Temps de lectura: 5 acta
(Darrera actualització de: 18/02/2020)

El primer que la gent pensa quan un es pregunta ¿Quin és la manera més ràpida dels viatges a Europa està volant. No obstant això, no estem d'acord! Mentre que el vol real pot ser més ràpid, no hi ha res més lenta que els aeroports de limitar la quantitat de temps de viatge en realitat s'estalvia. També acaba sent més car una vegada que es té en compte la unitat que es necessita per arribar als aeroports, massa! Ni tan sols el que puguem començar a les carreteres congestionades, terminals gegantins, les línies interminables per al registre i passen a través de la seguretat, i equipatge retards de reclamació a la seva arribada es sumen!

Crec que tots estem d'acord que el viatge en autobús és un no-no! Especialment quan es compara amb la comoditat que s'obté amb els trens. Encara no està convençut sobre Què és la manera més ràpida dels viatges a Europa està encara? Segueix llegint!

 

Quin és la manera més ràpida dels viatges a Brussel·les:

els trens són la manera més ràpida dels viatges

 

La millor manera de els viatges de Brussel·les és en tren. Les entrades es poden reservar a través de Save Un tren en qüestió de minuts i sense càrrecs ocults. Brussel·les és un lloc fascinant, amb impressionant arquitectura i una història fascinant empaquetat en cada carrer i carreró.

Brussel·les realment té alguna cosa per a tothom i ofereix grapes europees tals com l'art i l'arquitectura juntament amb més atraccions inusuals. No visitar Brussel·les, si vostè està en una dieta com les patates fregides, musclos, i cervesa aviat haurà de caure. La millor part de Brussel·les és que també és súper accessible amb tren i es pot visitar altres ciutats d'Europa amb facilitat i rapidesa. Vam fer els càlculs per vostè 😉

 

Viatjar des de Brussel·les a París

El viatge des Brussel·les París es pot fer en tren en poc menys de 1:30 h. freqüents trens directes surten des de Brussel·les arriben a París’ Estació del Nord durant tot el dia. Vols des de Brussel·les a París’ Charles de Gaulle prendre el relleu 5 hores quan es tenen en compte els temps d'espera d'aeroport.

Viatjar des de Brussel·les a Londres

El viatge des Brussel·les Londres es pot completar en poc més de 2 hores. El mètode més ràpid de transport és viatjar en tren, amb els trens Eurostar directes freqüents que arriben a l'estació de St Pancras de Londres durant tot el dia. Vols des de Brussel·les aeroport de Heathrow prendre el relleu 5 hores quan es consideren els temps d'espera d'aeroport.

Viatjar des de Brussel·les a Amsterdam

viatjar de Brussel·les Amsterdam té poc menys de 2 hores en tren. freqüents trens directes arriben a l'estació central d'Amsterdam durant tot el dia. Vols des de Brussel·les a Schiphol d'Amsterdam aeroport encarregar-se'n 5 hores quan es tenen en compte els temps d'espera d'aeroport.

Viatjar des de Brussel·les a Lió

El viatge de Brussel·les a Lió triga aproximadament 3:30 h. El mètode de transport més ràpid està viatjant amb tren, amb trens directes freqüents d'arribar a Lió durant tot el dia. Vols des de Brussel·les a Lió prenen just a sota 6 hores quan s'inclouen trànsit de l'aeroport i els temps d'espera.

Viatjar des de Brussel·les a Frankfurt

Es necessita una mica més de 3 hores viatjar en tren de Brussel·les Frankfurt. Hi ha trens directes que arriben a Frankfurt freqüència durant el dia. En comparació, Vols des de Brussel·les a Frankfurt encarregar-se'n 5 hores quan el temps de trànsit de l'aeroport es pren en consideració.

Quin és la manera més ràpida dels viatges a França:

la manera més ràpida dels viatges a París

Qui no estima França? Hem escrit un sens fi de blocs en les millors parts de França. de consells per viatjar en tren de París a Niça a on es pot trobar les millors patates fregides a França o restaurants amb estrelles Michelin a França, si ho prefereix. fonamentalment, vols aneu a arribar tan aviat com sigui possible! La forma més ràpida d'arribar? Amb tren, per descomptat,!

Tren viatges a França és la forma més eficaç d'anar de París a altres ciutats de França. Viatge de París a el sud de França, encara que una mica car, és millor fer-ho en tren; preus d'avió i de tren estan generalment comparables, però viatges en tren és molt menys d'una molèstia.

Mentre viatja amb autobús o muntar compartit és més barat, la quantitat d'hores que es necessitaria és simplement no és pràctic. La manera més ràpid dels viatges a Europa és sempre en tren, i moure per França no és diferent!

 

Aquests són alguns exemples d'estalvi de temps:

Amsterdam a París

El viatge des de Amsterdam a París es pot completar en aproximadament 3.5 hores. La manera més ràpid de la marxa és una tren ràpid, amb trens directes freqüents arribar a l'estació central d'Amsterdam durant tot el dia. Vols de París’ Charles de Gaulle a l'aeroport Schiphol d'Amsterdam prendre aproximadament 4 hores quan es consideren els temps d'espera del terminal.

Viatjar de Londres a París

Pot completar el viatge entre el Regne Unit i els capitals francesos en poc més de 2 hores. La manera més ràpid dels viatges és un tren d'alta velocitat des de St. estació de Kings. Trobareu trens directes freqüents arribar a París’ Estació del Nord durant tot el dia. vols de Londres a París trigarà aproximadament 4 hores quan es consideren els temps d'espera d'aeroport.

Quin és la manera més ràpida dels viatges als Països Baixos:

molí de vent en els Països Baixos la

Tren de viatge és el millor mitjà de transport per arribar d'una ciutat a una altra als Països Baixos. Els preus són relativament barat com es pot reservar un bitllet a través de la pàgina web Guardar Un tren d'Amsterdam a Rotterdam per al voltant 15 euros i Amsterdam a La Haia (Den Haag Central) per al voltant 11 euros.

 

Viatjar d'Amsterdam a Dusseldorf amb el tren:

Es triga aproximadament 2 hores per viatjar entre Amsterdam Dusseldorf amb tren. freqüents trens directes arriben a l'estació central d'Amsterdam durant tot el dia. Vols des de Düsseldorf a aeroport Schiphol d'Amsterdam s'apoderen 3 hores.

 

Els números no menteixen! L'estalvi de temps parlen per si mateixos! La manera més ràpid dels viatges a Europa és en tren. El cap de més a la nostra Desar una pàgina web de tren per trobar els millors preus, en segon!

 

 

Vols incrustar nostra entrada de bloc al seu lloc, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dca- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)