(Paling Keri Dianyari On: 19/09/2020)

Perjalanan sepur minangka cara sing paling umum lelungan ing Eropah. Mulane, sawetara stasiun sepur paling sibuk ing saindenging jagad iki ing Eropa lan uga kaping, ing donya.

Sanajan rame ing jam pucuk, sisih ndhuwur 5 stasiun sepur paling sibuk ing Eropa dirancang kanggo nyedhiyakake apa wae sing sampeyan butuhake.

Tindakake perjalanan menyang Eropa lan goleki stasiun sepur sing paling sibuk ing Eropa. Sampeyan bakal nemokake ing ngendi sampeyan bisa ngrungokake Vivaldi lan ing stasiun sepur sampeyan bisa ngenteni ing kali sampeyan kanggo sepur sampeyan lunga menyang Italia.

 

1. Stasiun Kereta Api Gare Du Nord, Paris

Gare du Nord ing Paris (Tegese tembung gare ing basa Prancis yaiku Stasiun Sepur, Lor ing Prancis ana Lor) minangka stasiun sepur paling sibuk ing Eropa. Ana cedhak 700,000 penumpang sing nembus stasiun sepur saben dinane. Stasiun sepur dumunung cedhak karo 10th arondisemen ing Lor Paris, saengga para penumpang yaiku wong Paris. mung 3% penumpang kereta api yaiku turis sing teka saka Inggris menyang Inggris Eurostar Sepur.

Stasiun sepur paling sibuk ing Eropa dibangun ing 3 taun, antarane 1861 lan 1864. Arsitek-dirancang 9 patung luar biasa sing nghias stasiun sepur ing njero lan 23 patung dekorasi ing fasad stasiun. Patung kasebut nuduhake kutha-kutha Eropa utama sing nyambung menyang Paris.

Stasiun sepur sing luar biasa ditambahi kaping pindho sajrone pirang-pirang taun lan samesthine bakal ditambahi maneh amarga jumlah penumpang lan garis ril sing saya tambah akeh.

Fasilitas

Paris-Nord minangka stasiun sepur kanggo lelungan menyang Prancis Lor lan tujuan internasional, Tuladhane, Jerman, London, lan Amsterdam. Mangkono, stasiun sepur sibuk iki bakal menehi sampeyan kabeh kabutuhan wisata kanggo sampeyan preinan ing Prancis. Ana toko, pusat informasi wisata, warung kopi, lan loker bagasi yen sampeyan pengin njelajah ing Paris kanthi sawetara jam sadurunge sepur sampeyan budhal.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

Gare Du Nord, Paris is the busiest train staion in europe

 

2. Stasiun tengah Hamburg, Jerman

Luwih saka 500,000 penumpang ngliwati Hamburg Hbf (Hbf minangka trabasan kanggo Hauptbahnhof sing nerjemahake menyang stasiun Pusat) stasiun sepur ing Jerman. Mangkono, minangka stasiun sepur paling sibuk nomer loro ing Eropa.

Stasiun sepur dibangun ing 4 taun lan arsitek Heinrich Reinhardt lan Georg Subenguth ngrancang. Stasiun sepur dibukak ing 1906 lan ing 1991 pusat blanja ditambahake ing jembatan lor, ing kana ana restoran, kios, apotek, lan pusat layanan.

Yen sampeyan rencana travel Sepur menyang Jerman, sampeyan bisa seneng musik klasik. dadi, nalika sampeyan lagi blanja golek oleh-oleh kanggo manten, lelungan penting, lan nyusup cokotan kanggo dipangan, Sampeyan paling seneng ngrungokake lan seneng Vivaldi Sekawan musim.

Tiket Hamburg menyang Copenhagen

Tiket Zurich menyang Hamburg

Tiket Hamburg menyang Berlin

Tiket Rotterdam menyang Hamburg

 

Busy train station in Europe

 

3. Stasiun Kereta Api Zurich HB Pusat, Swiss

Stasiun sepur paling gedhe ing Swiss yaiku ing Zurich. The Zurich HB (HB kaya Hbf lan tegese Hauptbahnhof = Stasion Tengah) stasiun sepur minangka salah sawijining stasiun sepur paling sibuk ing Eropa. Stasiun sepur Swiss sing sibuk nyambung Swiss karo kutha-kutha ing saindenging negara lan negara-negara tanggi. ana 13 platform lan 2,915 sepur tindak menyang Jerman, Italia, France, lan Austria saben dinane. Mulane, stasiun sepur Zurich minangka salah sawijining stasiun sepur paling sibuk ing saindenging jagad.

Liyane bab sing nggawe stasiun sepur iki paling sibuk ing Eropa yaiku sejatine hustling & urip kutha ing njero stasiun. Kayata, gumantung saka wektu perjalanan, sampeyan bisa seneng pasar Natal and street parades.

Stasiun sepur Zurich dumunung ing kutha Old Zurich. ing Kali Sihl liwat stasiun, iki tegese ana jalur sepur ing ndhuwur lan ing ngisor iki.

uga, stasiun sepur Zurich nyambung Swiss menyang Prancis, Jerman, Italia, Czech Republic, lan Austria.

Fasilitas

Kajaba saka stasiun sepur internasional liyane ing dhaptar kita, ana sing kantor ijol-ijolan mata uang, kantor tiket, panyimpenan bagasi, pusat informasi wisata, lan Wi-Fi internet ing stasiun sepur Zurich. dadi, yen ngono, sampeyan ora lali kanggo ngemas barang liburan ing Swiss, ora kuwatir amarga ing stasiun sampeyan bisa nemokake kabeh.

Karcis Munich menyang Zurich

Tiket Sepur Zurich ing Berlin

Tiket Basel to Zurich Sepur

Tiket Sepur Zurich kanggo Wina

 

Zurich HB, Switzerland is one of the Top 5 Busiest Train Stations In Europe

 

4. Stasiun Kereta Api Roma Termini, Italia

Stasiun sepur Roma nedahaken paling ndhuwur 5 stasiun sepur paling sibuk ing dhaptar Eropa amarga nomer penumpang taunan sing dilayani. Nganti 150 yuta yuta penumpang lan mangkat ing stasiun sepur sing sibuk saben taun.

Stasiun sepur Roma nyambung Roma Termini karo kutha liyane ing Italia liwat Trenitalia. Saliyane, stasiun sepur nyambungake Italia menyang negara-negara tanggan liwat 29 platform. Tuladhane, saka Roma Termini, sampeyan bisa lelungan menyang Geneva ing Swiss, Munich ing Jerman, lan Wina ing Austria.

Fasilitas

Stasiun sepur Roma duwe kabeh sing bisa lelungan kanggo nglatih perjalanan ing Eropa utawa Italia. Mulane, ing bale mlebu, sampeyan bakal nemokake kantor ijol-ijolan mata uang, restoran, layanan taksi, lan fasilitas koper. Kabeh wis direncanakake lan dirancang kanggo nggawe perjalanan sampeyan kanthi lancar.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

 

5. Stasiun Sepur Munich Hauptbahnhof, Jerman

Dina iki ana 32 platform ing salah sawijining stasiun sepur paling sibuk ing Eropa. Saliyane, ana layanan kereta api InterCity lan EuroCity kanggo umume ing Jerman, lan Italia, France, Swiss, lan Austria. Saka stasiun sepur Munchen Hauptbahnhof, sampeyan bisa lelungan menyang Berlin, Frankfurt, Wina ing Jerman utawa numpak sepur menyang Venice lan Roma ing Italia, Paris, lan Zurich.

around 127 yuta penumpang ngunjungi stasiun sepur Munich saben taun. This outstanding number makes the station one of the busiest train stations in Europe.

Fasilitas

Kajaba saka stasiun sepur liyane sing kasebut ing ndhuwur, stasiun sepur Munich nawakake akeh fasilitas lan layanan kanggo para wisatawan. Kayata, sampeyan bisa nemokake toko panganan, toko hadiah lan uga bocah & museum pemuda ing stasiun sepur.

Njaba stasiun, sampeyan bakal nemokake metro lemah U-Bahn, layanan taksi, lan garis trem sing bakal nggawa sampeyan ing ngendi wae ing Munich.

Karcis Dusseldorf kanggo Munich

Karcis Dresden menyang Munich

Karcis Paris kanggo Munich

Tiket Bonn kanggo Munich

 

food stand in a Busy train station in Europe

 

Apa sampeyan nggoleki sepur regional utawa internasional kanggo lelungan ing saindenging Eropa, order tiket karéta sampeyan karo Simpen A Train. Kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake pilihan tiket paling apik sing kasedhiya kanthi rega sing paling apik.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Top 5 Stasiun Sepur Paling Apik ing Eropa” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/busiest-train-stations-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)