Temps de lectura: 7 minuts
(Darrera actualització de: 11/06/2021)

Quan es planifica un viatge a Europa, s'enfronta amb tantes opcions! una infinitat de llocs i experiències, que es pot viatjar durant anys i encara se sent com que ha perdut una mica essencial. Això pot conduir a fer el errors de viatge d’excés de compromís, i deixar de banda els detalls més petits que fan els viatges i els viatges amb tren tan màgic. Som aquí per dir-li el que no ha de fer i com planificar un viatge a Europa, de principi a fi!

 

punta 1: Limitar la cerca

Abans que pugui experimentar autèntiques tapes espanyoles, places a Roma, o terrasses al terrat a Praga, Es requereix una mica important d'administrador! En poques paraules, com més preparat estigui quan es planeja un viatge a Europa, les majors possibilitats de diversió i un viatge lliure d'estrès a l'altura de les seves expectatives.

Així que aquí teniu un consell per guardar un tren: triar entre els cinc primers, Deure-DOS perquè l'aventura europea! Potser’s potable a la Hofbräuhaus en Munic, o prendre una excursió pel canal de Amsterdam, o David-examinar des de molts angles – a Florència. El que sigui això, marcar els baix i planificar el seu viatge al voltant d'ells. Preferibles pels trens.

Els trens de Milà a Florència

Els trens de Londres a París

Entrades de tren de Praga a Berlín

Bitllets de tren de Frankfurt a Munic

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

punta 2: No eviti els clixés.

Ara que hem establert que cal planificar un viatge a Europa, següent és l'elecció dels seus primers destins. En l'esperit de YOLO, és possible que vulgueu anar fora dels camins i la recerca de joies ocultes dins de les ciutats. No obstant això, l'última moda a tu que vol anar en contra de les destinacions principals, molts de vosaltres voleu prendre un seient. En un autobús turístic. Hi ha una raó per llocs com El Coliseu, la torre Eiffel, i Pont de Carles són tots extremadament popular entre els turistes: que són impressionants! No creieu que haureu d’aconseguir fora del camí colpejat només pel bé. Si el gran atraccions apel·lar a vostè, a continuació, anar a veure'ls.

Per la mateixa raó, no tractar el guia com l'Evangeli. Es podria dir que el Louvre és un absolut ha de fer en una viatge a París, però potser tindria una millor recerca per dia Blek li Rat peces en les parets de l'carreró. Flexibilitat, quan viatge, és clau, sempre!

Els trens de Londres a Frankfurt

Els trens de Brussel·les a Londres

Entrades de Londres a Colònia

Bitllets de tren de Londres a Brussel·les

 

punta 3: Les dates de viatge són crucials quan es planeja un viatge a Europa

Viatge en el temporades baixes. mesos populars són juliol, Agost, i setembre. Són terriblement ocupats, per no esmentar cara! Si planeja un viatge a Europa a l'estiu, que va a compartir cada experiència amb milions i milions dels seus amics més propers. L'allotjament serà reservat, o car i trens seran molt més completa, veure que són la millor manera de viatjar!

Amsterdam als trens de Londres

Els trens de Londres a Rotterdam

Els trens de París a Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

punta 4: Reuneix els teus documents de viatge com a part del pla d’un viatge a Europa

Si vostè no té un passaport, llavors millor obtenir el esquerdament! Es prendrà com a mínim quatre a sis setmanes des del moment de la sol·licitud perquè rebi una. (Depenent de quin país vivim, és clar,) serveis d'emergència poden accelerar el procés de, però li costarà. El millor és fer-se càrrec d'això amb prou antelació abans del seu viatge. Ja té un passaport? Comproveu la data de caducitat! Alguns països poden negar-li l'entrada si es venç dins 6 mesos de la seva arribada. Eek!

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

 

 

punta 5: El lloguer d'un cotxe.

volent llogar un cotxe quan es planeja un viatge a Europa? Vos de tenir una llicència de conduir vàlida. Algunes empreses de lloguer de cotxes també exigir als viatgers a tenir una llicència de conduir internacional, a més de la seva llicència de conduir del seu país d'origen.

Bitllets de tren Estrasburg a París

Els trens de París a Marsella

Els trens de Roma a Milà

Els trens de Ginebra Zurich

 

punta 6: No sobre el paquet del seu itinerari amb massa destinacions.

Com es va esmentar abans, és fàcil comprometre’s en excés i provar d’extreure’n massa. És totalment comprensible. La seva llicència preciosa ha de ser utilitzat també, pel que és fàcil de tractar sobre-empacar seus itineraris en la planificació d'un viatge a Europa. malgrat això, això pot ser costós (per no parlar de esgotadora), com l'excés d'embalatge de viatges amb massa destinacions en molt pocs dies condueix a més temps a la carretera, i més gas o bitllets de tren. En casos extrems, que pot sabotejar un viatge, convertint-lo en un esborrall d'hotels check-ins i check-outs (amb l'embalatge i desembalatge constant), mentre veu una carrera paisatge visitat mai-més enllà de les finestres del tren. Si és possible, afluixa. vas estalviar en el transport i guanyar més temps per explorar les seves destinacions.

Bitllets de tren de Brussel·les a Rotterdam

Tiquets de Anvers a Rotterdam Train

Billetes de tren de Berlín a Rotterdam

Billetes de tren de París a Rotterdam

 

 

punta 7: Canvi de moneda

Els viatgers perden molts diners comprant euros del seu banc (o pitjor encara, d'una canvi de divises) abans d'arribar a Europa. Això es tradueix en elevats honoraris! pel que no descuidi aquest tema quan es planeja un viatge a Europa.

El nostre consell és anar immediatament a un caixer automàtic quan estigui a Europa i retirar diners en efectiu amb la targeta de caixer automàtic. És fàcil, i el tipus de canvi que s'obté per la transacció és gairebé segur que millor que qualsevol taxa fins i tot hem rebut dels bancs d'origen. Truqui al seu banc abans de sortir a preguntar sobre les taxes internacionals de transacció en caixers automàtics, així com per informar-los que es va a utilitzar la seva targeta a l'estranger. Si no els diu, pot alertar-los de pensar que és un frau, i bloquejarà la targeta. També, pregunti si el seu banc té ubicacions internacionals o associacions amb locals bancs a Europa.

Entrades de Frankfurt a Cologne Train

Tiquets de Brussel·les a Colònia

Entrades de Viena a Colònia

Entrades de Stuttgart a Cologne Train

 

punta 8: El que es perd en els gronxadors, vostè guanya en les rotondes

No sacrifiqui la seva ubicació per als petits estalvis d'hotels. nosaltres recomanar donant preferència al seu Airbnb o un hotel amb la ubicació més central quan es planeja un viatge a Europa. Els viatgers de pressupost, en particular, tenen una tendència a triar un hotel en un lloc vast que és 5 € més barat que un que és més central. vas estalviar temps i diners en transport (especialment si acaben prenent taxis).

Munic als trens de Basilea

Tiquets de Zuric a Basilea

Tiquets de Berna a Basilea

Tiquets de Ginebra a Basilea

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

punta 9: No oblideu trucar al vostre operador de telefonia abans de planificar un viatge a Europa

Truqueu a la companyia una vegada que es completa a planificar un viatge a Europa i aconseguir un pla d'if planeja usar el seu telèfon, i després vos de configurar el seu telèfon per evitar càrrecs de dades accidentals (en resum: desactivar les dades de mòbils i restringir el nombre d'aplicacions que es poden utilitzar dades mòbils). I, com un pla, s'adhereixen a alliberar xarxes Wi-Fi per descarregar i enviar missatges de correu electrònic, comprovant la web, i utilitzant aplicacions. Europa té molts punts d'accés wifi, pel que no va a estar fora de contacte per molt temps. alternativament, comprar una targeta SIM del seu telèfon quan s'arriba a Europa.

Bitllets de Rímini a Milà

Billetes de tren de Roma a Florència

Entrades de Tren de Torí a Milà

Entrades de tren de Venècia a Milà

 

punta 10: Hi ha una aplicació per això

Eightydays és una aplicació de viatge impressionant que pot ajudar a planejar un viatge a Europa, mentre que donant als viatgers una mirada fàcil en les opcions disponibles quan viatja a través d'Europa.

Els usuaris comencen escollint una ciutat per iniciar i acabar en (per ara, cal iniciar i acabar el viatge en el mateix lloc). A continuació, seleccioneu la data de sortida, la durada de la viatge serà i quants destinacions per incloure. Els usuaris també poden triar si volen mirar a ciutats d'Europa, la Unió Europea, o simplement la zona Schengen. L'aplicació crearà un itinerari, completar amb taxes d'Airbnb a cada ciutat, per a aquells amb un pressupost.

És possible continuar opcions arrossegant els peus fins que l'aplicació es topa amb un itinerari que es veu bé. I no es preocupi pels viatges inconvenient: El lloc diu jull específicament aeroports llunyans i sortides al matí que es poden drenar viatgers en el camí.

Tot i que no és (encara) un sistema perfecte per reservar un sencer viatge per Europa, Eightydays poden ajudar a donar als viatgers una millor idea dels punts de preu per a diferents trajectes mentre que potencialment els introducció de destins Potser no tinguin prèviament considerat.

Els viatgers poden utilitzar-lo la pàgina web Eightydays o el recentment llançat iOS per planificar els seus viatges europeus.

Horaris de tren de Lió a Londres

Horaris de tren d'Amsterdam a Anvers

Horaris del tren de Brussel·les a Frankfurt

Tiquets de Brussel·les a Magúncia

 

És clar, la millor manera de viatjar en tren és sempre! Desar un tren és la millor manera de comprar les seves entrades. Si està per reservar els seus bitllets de tren, feu clic a l'enllaç https://www.saveatrain.com per rebre grans descomptes.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen un crèdit amb una enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)