Temps de lectura: 11 minuts
(Darrera actualització de: 01/04/2021)

França ha estat durant molt temps un favorit i una de les destinacions turístiques més destinacions a Europa. Atès que és el país més gran d'Europa occidental, que té sentit per als viatges en tren. El govern francès ha invertit en línies d'alta velocitat (D'or de gran velocitat de la línia TGV) i trens d'alta velocitat (Tren d'Alta Velocitat gran tren TGV d'or). Hi ha més de 1056 milles (1700 km) de línies dedicades d'alta velocitat, així com a milers de milles de línies principals i més petits. Gairebé tot el país és accessible a través de ferrocarrils francesos. trens de França són eficients, ràpid, i et portarà a on vostè vol anar dins el país, així com cap a o des de qualsevol país veí. Si vostè és un viatger per primera vegada a França, la millor manera de moure per l'ús dels viatges en tren és a través d'una acurada planificació de viatges. malgrat això, la xarxa ferroviària pot ser una mica confús, especialment quan vostè no parla o llegeix Francès. Per ajudar a entendre el sistema de tren a França, hem creat una guia completa per als viatges en tren a França.

En aquesta guia, trobarà tot el que necessita saber per crear el seu pla personal de viatge. També anem a proporcionar informació sobre les diferents companyies de trens que operen a França i en els tipus de trens. Li donarem valuosos consells sobre la compra de bitllets pel preu més baix, la navegació pel sistema ferroviari, els beneficis de passis de tren, i moure per França de París. Segueix llegint El viatge guia completa a França per tren per descobrir com els viatges a França amb tren.

 

Com Entrades per comprar de tren a França

On puc comprar els bitllets de tren per al meu viatge a França?

Hi ha diversos mètodes o llocs web fàcil i convenient per a la compra de bitllets de tren a França. Ells són bastant fàcils d'usar, però molts d'ells vénen amb les seves pròpies peculiaritats i rareses que hem d'assenyalar.

 

Desar un tren és una empresa que digitalitzat i ferrocarril revolucionat venda d'entrades. Visita la seva pàgina web, Comparar tarifes de tren, triar la línia de tren, i el tipus de seient que desitja. Vostè pot pagar amb la targeta de crèdit o fins i tot bitcoin. En cas que el preu del seu bitllet de tren cau, la plataforma li permetrà saber i l'ajudi a canviar-lo per un preu més baix.

 

Wgallina accedint al lloc web oficial de ferrocarrils francesos, el més probable és redireccionat a RailEurope.com, que és el soci oficial nord-americana de ferrocarrils francesos. malgrat això, no sempre va a trobar les tarifes més econòmiques de Rail Europe. per tant, Sempre heu de parar atenció que les tarifes més barates de la ruta del tren es troben a Save A Train.

 

Amsterdam als trens de París

Els trens de Marsella a Niça

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

A l'estació de tren

Hi ha dues formes de comprar bitllets de tren a l'estació francesa - d'una taquilla i en la màquina expenedora. Angloparlants ells poden comprar en qualsevol cas, però si el seu anglès no és molt bo i no pot comunicar-se amb la persona a la taquilla així, La màquina expenedora és la millor opció. És fàcil de navegar, i fins i tot es pot canviar la seva configuració d'idioma. La compra de bitllets de la màquina expenedora requereix un xip & PIN de la targeta de crèdit.

 

Com he recollir el meu bitllet en línia?

Hi ha diversos mètodes de recollida de les seves entrades:

 • Recollida a l'estació. Per recollir les seves entrades a l'estació, es pot utilitzar un número de confirmació de la reserva o targeta de crèdit (la mateixa que utilitza per comprar les butlletes).
 • Imprimir a casa les entrades. Després de rebre els bitllets electrònics, pot imprimir i mostrar-los que el conductor d'el tren que comprova les entrades.
 • bitllets electrònics. Si no voleu imprimir les seves entrades, es pot descarregar al seu telèfon o tauleta. Que només pot mostrar el conductor del seu bitllet a través de la pantalla del seu telèfon o tauleta.
 • entrades enviades per correu. Alguns serveis ofereixen l'opció d'enviar-li les butlletes per correu regular. malgrat això, que és un procés molt lent, i per tant, no és una opció recomanada.

 

He de comprar bitllets de tren amb antelació?

Pot ser confús saber què bitllets de tren es poden comprar en qualsevol moment i que ha de ser comprat amb antelació perquè hi ha diversos tipus de trens i diferents serveis de tren.

Els trens regionals / locals. Els trens regionals i locals es connecten les zones suburbanes i regionals. RER i Transilien Connectar els suburbis de París, mentre TER trens (Tren Expres regional) són els trens regionals que connecten els centres regionals amb ciutats més petites. No ha de comprar els bitllets de tren regionals i locals d'anticipació, només els comprar just abans de la sortida.

 • trens Intercités (I C). Un tren Intercités és un tren exprés que no ho fa el viatge en les línies d'alta velocitat i connecta ciutats, així com les distàncies més curtes. Podeu adquirir entrades IC prèviament per obtenir un descompte.
 • Els trens d'alta velocitat (tren d'alta velocitat). TGV són els trens més ràpids a França, i les butlletes per a ells estan disponibles per a la compra 90 dies d'antelació. Els preus per a ells continuen augmentant a mesura que s'acosta la data de sortida, així que reservi hora pel preu més baix. Un bitllet comprat 90 dies d'antelació podria costar 30 €. Però si hagués de comprar-los uns dies abans de la sortida, el preu del bitllet podria arribar a ser de 100 €.
 • Els trens internacionals. Les mateixes normes sobre reserva anticipada s'apliquen als trens internacionals, perquè aquests també són trens d'alta velocitat.

 

Quins són els beneficis de bitllets passi de tren?

Hi ha una àmplia gamma d'entrades passi de tren que pot utilitzar per viatjar per tot França en tren. Alguns d'ells permeten als viatges dins de França i altres països europeus, i després hi ha els bitllets de tren que són únicament per al recorregut dins de França. A diferència de les entrades regulars de tren, entrades sobrepassa la borda vénen amb alguns avantatges:

 • Flexibilitat. Amb un bitllet passi de tren, s'obté viatges il·limitats en tren. Només has d'anar a l'estació sempre que ho desitgi, estampar el passi de tren a l'oficina de l'estació de tren i en el pròxim tren disponibles.
 • descomptes. Passis de tren normalment vénen amb inclusions de descomptes per a les atraccions, per la qual cosa l'elecció ideal per viatgers de pressupost. Poden ser un gran estalvi de diners, que és la principal raó per la qual la gent compra bitllets de tren. bitllets de tren d'última hora poden ser costoses si no reservar amb antelació.
 • conveniència. No cal que preocupar-se de comprar un bitllet cada vegada que vol prendre un tren, però heu de tenir flexibilitat ja que no tindreu lloc a tots els trens que desitgeu.

 

bitllet que passi de tren he de comprar?

A l'comprar un bitllet passi de tren, es pot triar entre la França Country Pass i Abonament de diversos països (Eurail Global Pass).

El França Country Pass és la millor opció si vostè està viatjant a França, ja que ofereix viatges sense límit en la xarxa ferroviària nacional (incloent interurbà, TER, TGC, etcètera). Es pot triar entre 1 a 8 dies de viatge dins d'un mes, així com triar entre la primera i segona classe. A reserva de seient es requereix a més d'una passada de tren per viatjar en trens d'alta velocitat. Amb aquest passi, també rep descomptes en diversos autobusos, transbordadors, creuers, hotels, museus, i altres atraccions.

El Eurail Global Pass és una millor opció si també planeja viatjar als països veïns. Aquest passi diversos països ofereix viatges il·limitats a 31 diferents països d'Europa (entre ells França). Amb passis Eurail, no hi ha límit a el nombre de vegades que es pot agafar un tren. Trieu 3, 5, o 7 dies de viatge aquí a un mes o 10-15 dies de viatge en dos mesos. Recordeu fer reserves abans de la sortida.

La majoria dels passis de tren estan basats en paper, i vostè haurà d'escriure la data de la seva sortida abans que el primer viatge de cada dia. Les reserves de seients per a trens d'alta velocitat li costarà entre € 10 i € 20 per seient, mentre que les reserves de viatges internacionals van des € 35-89 € per seient (depenent de la destinació).

Una nota important: Rail Pass és única bona relació qualitat-preu si s'entrena viatges a més de 14 dies si viatgeu per menys de bitllets de tren punt a punt, com ara les ofertes de Save A Train, que ofereixen una millor relació qualitat-preu.

Horaris de tren de Marsella a Lió

Horaris de tren de París a Lió

Lió als trens de París

Lió als trens d'Avinyó

 

 

Com entrades per a ús de tren a França?

En els trens regionals i locals, pot ser que hagi de viatjar amb un bitllet físic. Anar a una caixa de validació abans de la seva sortida per validar o "segell" el seu bitllet. Si no es valida abans de la sortida, esperar que el conductor d'acabar amb ella, mentre que al tren. No hi ha reserves de seients per als trens regionals i locals, de manera que només seure a qualsevol lloc.

En els trens d'alta velocitat, hi ha un temps específic imprès en el seu bitllet, i el bitllet és vàlid només perquè el temps especificat. No hi ha necessitat de validar les seves entrades perquè té una reserva de seient. Assegureu-vos que trobar el cotxe adequat i el seient (els números estan escrits o impresos en la seva bitllet).

Els trens de París a Rouen

Rouen als trens de París

Els trens de París a Calais

Rouen als trens de Calais

paper train tickets

 

Moure per França Des de París

Quan els turistes vénen a França, la majoria d'ells converteixen París en el seu punt de partida per als viatges en tren dins del país. Quan s'inicia a París, es pot arribar a gairebé qualsevol destinació dins el país. Aquests són alguns dels principals destinacions servides des de les estacions de tren de París.

 • Estació d'Austerlitz o L'estació de tren d'Austerlitz – Bordeus, Llemotges, Poitiers, Tolosa, Biarritz, Tours, i l'oest d'Espanya.
 • L'estació de tren Montparnase o Estació de Montparnasse Tot TGV fins a l'oest de França (Rennes, Nantes, Brest, Bretanya)
 • Estació del Nord al nord-est de França, Valenciennes, Lille, Calais; Brussel·les, colònia, i Amsterdam (Thalys); Londres (Eurostar).
 • Estació de LióA al sud de França. Montpeller, Dijon, Lió, Clermont-Ferrand, Besançon, Marsella, Niça. Mulhouse, a l'est de França. Catalunya (Girona, Barcelona), Itàlia, i Suïssa (Ginebra, Zuric).
 • L'estació de tren de Saint Lazare o Gare St. Llàtzer – li Havre, Rouen, cauen, Cherbourg.
 • estació de l'Est Nancy. Reims, Metz, Estrasburg, Luxemburg, i Alemanya.

La Rochelle als trens de Nantes

Els trens de Tolosa a la Rochelle

Els trens de Bordeus a la Rochelle

Els trens de París a la Rochelle

 

Els millors consells per viatjar a França per tren

Posem a la seva disposició una llista de consells que faran del seu viatge en tren a França més convenient i agradable.

 • Arribar d'hora a l'estació de tren. Assegureu-vos d'estar a l'estació de tren, al menys, 20 minuts abans de la sortida, o fins i tot abans, si vostè viatja des de les estacions de tren enormes, com ara l'estació de el Nord de París. Per a un turista que no parla francès, no hi ha res pitjor que arribar a pocs minuts abans de la sortida sense tenir la menor idea d'on anar. A l'arribar prou aviat li donarà temps per comprovar la Junta de sortida per a la informació de l'estació, identificar quina plataforma surt el seu tren, i trobeu la plataforma adequada.
 • Mai deixi el seu equipatge desatès. És possible que vulgueu caminar a una botiga propera per a alguns aperitius o aigua. Si decideix caminar, no deixi la seva bossa, fins i tot sense atenció per un segon. D'una altra manera, corre el risc de tenir el seu equipatge robat per lladres experimentats. Les principals estacions de tren a França (Incloent París Gare du Nord, Paris Gare de Lió, i l'estació està a Paris Austerlitz) tenen taquilles per deixar l'equipatge en diverses mides. Abans d’entrar la zona del vestuari, esperar a tenir les maletes radiografiat. Un cop a bord, col·locar el seu equipatge dins de la seva vista en lloc d'en els espais dedicats equipatge.
 • empacar menjar. Els passatgers se'ls permet portar els seus propis aliments i begudes en els trens, que és ideal per passejades en tren de llarga distància. Alguns trens tenen una cafeteria a bord, i la majoria d'ells tenen un carro del carretó que ve al voltant. desafortunadament, el carro no sempre ve, i el cafè pot ser tancada. El menjar i begudes a bord també són més cars. A estalviar diners, embalar vostè mateix un pícnic amb el seu menjar favorit abans de cada viatge. Hi ha diverses botigues de conveniència en la majoria de les estacions de tren on es pot comprar menjar i begudes.
 • descarregar una planificador de ferrocarril aplicació al seu telèfon. Hi ha una gamma de planificador de ferrocarril aplicacions que pot instal·lar i utilitzar per fer el seu tren viatja més convenient. El nostre article conté tot els detalls i horaris dels trens dels trens europeus, i algunes aplicacions no requereixen una connexió a Internet. Amb una aplicació de planificador de ferrocarril, sempre sabrà si el seu tren va a arribar tard (i per quant de temps) o en el temps, així com quina plataforma va arribar / sortida. En ciutats principals com París, no hi ha una sola “principal” estació, i és fàcil confondre una estació a una altra. Amb l'aplicació correcta, vostè pot estar segur que es baixi a l'estació correcta.
 • equipatge. Quan es tracta d'equipatge, vostè pot portar tot el que pot portar ja que no hi ha límits de pes. Pot emmagatzemar les seves bosses de sobrecàrrega, darrere del seu seient, o en un portaequipatges en el seu cotxe.
 • De primera classe i entrades de segona classe. No hi ha molta diferència entre els cotxes de primera i de segona. malgrat això, és més tranquil a la primera classe, i els seients són una mica més gran. cotxes de segona classe també són perfectament còmode. Val la pena esmentar que els bitllets de primera classe costen aproximadament 1,5 vegades més que el preu de la segona classe.
 • No es pot reemborsar bitllets barats. Potser l’única desavantatge dels bitllets barats és que no es poden canviar ni reemborsar.
 • màquines d'autoservei. Quan s'utilitza una màquina expenedora de bitllets d'autoservei, es pot triar l'opció d'idioma Anglès, així que no hi ha necessitat de preocupar-se si vostè no parla francès.
 • Portar una bicicleta. En els trens locals i regionals, es pot prendre una bicicleta amb vostè de forma gratuïta. TGV i Intercity Nit (els trens nocturns) en algunes rutes li permeten prendre una bicicleta per un mòdic preu (en general al voltant de 10 €). En altres trens TGV, vostè haurà de posar la seva bicicleta en una bossa de moto cremallera.
 • Establiment de les connexions. Al llarg de l'recorregut, el seu viatge podria requerir de canviar de tren. trens de commutació són generalment ràpid i fàcil, així que no hi ha necessitat de preocupar-se si vostè no té prou temps entre trens. Una connexió de tren podria implicar caminar a l'altre costat de la plataforma o de l'altra part de l'estació de tren.
 • Conèixer els noms de les estacions de tren. Les grans ciutats tenen múltiples estacions de tren, que pot crear confusió. Si no pot memoritzar els seus noms, escriure-les en un full de paper, guardar-los en el seu telèfon, o utilitzar una aplicació de planificador de ferrocarril.
 • Ment les vagues de tren. França és coneguda per vagues de tren, i sempre adverteixen a el públic abans d'entrar en una. Mentre que alguns trens seguiran funcionant, vagues són una cosa que prestar atenció a si es vol evitar més inconvenients.
 • L'ús de l'encenall & PIN de la targeta de crèdit. Per comprar un bitllet en una zona d'entrada automatitzat, es necessita un xip & PIN de la targeta de crèdit, així que assegureu-vos que coneix el seu codi PIN, encara que nosaltres no ho recomanem, ja que és molt car.

Els trens de París a Marsella

Els trens de Marsella a París

Els trens de Londres a París

Marsella per trens de Clermont Ferrand

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Totes les ciutats importants a França estan connectades per tren d'alta velocitat – la xarxa de trens d'alta velocitat amb trens que viatgen a velocitats de gairebé 200 mph. A aquestes velocitats, totes les zones de França són al vostre abast.

 

Hem dissenyat aquesta guia “Completa guia per viatjar a França per tren” per donar-li una sòlida comprensió de com funciona el sistema ferroviari francès i l'ajuda si vostè està pensant en agafar un tren, però no sabeu què fer o per on començar. Si vostè està en una aventura amb motxilla, un viatge de negocis, o en unes vacances en família, t'hem cobert, Guardar Un tren és la lloc per comprar bitllets de tren.

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “La guia completa per viatjar a França per tren” al seu lloc? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)