Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 25/01/2021)

Vlakovi iz Pariza i Nice povezani su brzim i učinkovitim vlakovnim sustavom, tako da posjeta dvije pokrajine odjednom nije blakše. Ove dvije kontrastne regije privlače tisuće posjetitelja svake godine. Lijepo leži u srcu zapanjujući Francuska rivijera na jugu Francuske. Pariz je glavni i najveći grad Francuske, smješten na rijeci Seine, u sjevernoj Francuskoj. Teško je izabrati između romantične grada Pariza i obalnog ljepota Nice, ali sa putovanja vozom, ne morate da. Da biste bili sigurni da imate najspektakularniji putovanje, imamo nekoliko Savjeti za putovanje vlakom od Pariza do Nice.

 

Odaberite pravi vlak za svoje putovanje

obično, svi vozovi u Francuskoj su na vrijeme, udobno i razumno cijene. Putujući od Pariza do Nice možete ići izravno na brzinu vlak kao što je TGV vlakom ili, možete sporiji regionalna voza, s priliku da vide sjajne povezivanje gradova. Također možete uzeti noćni voz. The TGV vlak staze između 8 to 10 puta dnevno od stanice Pariz Gare du Nord do stanice Nice Ville. Ovaj voz će za Nicu stići za oko pet sati. Najbrža autobusna veza doći će vam od Pariza do Nice za dvanaest sati.

Lyon Nice Trains

Pariza do Nice Trains

Avignon do Nice Trains

Marseja do Nice Trains

 

putuju vlakom iz Pariza do Nice TGV i SNCF

 

Razmislite o zaustavljanju u gradovima na putu do Nice

Možete putovati direktno iz Pariza u Nicu vlakom ili se zaustaviti u divnim gradovima Marseilles i Lyon. Izbor je na vama! ako imate slobodnog vremena, razmotriti posjeti jedan, ili čak dva, ovog prekrasnog francuskih gradova, na putu do Nice iz Pariza. Marseilleu je priobalni grad s međunarodnom atmosferom koja nudi najviše prekrasan pejzaž. Željezničke stanice ima ormarići za prtljag tako zaustaviti ovdje off za nekoliko sati ne može biti više zgodan.

Zurich u Pariz Trains

Ženevi u Pariz Trains

Montpellier u Pariz Trains

Drago mi je da Paris Trains

 

vaša zadnja stanica je lijepo kada se putuje vlakom iz Pariza do Nice

 

Također ćete proći kroz Lyon na putu do Nice. Ovaj uspješan i nervozan grad je definitivno vrijedan istraživanja. Ovaj grad je još jedan čvor u Francuskoj za umjetnost i istorija i prepoznatljiva po svjetske klase kuhinje.

 

Dopustite neko vrijeme na stanici kada putujete iz Pariza u Nicu vlakom

Željezničke stanice u Parizu su veliki i može biti prilično zbunjujuće ako niste bili tamo prije. Pobrinite se da stići rano da saznate koji platforma će voz otići iz.

Dijon u Pariz Trains

Reims u Pariz Trains

Lille u Pariz Trains

Putovanja u Pariz Trains

 

paris željezničke stanice kada pokrenete putovanja vlakom od Pariza do Nice

 

Također će vam trebati neko vrijeme za potvrdu karte prije putovanja osim ako ga niste kupili na Save A Train. U slučaju da ste karte kupili u starim žutim mašinama 'compostage de billets' koje su obično neposredno prije nego što stignete do perona. Ako imate kartu koju ste kupili sa uslugom Save A Train, sam inspektor u vlaku će potvrditi i provjeriti da li vaša karta vrijedi u vlaku.

 

Mislim na putovanja vlakom od Pariza do Nice? Idi Save A Train online pogledajte sve naše ekskluzivni tarife i počnite planiranje svoj sljedeći avanturu! Postoji mnogo diskontiranih karata na raspolaganju kroz različite željeznički mreža u Francuskoj. također možete držati potrazi za najnovijim popustima prateći naše Facebook i Twitter stranice takođe.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete snimiti naše fotografije i tekst i samo nam dati zasluge linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)