Temps de lectura: 6 minuts
(Darrera actualització de: 11/04/2021)

Es pensa, encertadament, que el viatge és una cosa que comprar per ser o sentir-se ric! I no sempre cal separar-se dels seus diners guanyats per gaudir de les riqueses. Mentre teniu previst aventurar-vos a les illes tropicals besades pel sol, o pistes d’esquí cobertes de neu, o bé, el salvatge exuberant i verd, està prenent nombroses resolucions contínuament. Feu realitat el vostre somni en no fer el mateix massa complicat. Poseu-vos al costat del vostre grup i planifiqueu el pressupost. Fes que el viatge siga intel·ligent. Els viatges en grup són un mitjà excel·lent de tenir un gran companyeriat. Però no tots naveguen bé, si no està previst amb perfecció. Pot semblar irracional fer un seguiment de les despeses del viatge, però hi ha massa retrets ocults. Eviteu tots els atributs negatius relacionats amb els viatges de grup i planifiqueu lògicament. A continuació, consulteu els sis consells sense problemes que poden experimentar els vostres problemes per planificar un viatge en grup que sigui senzill.

 

1. Decidiu un pressupost de viatges

si! Tens raó! Primer heu de decidir la destinació per obtenir el coneixement de les despeses totals. Però a vegades resulta complicat, ja que totes dues estan interrelacionades. I també és un tema molt complicat. Tot i que teniu previst el vostre proper viatge amb un grup d'amics, no tots es poden permetre per igual. així, aconseguir un pressupost limitat, decidit per unanimitat. Tota la planificació serà fluida, ja que la majoria del grup no haurà de sentir-se pressionat en gastar una quantitat considerable. També, La presa de decisions per triar una destinació resulta més fàcil, sobretot, tenint en compte el pressupost fix. D'acord amb, vostè, juntament amb els altres membres del grup, pot trucar a les despeses addicionals com els vols, lloguers, menjar, sortides, i molt més. Cal una cooperació completa, mentre planifiqueu un viatge en grup, mantenir l’unitat.

Bitllets de tren de Luxemburg a Brussel·les

Tiquets d'Anvers a Brussel·les

Bitllets de tren d'Amsterdam a Brussel·les

Bitllets de tren de París a Brussel·les

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Divideix la despesa sencera en forma

Proveu d'esbrinar com es poden dividir les despeses. Decidiu els mitjans i formes de dividir els costos totals entre altres membres del grup. Per exemple, serà l’únic responsable de tota la reserva d’habitació d’hotel, o hauríeu de compartir el mateix per la meitat? O, us interessa assumir responsabilitats com la contractació de cabines i les sortides quotidianes? En moltes sortides en grup, la presa de possessió d'un determinat tros de treball és generalment lloable. Disminueix les complicacions i compensa tota la despesa relacionada amb els viatges.

Si teniu previst realitzar un viatge de grans pressupostos en breu, proveu de configurar un compte individual. Heu de fer el mateix amb antelació. Tots els implicats en el viatge en grup poden dipositar un import particular, mensual, per estalviar les molèsties d’última hora. És un acte més intel·ligent de fer-se amb els bons hotels, vols aeris, i una cuina excel·lent.

Tiquets de Munic a Zuric

Tiquets de Berlín a Zuric

Bitllets de Basilea a Zuric

Bitllets de tren Viena a Zuric

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Creu en vols econòmics i destins atractius però atractius

Mentre es troba a la planificació del viatge per a un grup, siguis una mica proactiu amb els teus diners. Centrem-nos en operadors comercials. Hi ha moltes companyies aèries rendibles, que alberga un bon nombre de paquets de viatges. Planifiqueu el moviment després de discutir els matisos ocults amb els companys del grup. Per exemple, podeu concretar el vostre pla de viatge a Roma, Atenes, i Istanbul via Malta. O sino, des del viatge en grup des de Berlín a Praga, Budapest i Riga són una elecció fantàstica! I què tal un viatge per carretera o experimentar un campament d’una setmana a la natura amb els companys de grup? La major part del temps, el clima actua com a obstacle. Independentment d’una baixada torrencial, sol ardent, o cops de vent, viatjar en un cotxe ajudat amb un tendal de cremallera, és una benedicció! S'adapta a la cobertura completa i l'ombrejat dels equipatges apilats, mentre que es fa tot experiència de viatge un relaxat.

Entrades Amsterdam - London Train

Entrades de París a Londres

Bitllets de tren de Berlín a Londres

Bitllets de tren de Brussel·les a Londres

 

4. Actuar de manera intel·ligent mentre demani menjar

Un viatge en grup és generalment reeixit quan no hi ha discussió o argumentació relacionada amb el menjar, sobretot. si! La majoria de viatges en grup generen el menyspreu quan sorgeix la pregunta amb la preferència alimentària de cada membre. En aquest tipus de situacions, El pensament positiu i l’alimentació saludable han de ser el vostre lema. La divisió al xec del restaurant garanteix problemes i confusió entre els companys de grup. Per exemple, en un grup de deu, una sola persona paga tota la factura d’un ampolla de vi, i més tard les altres persones del grup paguen en l’interval, es produirà una confusió important. Tan, creu en dividir el xec sempre. O sino, ho podeu fer a través de "parelles de companys". Col·loqueu la part amb un altre individu del grup i aneu pagant la factura..

Entrades de Milà a Roma

Billetes de tren de Florència a Roma

Entrades de tren de Pisa a Roma

Entrades de Tren de Nàpols a Roma

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Calcular bé les despeses

Voleu ser sòlid tecnològicament, i destaqueu com a persona intel·ligent entre el grup? Obteniu l’ajuda de les diverses aplicacions en línia que s’ajusten a totes les vostres necessitats, relacionades amb despeses. Jurament per aplicacions com De manera dividida o Document de Google, ja que tots dos permeten accedir a tots els presents del grup, visualitzar i editar, segons el seu requisit. Però estigueu atents als seus aspectes positius i negatius.

Creeu un grup en aquestes aplicacions, on els membres del grup poden iniciar la sessió ràpidament i poden dividir la despesa sencera en percentatges. Les alertes envien recordatoris amistosos a les diverses persones preocupades per netejar la factura. Mentre planifiqueu l’actualització de les despeses del viatge en grup, Eviteu mantenir un compte o establir-vos en els pagaments de forma verbal. Recordeu-ho per viure tranquil viatge per davant.

Bitllets de tren d'Amsterdam a París

Billetes de tren de Londres a París

Entrades de Rotterdam a París

Bitllets de tren de Brussel·les a París

 

 

6. Resoleu tots els punts (Si n’hi ha)

Un cop gaudiu del vostre viatge en grup i aterreu feliçment a casa vostra, és el moment de liquidar les factures antigues (si n’hi ha)! És millor liquidar qualsevol deute antic, durant el període de temps que heu acceptat. D'una altra manera, és un equipatge! Molts prefereixen pagar via diverses aplicacions en línia, ja que sona experimentat. I a alguns individus més intel·ligents els agrada pagar en persona, en efectiu. Assegureu-vos que pagueu aproximadament una setmana. O sino, Vas a perdre la invitació per al proper viatge en grup.

Vegeu també: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Entrades de tren de Brussel·les a Amsterdam

Entrades de tren a Londres a Amsterdam

Bitllets de tren de Berlín a Amsterdam

Entrades de tren de París a Amsterdam

Settle All Dues (If Any)

 

conclusió

No és cap, però molts creuen erròniament que viatjar arreu del món mai és possible sense una targeta de crèdit o un flux de caixa il·limitats. O si algú patrocina tot el viatge! Però és millor no creure en el mateix. Està segur que no hi ha cap viatge sense cap despesa. Les directrius esmentades anteriorment us mantindran junts i la vostra banda de fugides junts per a molts propers viatges. Sigueu clars amb les vostres decisions, i coopera amb els altres companys de viatge, llavors el viatge en grup no serà menys que un somni!

 

Recorre el continent en tren i reserva amb Salvar un tren!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “6 Consells estalviadors per planificar un viatge en grup sobre el pressupost” al seu lloc? O es pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb una enllaç a aquest missatge de l'bloc. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)