Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 02/09/2022)

La creixent tendència cap a ser més respectuós amb el medi ambient ha provocat nombroses, i variades iniciatives verds a nivell mundial, en les grans ciutats i pobles petits per igual. Una de les moltes senyals d'això és l'augment de l'ús de les energies renovables a la vida quotidiana de les persones i el treball en esferes que mai s'havia considerat com una opció abans. Una d'elles és la seguretat viària, on s'utilitza en tot, des de les senyals de trànsit als semàfors als sistemes de senyalització, fent així situacions de carretera més visible a una un preu més barat, i també estalviant diners i el planeta en el procés.

Mentre senyals a la carretera realment no necessiten ser il·luminat per funcionar, les llums tenen definitivament benefici afegit de conscienciar els conductors. els senyals de trànsit amb energia solar equipats amb llums LED proporcionen els mitjans per a una millor visibilitat, tant durant el dia com a la nit (Podeu trobar més informació sobre els seus principis de funcionament aquí) Proporcionen una bona zona de l'acció, fins i tot durant les inclemències de temps que normalment creen situacions propenses als accidents. Independentment del seu lloc - en les interseccions, cruïlla de camins, o passos de ferrocarril, aquests senyals garanteixen una major seguretat per als vianants i vehicles.

 

Avantatges principals de senyals de trànsit Powered-Solar

El gran benefici i avantatge d'aquests signes és el fet que l'energia que els dóna de menjar no prové de la crema de combustibles fòssils. No contamina en la forma en què el carbó, oli, i tasques de gas, el que ho fa 100 cent ecològic. L'única condició és força hores de sol a la fi de la llum de el sol que es recolliran, convertit i emmagatzemat per al seu ús d'un any. Tan difícil com pot semblar aquest requisit previ, un cop carregada, la instal·lació és realment econòmic a causa de la seva sensibilitat a el moviment, que permet als missatges com aquest per a operar només quan hi ha trànsit real en el camí, en lloc de tot el dia. usos de l'energia solar són múltiples i realment fascinant, No són ells?

Atès que aquestes instal·lacions són difícils d'ignorar, que milloren la consciència dels conductors i vianants a les rotondes, en els estacionaments, zones perilloses que se sap que causen accidents, etc.. El fet que ells no necessiten cables o una font de corrent propera a operar fa que sigui possible col·locar-los en qualsevol lloc, a més de el fet que són molt baix cost i de baix manteniment. Un benefici addicional és el fet que són tan fàcils d'instal lar - que es poden unir per a llocs permanents o un portàtil per a més mobilitat. Això els fa molt bé durant obres vials, ja que poden ser posades i tretes en pràcticament res de temps i sense causar interrupcions en senders propers.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Els senyals de l'ferrocarril solars

senyals de travessia de ferrocarril que utilitzen energia la llum de el sol es poden usar en les dues zones industrials i zones rurals. Productes d'aquest tipus, tal com https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ detectar trens que s’apropen gràcies a sensors sense fils, i una vegada que reben el senyal de, activen els llums d'encreuament i de so que tenen lloc fins que el tren ha passat i és segur creuar les pistes. Aquests senyals van generalment en parells a cada costat de la travessia de l'tren, i un enllaç sense fils d'ells es connecta i desconnecta a el mateix temps,. Probablement, la millor cosa sobre la instal·lació d'ells és el fet que no hi ha caixes externes o cables llargs involucrats.

Tot el sistema depèn de l'energia solar que és suficient per durar 10 hores de treball ininterromput, un cop ple, però té una bateria de suport, Hauria d'haver una completa falta de llum solar quan l'energia acumulada s'ha esgotat. El sistema està també de vegades només s'activa si es compleixen certs criteris programats, tal com una velocitat específica, en la qual el tren que s'aproxima s'està movent, per exemple. Pot ser creada només per disparar una alarma si el valor és més de 65 quilòmetres per hora i fer cas omís de trànsit, moviment més lent que el. Les opcions són variades.

Tot i que l'energia verda no s'ha incorporat plenament en la vida de la persona mitjana encara, podem veure la seva presència i l'ús de cultiu per minut, entrant cada vegada més àmbits de la vida. És veritablement el futur del nostre planeta i representa una manera conscient el medi ambient a el progrés abraçada sense ferir encara més l'equilibri fràgil i delicada en la naturalesa que ja ha estat greument afectat per l'home. per carretera i ferrocarril solucions amb energia solar són un bon exemple de pràctica, intel·ligent, i aplicacions econòmiques de grans recursos naturals.

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

 

rail crossing

 

Ens preocupem pel medi ambient i ens encanta l'art de viatjar. Iniciar a l'reservar un viatge en tren amb Salvar un tren, avui!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “Beneficis dels senyals Travessia de ferrocarril Solar Powered i senyals de trànsit” al seu lloc? O es pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb una enllaç a aquest missatge de l'bloc. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)