Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 06/11/2020)

Les excursions d’un dia amb millor puntuació per fer des de Berlín són imprescindibles tot i que Berlín és un lloc fantàstic per visitar! Hi ha prou llocs a Alemanya capital per mantenir ocupat durant dies. malgrat això, excursions d'un dia des de Berlín als pobles veïns i el camp pot oferir un excel·lent respir de les multituds. des palaus preciosos i parcs naturals originals de Potsdam amb l'esplendor natural dels rius Havel i Spree, L’entorn de Berlín ofereix un munt d'atraccions i coses a fer. La ciutat ferrocarril i el transport públic xarxes fan que sigui fàcil d'aconseguir fora de casa, i les visites organitzades faciliten el desplaçament més lluny si es desitja.

 

Excursió d'un dia des de Berlín: Potsdam

No hi ha escapament de Berlín es posa més atenció que Potsdam. Així que no vam poder tenir una llista de excursions d'un dia de Berlín sense ella. La raó és simple. dins 40 minuts comerciarà a la metròpoli per un dia de passeig entre els jardins i palaus d’aquesta antiga ciutat reial prussiana.

Comenceu el seu viatge d'un dia a Potsdam vagant cap al Antic barri holandès. L'arquitectura d'estil holandès bricked vermella de Potsdam barri holandès és únic, no només a Alemanya, sinó a tot Europa. Fins i tot als Països Baixos, la recerca de dependències que responen a Jan Bouman creacions del segle 18 a Potsdam és impossible.

Els trens de Berlín Potsdam

Dresden als trens Potsdam

Magdeburg als trens Potsdam

Els trens de Hannover a Potsdam

 

 

Excursió d'un dia des de Berlín: Muskau

La majoria de la gent ve a passar el temps penjant en el patrimoni Mundial per la UNESCO lloc, parc Muskau amb els seus impressionants jardins anglesos i el castell neorenaixentista envoltat d'un petit llac. Una mica especial sobre aquest parc és que la seva geografia s'estén a tots dos Alemanya i Polònia! Pel que un passeig pel parc inclou una visita a dos països en una sola presa. Ens agrada l'eficiència! No hi ha molt a fer a part d'això, de manera que una visita a Bad Muskau és millor aparellat amb altres atraccions com el pont de diables.

Els trens de Berlín Mala Maskau

Dresden als trens de Bad Maskau

Potsdam als trens de Bad Maskau

Magdeburg als trens de Bad Maskau

Muskauer Park Germany

 

Excursió d'un dia des de Berlín: Bremen

D'acord, D'acord! Sé que això és una mica d'un tram com una excursió d'un dia. Però una vegada que has estat allà, s'entén per què no podia deixar fora del nostre excursions d'un dia a partir de la llista de Berlín! Coses que fer a Bremen inclouen tenir el sopar en una jardí de la cervesa en un vaixell, penjant en el magnífic Schnoorviertel, caminant a poca distància del 100 meter long Böttcherstraße, i la relaxació amb cafè i pastís al base d'un molí de vent. Has de veure-ho per si mateix!

Els trens de Berlín Bremen

Hamburgo als trens Bremen

Els trens de Hannover a Bremen

Potsdam als trens Bremen

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

L'elecció final: Dresden

Dresden fa un dia meravellós viatge de Berlín! La ciutat és d'aproximadament dues hores amb tren de la capital alemanya. Es troba a mig camí entre Berlín i Praga, i és bastant petit i fàcil de navegar, el que significa que fins i tot amb només un dia vostè serà capaç de veure una mica.

El Elba divideix la ciutat; d'una banda hi ha el Altstadt (o Ciutat Vella), i per l'altre, ha la Neustadt (nova Ciutat), però suposo que ho, Altstadt és en realitat més recent!

Dresden va ser bombardejada a terra al final de WW2 (vos de llegir escorxador 5 abans de visitar, Si estàs en la història) i l'àrea de Altstadt va ser reconstruït exactament com era abans de la guerra, però alguns dels edificis només es van completar després 2000.

Els trens de Berlín a Dresden

Els trens de Hannover a Dresden

Potsdam de trens Dresden

Nuremberg als trens Dresden

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

A punt per sortir de Berlín per algunes excursions d'un dia? Agafar un taxi allà amb l'ajuda de Salvar un tren. Els càrrecs ocults, sense problemes, només diversió!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “Millor valorats Viatges per el dia per prendre de Berlín” al seu lloc? Vostè pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-berlin/?lang=ca ‎– (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)