o danu putovanja.

Rimini Florence Trains

Rima do Firence Trains

Florence Rim Trains

Genoa u Firencu Trains

 

 

Tu se zna da su manje vozova preko vikenda i praznici. Ovo ima tendenciju da utiču na vreme putovanja, kao i. Većinu vremena najbolja opcija bi bila provjeru vozove po datum Vašeg putovanja, kojim bi se jasnije što se tiče tajming Genoa u Firencu Train Smatra i koliko putovanje put biti.

 

Genoa u Firencu: Drugih načina putovanja

Genoa u Firencu je popularna ruta i mogu biti dostavljeni sabirnice, vlakom ili čak cesta. Svaki od načina putovanja ima čak vlasništvu vreme putovanja i drugih parametara koje je potrebno da se gleda u. Tu je i "RideShare" opcija dostupan što je verovatno najjeftiniji način putovanja na ovoj relaciji i može trajati oko 3 sati za putovanje u biti završeni. Postoji i mogućnost da se putovanje autobusom, koji traje oko 4 sati. kako god, postoje samo 2 autobusi za ovu rutu. Konačni izbor putovanja zavisi od vas ili osobe koja putuje ovisno o tome što je zgodan i udoban po njihovim željama.

 

Kupovinom karata za vlak Đenova do Firence štedite vam dragocjeno vrijeme, a “Save a Train” vam daje priliku da svoje karte Đenova – Firenca nabavite online. Također možete dobiti dobar popust na rezervacije s vremena na vrijeme, molimo da se prijavite na SaveATrain da provjerite njihove usluge i cijenu prije nego što rezervirate svoju Genovu za Firencu karte.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit s veza na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)