Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 29/03/2020)

Sóc un àvid viatger i que també una viatja sola. El millor d'això és que s'arriba a veure el món i vostè no ha d'esperar a que qualsevol pugui obtenir gratis i després planificar un viatge i prendre les seves conveniències en la preferència. Així que quan vostè està viatjant en solitari s'arriba a planificar el seu viatge a qualsevol lloc que desitgi anar i com i quan vol anar. A l'veure França ha estat en la meva llista de tasques des de fa força temps i sobretot per fer aquest viatge en tren era una cosa que estava planificació fer. També, per ser al costat segur i no tenir un viatge perdut, vaig decidir El meu llibre de bitllet de tren en línia i per avançat.

 

planificar el seu viatge

La planificació de les dates

Llavors, com començo amb el meu llibre bitllets de tren en línia? El primer pas abans de reservar els bitllets de tren que necessitava per entendre la durada del meu viatge i també saber, els quals eren els llocs que volia veure. Com es va traçar el mapa de França? Això em va ajudar a entendre el que era la finalitat que jo seria visitar tots i cada un d'aquests llocs.

 

Una vegada que havia presentat la, i després va venir la tasca de fixar les dates i també el temps que anava a passar a cada lloc. Reservar meu bitllet de tren necessita a mi molt específic sobre la data i hora del meu viatge. Per tant la planificació necessària per a ser perfecte.

Colonia als trens de Frankfurt

Munic als trens de Frankfurt

Hannover als trens de Frankfurt

Hamburg als trens de Frankfurt

 

 

Reserva de bitllets de tren en línia

Encara que hi ha un benefici del llibre meu bitllet de tren a través del web és que només es pot utilitzar el mateix portal de nou per fer canvis a la reserva; amb el tipus de persona que era el que volia que per ser l'última opció. Després va venir el pas del llibre que el meu bitllet de tren en línia. Amb totes les dates i hores de viatge ara en el seu lloc, reserva a través de portals en línia com www.saveatrain.com fet que la tasca relativament fàcil. També, només se sent bé esmentar que també cal anar amb compte amb el lloc web que s'utilitza per al llibre de la meva bitllet de tren en línia. La raó principal és que la majoria dels costos de llocs web han ocults, de la mateixa manera que les taxes de processament i càrrec per.

Amsterdam als trens de Londres

Els trens de Londres a Rotterdam

Els trens de París a Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

La vida més fàcil

Avui tecnologia Definitivament havia fet les nostres vides similars i fet viatjant tothom relativament fàcil, assegurant que reservar els seus bitllets de tren en línia sense problemes i estar segur sobre el viatge que necessita per dur a terme. I reservar els meus bitllets de tren en línia, fer que?

Gènova als trens de Milà

Els trens de Roma a Milà

Bolonya als trens de Milà

Els trens de Verona a Milà

 

El nostre objectiu és fer la vida més fàcil quan s'entrena viatges, fer-nos saber si hi ha alguna cosa que podem fer millor (si es llegeix fins al moment que es mereix un cupó, de manera que per 5% utilitzar el descompte del cupó: cupó de correu electrònic) – https://www.saveatrain.com

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmake-your-life-easier-with-save-a-train%2F%3Flang%3Dca – (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)