Temps de lectura: 4 acta
(Darrera actualització de: 05/03/2021)

Teatres famosos d'Europa estan entreteixits en la tela de la cultura europea. teatres famosos d'Europa que prometen actuacions extraordinàries. Se li deixarà agitaste, mogut, i encantat! La naturalesa de les arts escèniques és fugaç i la creativitat floreix espectacularment. Aquests espurnes de brillantor viuen només en les nostres memòries. teatres famosos d'Europa creen una sensació d'exclusivitat i la raresa. És un breu instant en el temps per compartir, i que haurà de prendre el sol a la llum de la seva brillantor.

Aquestes són algunes de les nostres seleccions superiors dels teatres més famosos d'Europa, Simplement cal veure per als amants de la cultura:

 

1. Teatre de la Scala, Itàlia

Sembla lògic que començaríem a Itàlia, una influència dominant sobre els famosos teatres d'Europa. la Teatre alla Scalla és la llar de la famosa òpera italiana.

La majoria dels grans cantants de l'passat, en els últims dos-cents anys, han realitzat aquí. Moltes òperes famoses han tingut la seva primera producció aquí, com Otel·lo, Nabucco de Verdi, i Madame Butterfly de Giacomo Puccini.

Aquest teatre és gran i bell. Compta amb un museu on es pot llegir àrees privades que no estan generalment oberts a el públic. L'enorme auditori es construeix a partir de fusta i està cobert de vellut vermell decadent. S'està il·luminat per un llum d'aranya de cristall de Bohèmia.

Gènova als trens de Milà

Els trens de Roma a Milà

Bolonya als trens de Milà

Florència de trens de Milà

Teatre alla Scala de Itàlia està a la llista dels famosos teatres a Europa

 

2. El teatre de l'globus, Londres

El Teatre Globe es coneix com Shakespeare Globe. ventiladors insaciables de The Bard han de visitar aquest teatre famós a Europa. les obres de William Shakespeare mostren un profund coneixement de la naturalesa humana. El seu públic captiva treball. El seu domini de l'idioma anglès ha fet les seves obres i poemes atemporals peces de el geni.

Si vostè és un amant de Shakespeare, aquest és definitivament el lloc per visitar! Lord Camarlenc homes ho va cremar en el 1613. La reconstrucció moderna que es troba en el seu lloc avui es troba molt a prop de la seva ubicació original.

Vine a aquesta història de tres, A l'aire lliure amfiteatre per gaudir d'obres de teatre. Participar en els tallers. Asseguda l'conferències i etapes lectures. Hi ha un programa teatral molt concorreguda durant tot l'any i és una necessitat en la llista dels famosos teatres d'Europa.

Els trens Amsterdam Londres

Els trens de París a Londres

Els trens de Berlín Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

 

3. Paradis Latin, París

El Paradis Latin és contemporani venint cabaret aquest és el successor del teatre llatí original. El Teatre Amèrica va ser originalment encarregat per res menys que Napoleó Bonaparte al 1800.

Moltes estructures cremades durant aquest temps. Això inclou aquest. Reconegut per la seva elegància i estil, pel que si vostè està buscant teatre, el trobareu a un xou de cabaret parisenc de bona fe. En conjunció amb les actuacions de cabaret pendents, també es pot veure excepcionals acrobàtiques i de trapezi actes.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

teatre Paradis Latin, París

 

4. Volkstheater, Viena

El Volkstheater de Viena és una bella vista per a la vista. Es va obrir per primera vegada en 1889. És un dels més grans d’aquest tipus a tot el món als països de parla alemanya i és de visita obligada.

Construït com una contrapart més accessible per al Burgtheater, perquè era el lloc triat en el moment de l'alta societat, però les arts escèniques és perquè tots gaudeixin. A l'inici d'aquest gloriós teatre, l'atenció es va centrar en autors austríacs. avui, vostè pot ser testimoni d'un extens repertori que ha rebut reconeixement internacional.

El Rote Bar és a la planta superior de teatre. És un lloc decididament més formal. És aquí on es pot escoltar música ambiental, gaudir dels esdeveniments de club, així com la lectura i exposicions contemporànies.

Salzburg de trens de Viena

Munic als trens de Viena

Els trens de Graz a Viena

Praga Viena trens

Volkstheater de Viena es troba a la llista dels famosos teatres a Europa

 

5. El Teatre Nacional, Praga

No és d'estranyar que el Teatre Nacional de Praga ha estat anomenat, La capella d'or. Es destaca amb orgull en tota la seva glòria neorenaixentista. Vostè es sentirà com si fossis part de la noblesa a si mateix quan es visita aquest teatre famós a Europa.

El Teatre Nacional és rica en història però l'edifici original es va cremar en 1881. Una nació sencera es van reunir junts en suport de les arts escèniques. Ells van contribuir al fet que és reconstruït i tenir exactament com ho era abans.

Nuremberg als trens de Praga

Munic als trens de Praga

Els trens de Berlín Praga

Els trens de Viena a Praga

El Teatre Nacional de Praga

 

avui, venir i veure una espectacular varietat de ballet, obres de teatre, i òperes que inspiren i delecten, i per suposat, prendre un passeig amb Desar un tren per arribar allà!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “5 Teatres famosos d'Europa” al seu lloc? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)