(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 19/09/2020)

Perjalanan karéta cara anu paling umum tina iinditan di Éropa. kituna, sababaraha stasiun karéta pangsibukna di dunya aya di Éropa sareng di waktos, di dunya.

Sanaos rame dina jam puncak, puncak na 5 stasiun karéta pangsibukna di Éropa dirancang pikeun nyayogikeun naon anu anjeun peryogikeun dina perjalanan.

Turutan perjalanan kami ka Éropa sareng terang naon stasiun karéta anu pangsibukna di Éropa. Anjeun badé mendakan dimana anjeun tiasa ngadangukeun Vivaldi sareng stasion karéta naon anjeun tiasa ngantosan di sisi walungan anjeun pikeun karéta anjeun angkat ka Italia.

 

1. Stasiun Kereta Api Gare Du Nord, Paris

Gare du Nord di Paris (Gare kecap anu hartosna dina basa Perancis nyaéta Stasion Train, Nordar di Perancis nyaéta Kalér) nyaéta stasion karéta pangsibukna di Éropa. Aya anu caket 700,000 panumpang anu ngaliwat stasiun karéta sadinten-dinten. Stasion karéta perenahna caket sareng 10th arrondissement di Kalér Paris, janten seuseueurna panumpangna urang Paris. ngan 3% panumpang karéta nyaéta turis anu sumping ti atanapi ka Inggris ku Eurostar karéta.

Stasion karéta pangsibukna di Éropa diwangun dina 3 taun, antawis 1861 jeung 1864. Arsitékat-dirarancang 9 patung anu luar biasa anu ngahias stasiun karéta jero sareng 23 patung anu ngahias di adul stasion. Patung ngagambarkeun kota utama Éropa anu karéta nyambung ka Paris.

Stasion karéta anu luar biasa parantos diperpanjang dua kali salami sababaraha taun sareng diperkirakeun bakal diperpanjangna deui kusabab jumlah panumpangna sareng jalur rel.

Pasilitas

Paris-Nord mangrupikeun stasiun karéta pikeun iinditan ka Prancis Perancis sareng tujuan internasional, salaku conto, Jérman, London, jeung Amsterdam. kituna, stasiun karéta sibuk ieu bakal nyayogikeun anjeun saémbara sadayana anu penting pikeun perjalanan liburan di Perancis. Aya toko, pusat inpormasi wisata, warung kopi, sareng loker koper upami anjeun badé ngajajah Paris kalayan teu saé pikeun sababaraha jam sateuacan karéta anjeun angkat.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

Gare Du Nord, Paris is the busiest train staion in europe

 

2. Stasion sentral Hamburg, Jérman

Langkung ti 500,000 panumpang ngaliwat Hamburg Hbf (Hbf nyaéta potong kompas ka Hauptbahnhof anu narjamahkeun ka stasion Tengah) stasiun karéta di Jerman. kituna, éta mangrupikeun stasiun karéta pangpentingna kadua di Éropa.

Stasion karéta diwangun dina 4 taun sareng arsiték Heinrich Reinhardt sareng Georg Subenguth mendesain éta. Stasion karéta dibuka di 1906 sareng di 1991 pusat balanja ditambah kana sasak beulah kalér, dimana aya réstoran, kios, apotik, sareng pusat jasa.

Upami anjeun perencanaan perjalanan karéta ka Jerman, anjeun tiasa resep musik klasik. janten, bari anjeun balanja pikeun-oleh-olehen terakhir, perjalanan kabutuhan, sareng cengkok ngause tuang, anjeun paling wilujeng sumping ngadangukeun sareng ngaraosan Opat musim Vivaldi.

Tiket Hamburg ka Copenhagen

Tiket Zurich ka Hamburg

Tiket Hamburg ka Berlin

Tiket Rotterdam ka Hamburg

 

Busy train station in Europe

 

3. Stasion karéta api Zurich HB, Swiss

Stasion karéta panggedéna di Swiss nyaéta di Zurich. The Zurich HB (HB sapertos Hbf sareng hartosna Hauptbahnhof = Stasion Tengah) stasiun karéta mangrupikeun salah sahiji stasiun karéta pangsibukna di Éropa. Stasion karéta Swiss anu sibuk ngahubungkeun Swiss sareng kota-kota di sakuliah nagara sareng nagara-nagara tatangga. Nyaéta 13 platform sareng 2,915 karéta angkat ka Jerman, Itali, Perancis, sareng Austria sadinten. kituna, stasiun karéta Zurich mangrupikeun stasion karéta pangsibukna di dunya.

Hal sanésna anu ngajantenkeun stasiun karéta ieu anu paling sibuk di Éropa nyaéta leres-leres hustling & kota kota pikasieuneun jeroeun stasion. Contona, gumantung kana waktos perjalanan anjeun, Anjeun tiasa ngaraosan pasar Natal and street parades.

Stasion karéta Zurich perenahna di Kota Old Old Zurich. The Sihl walungan nembus kana stasiun, ieu hartosna aya jalur karéta di luhur sareng di handap ieu.

oge, stasiun karéta Zurich nyambung Swiss ka Perancis, Jérman, Itali, Républik Czech, sarta Austria.

Pasilitas

Nya sami pikeun stasiun karéta internasional anu sanés dina daptar kami, aya kantor ukar mata uang, kantor tikét, panyimpen koper, pusat inpormasi turis, sareng Wi-Fi internét di stasion karéta Zurich. janten, bisi anjeun parantos hilap ngeposkeun hal-hal pikeun anjeun pakansi di Swiss, teu hariwang sabab di stasion anjeun tiasa mendakan segalana.

Tiket pikeun Munich ka Zurich

Tiket karéta Berlin ka Zurich

Tiket Basel ka Zurich Train

Tikét Wina ka Zurich

 

Zurich HB, Switzerland is one of the Top 5 Busiest Train Stations In Europe

 

4. Stasiun Kereta Api Termini, Itali

Stasion karéta Roma nyéépkeun tempat pangluhurna 5 stasiun karéta pangsibukna di Éropa daptar kusabab nomer taunan panumpang anu dilayanan. Nepi ka 150 juta panumpang sumping sareng angkat stasiun karéta sibuk unggal taun.

Stasion karéta Roma nyambungkeun Roma Termini sareng kota-kota sanés di Italia ngalangkungan Trenitalia. Salaku tambahan, stasiun karéta nyambungkeun Italia ka nagara tatangga anu liwat 29 platform. Salaku conto, ti Roma Termini, anjeun tiasa ngarambat ka Jenéwa di Swiss, Munich di Jerman, sareng Wina di Austria.

Pasilitas

Stasiun karéta Roma ngagaduhan sadayana anu kedah diumbara pikeun ngalatih perjalanan di Eropa atanapi Itali. kituna, di balé lawang, anjeun bakal mendakan kantor bursa mata uang, réstoran, jasa taksi, jeung fasilitas koper. Sagala rencanana sareng dirancang pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun sareng lancar-gancang.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

 

5. Stasiun Kereta Api Munich Hauptbahnhof, Jérman

Dinten ieu ogé 32 platform di salah sahiji stasion karéta pangsibukna di Éropa. Salaku tambahan, aya jasa karéta InterCity sareng EuroCity ka kalolobaan Jerman, sarta Italia, Perancis, Swiss, sarta Austria. Ti stasiun karéta Munchen Hauptbahnhof anjeun tiasa ngarambat ka Berlin, Frankfurt, Wina di Jerman atanapi angkat karéta ka Venice sareng Roma di Italia, Paris, sarta Zurich.

kira-kira 127 juta panumpang nganjang ka stasiun karéta Munich taunan. This outstanding number makes the station one of the busiest train stations in Europe.

Pasilitas

Sarupa oge ka stasion karéta sanés anu di luhur, stasiun karéta Munich nawiskeun seueur fasilitas sareng jasa ka para wisatawan. Contona, anjeun tiasa mendakan toko tuangeun tuangeun, toko kado komo barudak & musium nonoman dina stasiun karéta.

Luar stasion, anjeun bakal mendakan metro bawah tanah U-Bahn, jasa taksi, sareng jalur trem anu bakal mawa anjeun dimana waé di Munich.

Tiket Dusseldorf ka Munich

Tiket Dresden ka Munich

Tikét ka Munich

Tikét Bonn ka Munich

 

food stand in a Busy train station in Europe

 

Naha anjeun milarian karéta régional atanapi internasional kanggo ngarambat Éropa, mesen tikét karéta anjeun nganggo Simpen A Train. Kami bakal senang ngabantosan anjeun milarian pilihan tiket pangsaéna anu aya dina harga anu pangsaéna.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “puncak 5 Stasion Karéta Pangsibukna di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/busiest-train-stations-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca badarat jalur karéta kami.
  • Dina link di handap, anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link ieu pikeun Inggris ruteu Kaca badarat, Tapi urang oge kudu https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, sareng anjeun tiasa ngagentos pikeun pl atanapi fr sareng langkung seueur basa anu anjeun pilih.