Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 04/11/2022)

veure i experiència molt més al embarcar-se en una aventura amb tren per Europa. Viatjar amb tren a Europa és el mètode per excel·lència per gira per Europa i és cap misteri per què. El xarxa ferroviària és molt desenvolupat que els viatgers puguin conquerir diversos països i cultures en un viatge èpic. Igual que amb qualsevol forma de viatjar, és bo preparar-se per assegurar-se que té el viatge més fàcil i més agradable possible. Aquí estan els nostres 5 Consells per viatjar amb tren per Europa.

 

Si Viatges A Dalt 14 Dies – A la recerca de l'diferents tren passa

Si vostè està planejant per veure nombrosos països durant el viatge en tren a Europa pot ser convenient considerar invertir en una passada InterRail, o el que els ciutadans no comunitaris criden l' Eurail. Una passada InterRail farà que el seu viatge en tren més fàcil. malgrat això, Si vostè està en una pressupost més ajustat, entrades individuals poden resultar més barat (especialment si es viatja principalment a l'est de Alemanya). Tingueu en compte el seu pressupost i fer una investigació abans de reservar el seu passi de tren. El nostre lloc web saveatrain.com és el lloc perfecte per començar a ajudar a planificar el seu viatge a través d'Europa.

Frankfurt als trens de Colònia

Els trens Brussel·les Colònia

Els trens de Viena a Colònia

Els trens de Hannover a Colònia

 

viatjar en tren a Europa

Intenta reservar el seu seient

Els bitllets de tren i reserves de seients són dues coses diferents. Un bitllet li permet abordar un tren, i una reserva li garanteix un seient en un tren específic. Abans el seu viatge vos d'entendre si el seu tren requereix, recomana, o no accepta reserves de seient.

Si és possible, tractar de reservar el seu seient, especialment si vostè està viatjant en països com ara súper populars França, Itàlia, o Espanya. Per a la majoria de viatge en tren a Europa, vostè no està obligat a reservar el seu seient, malgrat això, pujar al tren i esperant el millor No és una bona idea. Es podria indicar que es surti del seu seient mitjans viatge si algú ha reservat. Per la reserva de plaça, vostè pot decidir si vol un seient de passadís o finestra. Vostè pot seure i gaudir de la Viatge en tren Sabent que no sigui interromput per moure.

Els trens de Milà a Roma

Florència de trens Roma

Bolonya als trens de Roma

Els trens de Nàpols a Roma


Mantingui les seves pertinences

Viatjar amb tren a Europa és conegut com un dels formes més segures de viatjar. malgrat això, és important mantenir un ull cap a fora per carteristes, particularment amb els trens que paren en les principals ciutats. No deixi el seu equipatge sense vigilància al tren o al estació. Encès trens nocturns, si va a dormir, Assegureu-vos de subjectar l'equipatge a la cremallera amb un petit cadenat de bicicleta. Per tenir tranquil·litat, portar un paquet de la cintura sota de la roba per mantenir el seu passaport, telèfon, i tots els documents importants protegits de qualsevol potencials lladres.

Els trens de Luxemburg a Brussel·les

Els trens d'Anvers a Brussel·les

Amsterdam als trens de Brussel·les

Els trens de París a Brussel·les

 

viatjar en tren a Europa

Menys és més – Consells per viatjar amb tren per Europa

en passar de a cada país o una ciutat a una altra és una divertida i emocionant viatge. malgrat això, el viatge pot arribar a ser esgotador si vostè està portant una càrrega pesada. Empacar l'essencial i marxar qualsevol element o productes que no es necessiten darrere.

Depenent del tren que viatja per, no hi pot haver limitat espai d'emmagatzematge en més de bastidors dels seients i els prestatges quan es viatja en tren a Europa. En lloc de portar una maleta gran i pesat, una motxilla de pes lleuger de qualitat és una altra manera d'alleugerir la seva càrrega.

Interlaken per a trens de Zuric

Lucerna de trens de Zuric

Berna als trens de Zurich

Els trens de Ginebra Zurich

 

Empacar els subministraments adequats per al viatge per viatjar en tren a Europa

Viatjar amb tren a Europa ofereix sensacionals vistes; malgrat això, és una bona idea portar alguns elements clau per ajudar a passar el temps, especialment si s'estan embarcant en un viatge de més de 2 hores. Llegir un llibre, veure una pel·lícula en la seva tauleta, escriu en el seu diari de viatge o entaular una conversa amb un altre passatger i abans que se sap que va a ser el seu pròxim destí.

Els trens de Brussel·les a Anvers

Amsterdam als trens d'Anvers

Els trens Lille a Anvers

Els trens de París a Anvers

 

 

La majoria dels trens tenen un restaurant, carruatges cafeteria, o carros de berenar que venen venent entrepans, refrescos i més. Però si vostè està en un pressupost ajustat o itinerant que té específica requisits dietètics, és aconsellable portar alguns entrepans amb vostè en el seu viatge.

 

Pensant en viatjar amb tren per Europa? Anar a Salvar una línia de tren per consultar totes les nostres tarifes exclusives i començar a planificar la teva propera aventura!

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)