Temps de lectura: 5 minuts
(Darrera actualització de: 10/09/2021)

els viatges en solitari en el seu millor moment és adulterar l'auto-indulgència i l'espontaneïtat. És la llibertat d'entrar i sortir quan ho desitgi, romandre en un lloc més temps per caprici, i ometeu els llocs comercialitzats; si no podia ser molestat. L'únic compromisos que ha de fer són per a tu. Entre moltes de les creixents tendències globals de viatges, en solitari viatges estan prenent el primer lloc, però amb grans viatges en solitari vénen gran responsabilitat. Ja saps el que diuen, hi ha pros i els contres de qualsevol situació. El seu desig d'anar ell mitjans per si sols vostè ha de ser amb visió de futur i preparat. La responsabilitat és de vostè. Quan les coses van una mica de forma de pera, cal tenir la confiança i amb experiència per solucionar el problema. Aquests són alguns dels nostres millors consells sobre com planificar un viatge en solitari.

 

viatge solitari: Viatja en tren

Una de les maneres populars la majoria de transport per als viatgers en solitari és viatja en tren. Viatjar amb tren s'obre un gran nombre de destinacions que es pot esprémer en unes poques setmanes. També és l'element social, que és una gran manera de connectar amb companys d'aventura en un entorn segur. Només els viatges en tren és també una gran manera de ser realment capaç de veure les destinacions i paisatges a mesura que passen a través d'ells. També hi ha un rumor que els conductors de tren són les persones perfectes per preguntar sobre la fotografia de l'tren, provar-ho per la seva pròxima perfecta història d'Instagram.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

Travel By Train is the best

 

L'elecció d'una destinació & reserva d'allotjament

Quan es tria una destinació per a la seva solitari viatja – comprovar fora de la temporada, que poden ajudar a estirar el seu pressupost una mica més lluny. El viatge complet és seva, però també ho és el cost. Tenint això en ment, comprovar el temps! Algunes destinacions durant la temporada baixa són simplement horrible i seria una bona idea tenir en ment els grans esdeveniments o dies festius que poden enviar els preus pels núvols. No hi ha escassetat d'allotjament, allà on decideixi viatjar, hotels, B&B, i abunden d'Airbnb. Escollir el que sigui adequat per a vostè i el seu pressupost.

Els trens de Marsella a Lió

Els trens de París a Lió

Lió als trens de París

Lió als trens d'Avinyó

Use Trains On Your Solo Travel Trip

 

viatge solitari: La planificació del seu itinerari

L'espontaneïtat és una de les millors avantatges de viatjar en solitari, però, començar amb, tractar de tenir un itinerari detallat. És un excel·lent punt de partida. Identificar punts clau de la destinació que ha triat i establir una línia de temps. La bellesa de tenir un itinerari en detall és que pot guiar-lo mentre que a el mateix temps li permeten canviar a mesura que avança.

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

Take Photos During Your Travels

 

Cuidat

Seguretat primer mai ha estat Apter. Si va a viatjar a un lloc nou i inexplorat per a vostè, ser conscient dels punts calents de delinqüència local i fer la seva recerca! Quan estàs fora de casa, seus objectes de valor fora de la vista i tractar de no caminar mirant cap avall al seu telèfon. Portar el seu nom i la direcció de l'hotel amb vostè, per si de cas. Intenta familiaritzar-se amb alguns números d'emergència locals i mentre que la investigació de la informació de seguretat per a la seva destinació en particular, fer una petita investigació sobre l'etiqueta cultural, així. Una de les millors mesures de seguretat és compartir el seu itinerari amb un amic o un membre de la família. Que la gent sàpiga on es troba i quins són els seus plans. Actualitzar-sobre els canvis que pot fer en el camí.

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Leipzig a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

How To Plan A Solo Travel Trip

 

viatge solitari: Fer amics en el camí

Mentre que els viatges en solitari és gran, vostè pot passar dies sense parlar amb algú. La pau podria ser una de les raons per les quals viatja en solitari però amb el temps pot passar factura. Per sort, quan s'està en moviment, és molt fàcil de conèixer gent nova i entaular algunes converses. Tingues confiança. Mantingui les seves oïdes oberts per un accent familiar a la seva pròpia i recordar que les experiències compartides són una perfecta trencaglaç per connectar amb altres viatgers.

Els trens Amsterdam Londres

Els trens de París a Londres

Els trens de Berlín Londres

Els trens de Brussel·les a Londres

Make Friends Along Your Travels

 

paquet de llum

Quan es viatja en solitari, que necessita per assegurar-se que pot portar a tot pel seu compte. Un equipatge de mà, una maleta, o una motxilla hauria de ser la quantitat perfecta d’equipatge tant si viatgeu durant una setmana com en tres. Pack per a la destinació, vestir-se per al clima, que hauria alleugerir la seva càrrega. Us sorprendrà de com se sent per empacar només l'essencial i deixar el desordre darrere. La seva càmera és sempre una necessitat, viatges i la fotografia en solitari van de la mà.

Salzburg de trens de Viena

Munic als trens de Viena

Els trens de Graz a Viena

Praga Viena trens

 

 

viatge solitari: Sopar Per Un

Si vostè és prou valent com per ramifiquen en els viatges en solitari, vostè és prou valent per menjar sol. En molts països, esmorzar i el dinar tendeixen a ser més en el costat informal així que si vostè està tement la taula per a un escenari, començar amb aquests temps de menjar. Tome un llibre o una revista amb vostè i si sopar sols en realitat no és la seva cosa, mirada en grups de reunió local. Es pot connectar amb les persones que es delecten amb sortides foodie i si vols realment vol evitar les multituds, buscar allotjaments que ofereix una zona de cuina i cuinar el seu propi tempesta.

Munic als trens de Zuric

Els trens de Berlín Zurich

Basilea als trens de Zurich

Els trens de Viena a Zuric

Eating on a Solo Travel Trip

 

Intenta arribar al dia

Quan vostè està planejant el seu itinerari, intentar d'arribar durant el dia. És una tasca d'enormes proporcions per trobar el seu camí a través d'una ciutat desconeguda en la foscor i més encara quan vostè ho està fent en solitari. Planificació serà una part intrínseca de la seva missió viatges en solitari, començar amb, i es pot anar i venir a mesura que avança, però aquests petits detalls fan una gran diferència.

Els trens de Luxemburg a Brussel·les

Els trens d'Anvers a Brussel·les

Amsterdam als trens de Brussel·les

Els trens de París a Brussel·les

Solo Travel Trip Photos

 

Estàs fent l'elecció correcta per fer alguns viatges pel seu compte i tenir un viatge en solitari. Serà molt més perceptiva i obert al que està succeint al seu voltant. Sempre confiï en el seu instint quan es viatja i l'ús Salvar un tren!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “Pla de com a un viatge a soles de viatge?” al seu lloc? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solo-travel-trip/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)